-
Nemám ráda Tomáše protože on původně nechtěl být herec a když nechtěl tak nechápu proč dotoho šel a neřekl rovnou ne.
-
Uz je to tak dlouho co tu neni a porad to cloveku stahuje krk k placi kdyz si na nej vzpomene!Nemam slov. Je zapsanej nesmazatelne
-
Tomas byl jedinecny.Unikat!Takovy druhy se uz nenarodi.Tam nahore ho urcite take milujou.
-
Tomášku dnes bys slavil 45 narozeniny kdybys byl mezi námi tak všechno nej..nej..nej tam vnebíčků vzpomínáme stále na tebe a nikdy na tebe nezapomeneme.
*4* *14* *3* -
Tomáš Holý
Dnes už je to 23 let co nás navždy odšel,náš klučina s nádherným rošťáckým úsměvem,herec a hvězdička. Nikdy na tebe nezapomenem.
Spi sladce a odpočivej vpokoji.
Moc mi chybíš. *9* *4* -
Tomášku ,krásné vánoce!!!!! Moc mi chybíš!!! Miluju tě!!!
-
moc mi chybí a nezapomenu ne něho *13*
-
Kotek a Mádl jsou proti němu břídilové!
-
tomas holy byl dobry herec jako kluk mam vsechny jeho filmy a nikdy nezapomenu na jeho vtipna slova moc tu chyby vsem *9* marcel
-
tohle nemá chybu: http://www.youtube.com/watch?v=zvUU7WZFXH0
*15* *14* *5* *4* -
Byl dobry herec a bude pořat dokud se lidi budou divat na ty filmy tak tady bude pořad.Jestli pana holeho je jeste maminka tak at je pysna že se divali i mladsi generace i mala generace s pozdravem divačka s moravy *4*
-
Ráda bych se potkala s jeho maminkou Maruškou, bohužel na ni nenám kontakt
-
velmi zajímavé zápasy na dnes
http://cospe.bloger.cz/ -
Perfektný herec, perfektné filmy, pripomína mi moje detstvo a prazdniny na dedine u babky. Takéto filmy sú ako balzam na dušu. Pri nich si uvedomím o čom je život a aký krátky v skutočnosti je a to skutočne cenné máme často pri sebe ani o tom nevieme.
-
Tomáše je velká škoda. Vyzařovala s něj lidskost. Neznala jsem ho, ale určitě to byl hodný kluk a pro maminku srdíčko. Odešel o mnoho dříve než měl.
-
Tomášku k zítřejším narozeninám všechno nej!!!!!!Těším se až se tam nahoře setkáme!!!!!!!!!! *14*
-
Mám stejný názor *4*
-
neskutečná ztráta pro tuto zem.myslím že je to nejvíc milovanej herec všech dob.Takovej talent už nebude.
-
Tomášku dnes je to 22 let co si odešel. Nikdy na tebe nepřestanu myslet. Ráda bych ,aby se vrátil čas. Ach jo. Miluju tě a nikdy nepřestanu
-
Tak to tedy máte velmi špatné informace. Oba žijí.