Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Klus

OSOBNOST 27.1.2008 
384 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • si mochezký *14*
  • oprava si moc hezký *14*
  • LuckaBendyska
    já mám radší Péťu Bendeho než Kluse.
  • Tomáš Klus je dobrý herec a spěvák a skaldatel a pohádka tajemstvý staré bambitky je krasná pohádka a moc se mi tam libý a jak tam hral Tomáš Klus kuchtíka a prince a jak tam byla anička jak prodavala hrnečky a Tomáši si dobrý herec a ja su taky herec a moderator a rad si pujštím pohádku a přeju ti tvoje kapele hodně fanoušku a faninek a uspěchi tvoje kapely nikdy by chtěl vidět tvoji kapelu

zravým tě s Kyjova Roman z domova horizont
  • Nádherný chlap!!!! *14* *14*
    Je úžasný! *14*
    <3 :3 :')
  • Vy, co ho nemáte rádi, musíte nám to tady znepříjemňovat? Myslete si o něm co chcete, ale nepište urážky sem. Nikoho nepřesvědčujte o své pravdě! Když ho nemáte rádi, nechoďte sem! Já osobně si myslím, že Tomáš Klus je úžasný člověk!
    • A copak? Neradi slyšíte pravdu? *1*
      • Dzakarta
        A co je jako pravda??? JEDINĚ TO, ŽE JSI ZÁVISTIVÝ ID*OT BEZ HUDEBNÍHO SLUCHU! *15* *5* *15* *15*
        • Tak promiňte, paní profesorko hudebního sluchu *12* Myslím, že pořád lepší než kus jalovičky bez vkusu...
  • Bez ohledu na Tvůj vzhled, znalosti i neznalosti a jiné nepodstatné blbosti TOME KRÁSNÉ NAROZENINY A AŤ SE TI SPLNÍ VŠECHNO, CO SI PRO DALŠÍ ROK SVÉHO ŽIVOTA PŘEJEŠ:-). lena
  • Zaprvé ti chci popřát krásné narozeniny a poděkovat už jsi se mnou (myslím tím hudebně) 8 let začla jsem tě poslouchat kvůli skautu jsi úžasný a pro mě něco jako bratr když je mi nejhůř poslouchám tvůj hlas který mě uklidní oslav to a ... :) *3* *4* HBD
  • Tome, vím že se mi to nesplní ale moc ráda bych aby jste přijeli zahrát do Třebíče mám vás moc ráda vaše fanynka tk
  • LuckaSaturova10
    vše neej k svátečku Tomíčku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit