Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Klus

OSOBNOST 27.1.2008 
384 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gratuluji Tomášovi ke slavíku! Moc si jej zaslouží. Koupila jsem si dnes v Popronu jeho obě CD :) už se na ně těším. Nevíte má i nějaké DVD?
  • Vše nejlepší!! *3* *14* *15* *15*
  • Je to úžasný zpěvák a bere inspiraci od V.Vysockého(teda podle strejdy).
  • LuckaBendyska
    nesnnáším Kluse
    • jděte se vycpat náno pitomá.
    • Tvůj problém
    • terezie.gajdosova.9
      to máš blbý *3*
    • TA K DI DO .......
  • Někdo ho mít v lásce nemusíte ,ale kdyby jste jen slyšeli ten jeho hlas a nikdo vám neřekl kdo to je ,tak by jste ho chtěli slyšet znovu . Klobouk dolů za to ,jak zpívá a skládá . Jeho koncerty jsou plné humoru, zábavy a nabité písničkama od ačátku do konce .A ta třešnička na dortu že vyhrál 1 místo ve Slavíkovi . Kdo říká , že neumí zpívat nemá hudební sluch !!! Patří k velmi kvalitním skladatelům a zpěvákům .
    • No nevím, ale Klusův hlas se pohybuje pořád v jedné tónině (nevím,jak se to nazývá správně hudebně), chci tím říct, že nemá velký hlasový rozsah, jak by zpěvák měl mít. Takže je to jenom písničkář a to o něm tvrdí dost lidí,ne jen já.
  • Všechno nej k narozeninám. *14*
  • Tomík

Když sem viděla Tomáše poprvé na fotce, tak sem si řekla, že je to Krásnej kluk, ale víc sem to neřešila (na fotce to přeci sluší každé celebritě). Včera sem byla na jeho koncertě a zamilovala se. Je to prostě Šampon tři v jednom :D (chytrej, krááááásnej a vtipnej kluk, co rozumí hudbě) Má nádherný písničky a dokáže si získat dav lidí. Držim ti palce Tome.
    • Re: Tomík

jesisi njn to je sampon 3in1 co boze si trapnaaaaaaa!!!! ako proti tomasovi nuic nemam ale proti tobe mo toho je hodne co proti tobe mam takova trapna trapka bozeto dovol abych se zamala *1* *1* *1*
      • Re: Re: Tomík

Tomáš má pěkný písničky a krásnej hlas *3*
        • Re: Re: Re: Tomík

a eště fakt dobře vypadá
      • Re: Re: Tomík

No co :) tak holka žije v jinym světě. Asi si neviděla Bestiář, co? :D Je to ten nejlepší film, kterej sem viděla. A.. o šamponu 3v1 se tam mluví.. Souhlasím s Petrou :P
        • akca

Re: Re: Re: Tomík

Bestiář je jeden z těch nej filmů co jsem kdy viděla...!!! *14* *14* *14*
  • Tome nezapřeš své znamení, mám stejné tak vím o čem mluvím. Dokud jsem vnímala jen Tvůj obraz říkala jsem si jen další hezký frajer, ale teď vidím, že jsi jako pamlsek, který člověk nemá ochutnat pokud jej nemůže mít stále
    • jdi se vycpat.
  • No úžasné, stříbrny slavík, no prostě pecká si úžasný velka gratulace *4*
  • ŠIKOVNej hrozně, i mí rodiče říkaj, že je to showman a je hrozně šikovnej a žádnej naducanej trapák.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit