Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Klus

OSOBNOST 27.1.2008 
384 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LuckaBendyska
    Klus je nejhorší český zpěvák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • není.jste hloupá.
  • snad neeeeeeeeeeeeeeeeee

oooou jsem docela nastvana ze tou sem lidi pisou no ale jestli je to pravda nejdu nikdy uz na jeho koncert fakt sklamals me tome ja myslela ze ses krasnej nadanej(nadanej asi budes no)chytrej a hlavne v pohode!!!!!!!!!!jo kazdej se nekdi mili *16*
    • Re: snad neeeeeeeeeeeeeeeeee

kurňa tak to nehroťte!!! a nevěřte všem kecům... *7*
  • -m.a.t.l.a-

Narozeniny

Všechno nejlepšíí k narozeninám!! *3*
  • vše nej

Ahoj jelikož já dnes taky slavím narozeniny-patnáct,přeju vše nej,ať se daří a ty další věci,který se omílaj každej rok v tenhle den...Tak vše nej... *14* *14* *3*
  • Všechno nejlepší

Všechno nejlepší k třiadvacetinám ať se ti daří.
  • Myslím že by jste ocenili informace které jsou na http://tomas-klus.cz
  • FILMOGRAFIE

ahoj, nevite, jak bych mohla PŘIDAT FILM DO TOMÁŠOVI FILMOGRAFIE??? CHYBÍ TAM FILM ŠEJDREM. Diky Dana
  • FILMOGRAFIE

a taky tam chybí ANGLICKÉ JAHODY, HOP NEBO TROP
    • kamiisek.2

je super

je supeeeer......a mooc hezkeja ty jeho písničky(super)*14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Všichni co píšete ty negativní komentáře na Kluse, by mě tak zajímalo kolik z vás umí dát dohromady vůbec nějaký text nebo aspoň něco pípnout ... jaký zpěvák umí v dnešní době složit z fleku písničku, byla jsem u toho když během jednoho koncertu dokázal dát do kupy hned 3, na to co ho zaujalo, nebo co mu lidé napsali ... kdo to z mnoha jiných zpěváku umí ... to že si slavíka zaslouží, s tím souhlasím ... Klus není ani první a ani poslední kdo Pana Gotta sesadil ... a když Kluse tak nemusíte, tak proč koukáte na jeho profil ...
    • Myslím si, že z fleku dokáže složit písničku hodně lidí, to vážně není jenom Klusova výsada.
    • Souhlasím TOmáš je prostě úžasný. Toho SLavíka mu moc přeji. *4*
    • Anonyme, jde tu pořád o rozdíl mezi zpěváky (Zlatý slavík) a písničkáři (Porta)... Klus sice zvládne vše od napsání hudby až po interpretaci atd., ale NE na úrovni ZS!!! A to mi nikdo nevymluví...
  • Pusa

Nejlepší na vinobraní mam fotku! SNÍM A PUSU!:D *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit