Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Klus

OSOBNOST 27.1.2008 
384 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak typické... Pan Klus ve své proslulé písni zpívá, jak je to tu u nás špatné, jak se podvádí, uplácí, zkrátka jak jsme v pr.eli Nakonec se ukáže, že melodii ukradl panu Spálenému, texty se pokouší napodobovat pana Kryla nebo dalšího moravského "umělce" Nohavicu... Té velké bubiny okolo něj se tak trochu divím, neshledávám na něm nic hvězdného, "jeho" písničku v autě vždycky přelaďuji, protože se mi neskutečně hnusí podobné pokrytectví...
  • van

slavík

Jko ...ae na tom slavíkovi mě fag naštvaly ! v těch nominovanejch na objev roku ...musel vyhrát zrovna ten ztracenej blbec ! nei urazyt ty c o mu fanděj ,já ho neodsuzuju ...ae Tom měl podle mě rozhodně navíc ..a mohl vyhrát ..njn ,když už ani ten národ neni schopnej poslat třeba jenom jednu smsku ...chjooo ... *9*
  • ..

Tak zas někdy v KFC....kavárna fff centru *4* ...nevěříš na pocity- to jsi ty *4* ...neni třeba víc dodávat
  • kustka14

stáhnout

Nevíte někdo nějaký stránky kde se daj stáhnout písničky od tomáška. Prosím napsali by ste mi je do mých vzkazů. Díky moc *4*
    • Re: stáhnout

hoj když napíšeš do vyhledavače tomáš klus mp3 tal ti tam vyjedou písničky od něho.ale kdy žklikneš hend na první odkaz..tak já si myslím že ten je nejlepší!§!(je jih tam nejvíce!!!) *3*
  • soledka
    vše nejlepší k tvým narozeninám *14* *14* *14* *14* *14*
  • Takže jste pokrytec, milý Klusi. Jakou složíte píseň, až bude ten jako
    kníže, kterého jste podpořil, "vracet" hitlerovcům naše území. "Balte, balte Češi věci, stěhujte se někam přeci.....
    Bravo!
    • není pokrytec.
  • lll

nemate na Toma nekdo e-mailovou adresu?? *8*
  • Klus není zpěvák, ale písničkář. A to si myslí víc lidí. Do Slavíka se nehodí, protože slavík je ptáček, který má líbezný hlásek a dokáže vyzpívat závratné výšky. A to ke Klusovi nepasuje. Myslím si, že má hudební talent, ale je to prostě jen písničkář na úrovni Jarka Nohavici, možná o stupeň lepší.
    • Slavík není o nejlepším zpěvákovi, ale nejoblíbenějším. Jistě, lepších zpěváků než je Klus je spousta, je to opravdu písničkář, který píše na svůj věk neuvěřitelně dobré texty a umí je jako herec osobitým způsobem interpretovat.Kromě inteligence má i velké charisma, takže dle mého názoru se stal právem nejoblíbenějším. A líbil se mi i jako herec v Tajemství staré bambitky či jako moderátor Andělů.
  • Nevíte někdo kde bydlí???
    • Nyní bohužel (bydlím 9 km od Třince, tak mě to štve :P) v Praze Nuslích, ale pochází z Třince :)
  • chaaaa

tak ja nwm proc tot pisete jak je dobrej .. znate ho nekdo jestli treba (si myslite ze je takovej fakt?!!)v Hop nebo Trop sice moc dobrej film a on tam byl taky dobrej ale skutecne jtakovej neni!!!!BACHA NA TO!!ja ho znam(mozna si rikate ten se ma ale nee lituju ze jsem ho poznal)je to kreten fakt ze jo ja byl rad ze je muj kamos ale pekne me zradil kvuli sve slave!byl to prima kluk ale tet!toho kluka vubec neznam ale jinak tome vis ze ses moc zmenil fakt vadi mi to ale uvedoom si ze za to muses ty!!!jedine TY!!fakt kdo tot pise jak je uzasnej...tak je jasne ze ho znate pouze s novin kde se pise(sami keci a internet uplne to samo!!!vetsinou jeste horsi!) mrzi me to prozili jsme toho strasne moc spatniho aji dobryho ale vzdicki sme se s toho bilizali!!!ALE MUSIM UZNAT ZE MAS DOBRY PISNICKY TO POPRIT NEMUSU ale jaks me nastval a podrazli nhoy!to ti asi nikdy neodpustim !!!!!!!cau Tome Martin S. *13* *13* *13* *13*
    • Re: chaaaa

ty jen ZAVIDIS...ze on je nekde na vrcholku slavy a ty ne *15* *15* jinac si to vysvetlit neumim....UBOŽÁČKU *9*

Boze?co to tu ten kluk piise.... *9* chce byt jen zajimavej.. *15* *10* a je UBOHEJ *5* mOe SEGRA Tě Tome upo žere...a to má 20roku.. *14* prý jsi opravdu sqely zpevak,herec ad..a nerika to jen ona,,ae i ja *14* a vím,že v tom nejsme sami *14* MAŠ FAKT ¨VYBORNY,SQELY,DOKONALY...PÍSNIČKY:-) *14*

A to ho znáš odkud? Ze školky? Tomu by tak odpovídal Tvůj pravopis. Stib

boze naprosto stupidní.. je úplně jasně vidět, že si tu někdo myslí že je hrozně vtipný nebo jenom hnusně závidí..jestli ho vůbec znáš-nech si svoje osobní věci pro sebe, je naprosto normální, že se každý chová trochu jinak .. a nadšeným fanynkám stejně názor nezměníš..na pravopis radši nepoukazuju.. nebo vlastně jo *7*
      • Re: Re: chaaaa

A ty ho snad tak dobre znas, ze vis, jak je uzasnej.... *9*
    • lelepas

Re: chaaaa

To Mě MrZíííí ale takovej je byznys každýý se změní a chováá se prostě jinak než kdysi!! *8*

Pravopis ti moc nejde, že ?? *16*

Tom je možna jinej než si myslim ale tobě veřim akorat tak to že ma talent napřed by ses měl naučit psat než tady dělat machra to mu tak zavidiš nebo co? *7*

bože ty budeš nějakej malej harant co ani neumí psát,už vidím jak by se tomáš zahazoval s takovýmhle člověkem,nech toho a nedělej tady ze sebe machra.. tím daleko nedojdeš.. nechápu ty lidi co ti to tady věřej.

tak jestli je tohle pravda no tak u me teda fakt skoncil a souhlasim s tebou myslim ze je jinej ve skutecnosti nez v hop nebo trop nevim vsecko je mozny ale ne jestli je to pravda tak...skoncil U ME *5*
      • Re: Re: chaaaa

Kuliiichu alias maniiiku, ty jsi tak neuveritelne blbej *1*
        Odpovedel sis za tri minuty.. se stejnym hotentotskym slohem a s obdobnym jmenem *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit