-
To je článek v Blesku, že ukázal fakáče z auta před synem. Jiní otci řeknou před dítětem jiné věci. Hlavně ta fotka není aktuální, protože už má červené Porsche.
-
Řeší tu kde byl s autem? Já ho viděl několikrát, bydlí ve stejné ulici na Vinohradech. Pozdraví, je normální a stará se úžasně o syna. Potkal jsem ho i v hospůdce, měl se tam asi k přítelkyni - tulil se k ní jako medvídek. *14* Ať je šťastný. :)
-
To jsem asi já, o které se tu píše. Nechte Tomáše být. Zvlášť ubozí chlapi. Tomáš se sám stará o syna a vím, že na všech fotkách, kde je s ním je vidět jak ho miluje. Který chlap se umí postarat o dítě, už za toto by měl mít spíš obdiv a ne špinění ne? Když neznáte Tomáše osobně, nesuďte ho. Aspoň se s ním žena nikdy nenudí a dokáže ji rozesmát každou minutu...
-
Tomáši.. Vím že my dva se neznáme. Ale chci vám říct jenom jednu věc. Prosím jestli jste to vy.. přečtěte si tohle....prosím.
Je mi hrozně moc líto, jak se k vám lidi chovají. Vím, že si to dokážete vyřešit sám.. Ale jen vám chci říct.. Mockrát vám děkuju za všechna představení na kterých jsem byla... Byly kouzelný. Není to o tom, že bych byla vaše veliká fanynka. ..Ale 2 roky jsem vás milovala, a ještě miluju. Přeju vám do života jenom to nejlepší.. Hrozně mě mrzí, že se neznáme nějak víc osobně. Ale kazit vám nic nechci (rodinu) .. vím, že se tohle nikdy nestane. Ale jen chci říct, aby jste věděl že je tu někdo kdo vás má fakt rád. A vždycky bude držet při vás. -
Zdravím. To co se tady řeší, už je opravdu přes čáru. Ano chápu, ne kazdy kazdeho musi milovat a obdivovat ho..ale nemyslíte si, ze toto je uz opravdu prehnané?.. Ano, taky je mi hodne nesympatickych lidi, ale rozhodne je nepomlouvam a neposkuzuji je na socialnich strankach a webu. Myslim si, ze i vy!..mate sve chybi a spini vas nekdo??. At jste videli co jste videli, nikdy to nemusi vypadat tak, jak vy si zrovna umyslite. Delate tady machry sveta a co treba mu to rict osobne?.. Proc o nem tady pisete takove veci?.. A vubec, kde jste ty žvásty vzali?.. Proc ho proste nenechate zit?.. Proc?.. Proc skodite a spinite ostatnim?..dela vam to dobre?.. Mate z toho luxusni pocit a uspokojeni?!. Jo fajn, mozna ze ma pan Tomáš Měcháček sve mouchy, ale rozhodne neni jediny,... kazdy ma sve mouchy..a proto se budeme spinit?.. Ja teda ne. Jak by bylo vam?, kdyby do vas nekdo neustale ryl!?. Co?. Opravdu se nekteri nad sebou zamyslete a pote konejte. Nektere lidé ho maji treba radi, znaji ho ze serialu a nekteri i osobne, mozna ze nekdy hraje zmeťoura ale je to jen role. Nechte ho být, nerypejte do neho. Ja ho znam 2 roky, sice ne osobne, ale myslim si, ze neni spatny clovek. Je mi lito a smutno z toho, jak se nekteri chovate. Takova skodolibost, závist, nenávist. Opravdu ze jo. Nejdrive se opravdu nad sebou zamyslete a pote konejte, nektere ty vasi plynouci slova, muzou s tim clovekem opravdu velmi moc zacloumat...Neskodte!..jenom si to myslete a nevykladejte pomluvy a nesmyslene kecy. Dekuji.
-
Hej tak jste normální?... O tomhle herci slyším neustále samý kecy! Už se uklidněte!! Falešný facebooky, nesmyslný stránky! O co vám jako furt jde?? Jestli sem teda opravdu napsal pan Měcháček tak se mu vůbec nedivím, že mu už pořádně rupli nervy. Má můj velkej obdiv že si z těhlech buřtů skoro nic nedělá. Asi by jste opravdu někteří z vás potřebovali trochu proplesknout. Co jste dokázali vy, a co on? Je mi z toho opravdu někdy do breku... Neuvěřitelný jak se k sobě někteří chováte. Jestli se vám prostě nelíbí, tak se o něj prostě nezajímejte..jste nějak labilní nebo nevim co vám je, ale tak to tady pane bože nekomentujte.. Fakt.. idioti.
-
nevíte jak se jmenuje?... nebo tak?
-
To těžko říct, ale myslím, že je mezi nimi víc. Tak mu to přejme, ne?!
-
s nějakou mladou?.. třeba jsou to jen kámoši..
-
není vám to blbé!..
-
Tak mu ho kouří určitě a asi dobře....když ji tak hájí. To musí být kuřanda.
-
Zdravím všechny diskutující.
Myslím, že i já bych se měl vyjádřit k tomu, co se tady děje. Diskuze mi nevadí, pokud mají svoji úroveň. ROBOŠI pokud máš proti mně něco osobního, můžeme se domluvit a sejít se někde a vyříkat si to jako chlapi. Říkáš, že mám Porsche - ty asi ne. Já na své první Porsche dělal 10 let mimo vlast. Pokud chceš mít auto jako já, vezmi si leasing jako já. Rozhodně si opomeňte urážek mých nejbližších. Pokud chcete pomlouvat mě, prosím, ale vynechte mé nejbližší a lidi, které mám rád. Aby se je někdo ponižoval, špinil kvůli mně? Zbláznili jste se už všichni? Proti kouření nic nemám, *5* když jste ho už rozebírali. Je to jedna z mnoha variant lásky a vy jste z toho udělali něco primitivního. Jak ženy správně napsaly, jsme dospělí a můžeme si s mým protějškem praktikovat co chceme a veřejnosti do toho nic není. ROBOŠ použil kouření jako zbraň k ponížení ženy a její ženskosti a u toho to jen tak nepominu. Zamysli se jestli v tvé vulgárnosti není problém. Pokud budeš mít ženu jako kurvu a kuřandu, nepomůže ti ani Porsche. To, že jsem blbeček, je to tvůj názor. Neznáš mě - jsem možná selebrita, veřejně známá tvář, ale jsem i občan, otec, partner a urážením mých nejbližších si překročil hranice slušnosti. Jestli to chceš vyřešit osobně, napiš kde a budu tam. Spíš si ten týpek co má odvahu jen na diskuzích, zbabělče. Nestojíš mi ani za námahu. Nedělej ze mě nějakého arogantního hajzlíka, já vyrůstal ve Verneřicích a vím co je obyčejný život. Poslední varování a pak dostaneš prostě přes držku. -
Ale kuš Roboši. Kouření k lásce přece patří ne?
-
To je vidět jak jsou současné ženské prodejné kurvičky - přijede blbec s Poršákem a už byste mu ho kouřily. Máte smůlu, Tomáška už kouří jiná!!!
-
Jžíš marja jsou dospělí, ať mu ho kouří. Nevím co mu víc závidíš? Chlapa se zadkem jako má Tomáš musíš jedině vykouřit. *14*
-
No tak mu ho kouří přátelsky. *10*
-
Teda že ti chlapi jsou tak závistiví. Já Tomáše znám mohu říct dost dobře, učí nás na DAMU. Je to náhodou milý chlap, bavič. Syna znám taky a ta slečna je jen jeho kamarádka. Máte pravdu, že by jim to slušelo a já myslím, že tam i láska je. Z očí poznáte všechno.
-
:):) Teda Řeřicho... *16* Roboš nám závidí spíš to Porsche, jak málo stačí k závisti. Psali přece v bulváru, že Měcháček královsky vydělává, má fáro a k němu mu schází kočka - tak ji má, nezáviďte mu.
-
Ale ale tady nám Roboš závidí kočičku, kouření i Porsche. Naše typická česká vlastnost - jsou dospělí, hezcí a jestli mu ho kouří, která by nechtěla....byla hezká, ale ne žádná taková namyšlená dámička typu Verešová a normálně se na mě usmála...třeba je jim spolu prostě dobře a nepsat sem prasárny...když mluvíte o tom kouření, zrovna ve spojení s Tomášem Měcháčkem... *16* to bych ji i záviděla.
-
Už má svůj věk, tak třeba mu ho dobře kouří a to je všechno.