-
Mám ho v přátelích asi ne?
-
Jak víte že mu píše?
-
Vy ho nemáte v přátelích, když ho znáte? Píše mu docela slušně sexy nějaká Petra a myslím, že to je ona.
-
no nevim, je jich tam spousta na p,a i kdyby? treba to nebude vona, nemuzete to vedet presne
-
P...
-
NO jasně *1* je tam spousta žen :D a jak ji najít co?..kdsyž nevím ani jméno, tak aspon řekni začátečnické a je to
-
Hlavně neplakej *4*
-
Holky vy tak zuříte, že si pletete pisatele - že ho zná to psal Želivka. Tak si projděte fb profil Tomáše a najděte ji, má nějakých jen 1300 přátel - blbky. Jen říkám, že je kus.... *10* *16*
-
Na fb? Opravdu? A jak se teda jmenuje?..
-
Bez mu to rict ne?! Kdyz ho teda znas osobne!
-
*6* *3* *16* Já tu jeho viděl na fb ty jo slušná roštěnka, ale bude normální ne jako tyto....kočka a on je takový zvláštní týpek, ale musí být hezký pár. Tak mu dobře kouří a pomiluje ho, tak holky nezuřte. Ona vám ho třeba za úplatu půjčí.....
-
Ty jsi fakt hloupoučká viď? Želivečko :) Pak kdo tu Tomáše tak bláznivě miluje. Fákt se jdi vycpat brouku. *3*
-
PROSÍM O VYMAZÁNÍ DISKUZE. ještě by se k ní Tom dostal
-
A + kdo je jeho matka :D ne snad?..
-
Jzs marja..radsi nic
-
Ehh pardon..ale ted pisete, ze tona znate osobne..taj snad vite ne?..jak se ta kocicka jmenuje..
-
Tak dámy kdyby ta hnědovláska byla jen kámoška, což pochybuji vodil by se s ní za ruku a líbal ji? Tak ona to je kočka, tu bych líbal i sám. *12* *16*
-
Tak proč tady Jarmila píše, že je matka toho dítěte? To bych se nasmál. Já znám Tomáše osobně, tak klid. Určitě neřeším jeho soukromí. Jen by mě teda zajímalo, jestli je single nebo ne? Když to teda s Jarmilou nesekne...
-
Jžš marja :D, vy jste blbá/ý..? Myslela to s vtipem, tak se uklidnete, ja jeho mamu taky znam, sice né osobne, ale vím, která to je..a myslím si teda, ze ho ma v peci ona a ne P.Měcháček..tak klidek jo?..a vubec?. Oč vám jde?.. Je spoustu lidi, kteri ho maji radi, a musi se smirit s tim, ze nekoho ma atp. Nechtetoho..at si holku klidne ma, vzdyt neni Tomáš špatný..a vubec?. Neni vam blbe psat o cizich lidech?..( syn, matka) ?..vynechte je, ten kluk to take nema lehke a matka?.. Taky ji vynechte, jak by bylo vam?..kdyby tu sem nekdo tahal vase pribuzne, ktere mate rad/a?. Asi nic moc co?..Reste svuj zivot, sam ho urcite dokonaly nemate a do Tomáše se šťourat budete?. Phuj!
A když uz jsme u toho..to, ze nekoho potkate s osobnosti s nekym..tak to hned neznamena, ze s tou dannou osobou ihned neco ma!..tak proboha!
A nedelejte z neho tatu roku..syna miluje apod..oka, ale co furt ze se o neho stara sam?.. Nedelejte z neho chudacka. Synka vida a miluje ho, jako kazdy rodic sve dite. Ano, urcite by si moc pral, aby se synem mohl byt kazdy den, videt jak vyrusta apod.
Tak opravdu se zamyslete, vas nazor vam nikdo nebere, ale zase na oplatku, ho neberte ani vy! Dekuji. -
Ty jsi fakt vymytej mozeček co?