Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Měcháček

OSOBNOST 22.10.2013 
223 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Děvče, vzpamatuj se. Píšeš tu, že znáš máme jeho dítěte, pak tvrdíš, že jsi to ty. Pokud to měl být vtip, tak na úrovni základky. To by to s tebou chytil ty jo....
  • Já jsem sem snad napsala, že se s ním nějak osobně znám?
  • To může říct kterákoliv holka. :) Tak sama víte jestli někoho má nebo ne. Spíš mi připadne, že byste byla kdyby to byla pravda taková ta ženská, co hledá a pátrá, aby na něj něco našla - kde, kdy, s kterou a co. Zeptejte se ho sama.
  • To nechce, to máte pravdu. A i kdyby chtěl, nemám důvod to sem psát.
  • A já vám už podruhé říkám, že vám názor neberu. Od tohohle to tu je. Ano znám, ale nebudu to říkat. Teď jste na to kápla nebo kápl nebo co jste zač. Jsem to já :) Tak v tom případě se neptejte na matku dítěte. A plus milenka jsem, no jejda :) A nevím, proč bych stránku měla rušit. Za to jací jsou tu lidi, za to já nemůžu. Jen si někdy uvědomte být v cizí kůži. Určitě počítejte s tím, že bych sem o něm něco psala.
  • Nikdo tady po tobě nechce vědět, proč třeba s mámou dítěte není- to by byla otázka, když ji tak znáš.
  • Já jen přidal klidné neurážející konstatování. Tak tu stránku zruš a je. Ty znáš mámu toho dítěte? Jasné, neblázni - ještě řekneš, že jsi to ty....myslím, že třeba já to vědět nepotřebuji, stačí, že se umí Tomáš o syna postarat a je vidět, že ho má rád....tímto diskuzi ukončuji buď si odvrhnutá milenka nebo nevím
  • Neřekla jsem, že se něčemu divím. Jen by mě zajímalo, o co tady furt jde? Každý tu napïše za frajera že ho někde s nějakou viděl a respektovat jeho soukromí neumíte? Kdokoliv se tu může za anonyma vydávat a říkat, že ho viděl bůhví kde. A vůbec? Koho to jako zajímá? Já vím kdo je matka, ale rozhodně to sem nebudu cpát jak nějaká hyena.
  • Tak chlap jako on bude někoho mít a asi jednu tu samou. Já spíš se divím, že se tomu divíte? Asi někoho má nebo bude žít jako mnich. Že má syna to snad víte, kterému je kolem 12 let? To má on to dítě, matku můžeme jen hádat...s tou přítelkyní ho nemá. Náhodou tím si mě získal, že se sám staral o syna a lehké to mít nebude a neměl....To by bylo, kdyby měl ženu, která by mu pomáhala se synem...
  • Samozřejmě že je to jeho věc, váš názor vám neberu. Jen víte, spousta lidí tady píše, jak ho každý někde viděl s nějakou. Tak se tomu moc nedá veřit ;) A bláznivě milovat? Prosím vás.
  • Na co bych vám měla dávat důkazy. Jen to konstatuji. Vy ho nějak bláznivě milujete nebo proč řešíte tak jestli někoho má nebo ne? Je to jeho věc a to neovlivníte....
  • Důkaz?
  • Kolik je tady těm fanynkám? Tomášovi je 37 a kolik vám. Já je potkal náhodou taky asi s tou jeho novou v Hradci.
  • Máte fb?.. tady to nechci řešit
  • S jakou novou? Já myslel, že je sám? To bylo před Pražským majálesem a bavil se s nějakou z okna.
  • toš to já nevím, třeba to auto nebylo jeho. A to jel sám?,nebo s tou novou?
  • Byl. Poznal jsem ho.
  • třeba to nebyl on :)
  • Já ho viděla v novějším červeném Porsche.
  • prosím, červené? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit