-
CAU TOMASI.VCERA STE JIM TO PEKNE NANDALI.JA TI VZDYCKY VERIL TEN GOL BYL FAKT SKVELEJ PEKNEJ DAREK K JUBILEJNIMU ZAPASU.HLAVNE SE DRZ I V BARAZI.CAU DAVID
-
:o)
Ahojky Tome, jsi super fotbalista, ale to už ti asi řeklo hodně lidí, takže to víš :o) Chtěla jsem ti popřát hodně štěstí v zítřejším zápase s Finama, vy jim to ukážetem jak umíte suprově hrát!!!! Pozdravuj Mildu a ozvi se prosím Tě moooooc!!! Achojky Romča Ps: napiš mi aspoň mejlík!!! Diky Mtr -
Ahoj tomasi preji ti vse nejlepsi k tvym narozeninam a zapase s nizozemci ja sem byl na tvoji autogramiade v dortmundu primo v obchodnim dome saturn a na zapase s olomouci a mluvil sem na tebe cesky a ty nic ale ze strejdou si mluvil tak ahoj a prosim napis na 605958075 MOC DEKUJU
-
!!!
Čauky TOMÁŠKU!!! Jsi super fotbalista!!! Moc pěknej, no prostě k sežrání ;o) Chtěla jsem ti popřát k tvým dnešním narozeninkám hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky!! Posímlám malou pusinku!!! ;o) -
sex
Cau tomasi rad bych se s tebou vyspal! Mas nadherne telo a to co mas dole musi byt jeste hezci!!! :-))) -
rossi je nejlepší
-
je super!
čau všichni!Tomáš je super klučina:-)nemam pravdu????? -
prosímtě běž do Anglie!!tam budeš hvězda!!
-
ČAUKY TOME CHCI TI ŘÍCT ŽE JSI SUPER A MOC HEZKEJ PA
-
TOMÁŠE MÁM MOC RÁDA JE SUPER A MOC HEZKEJ JE BOŽI
-
TOMÁŠ JE BOŽÍ
-
Rosa nejlepsí
-
Kocurka je v poho
Ahojky Tome,do dneska sem Kocurovou naprosto nenavidela protoze je s tebeou ona ale neco sem si o ní precetla na internetu a je to symposka tak at vám to klape co nejdýl.Ona si te zaslouží a to se o kazdym neda rict protoze ses vyjimecnej fotbalista a klucina Ahoj -
Zkouška
Ahojda Tome.Když tak koukam na ty vzkazy jedny jsou pro a druhý proti tak nevim co si mám myslet.Je pravda že každý má svůj osobní názor,ale komu se něco nezdá tak nemusí znehodnotit ten vztah k tobě:)Ale to už je každého věc,že?Chtěla jsem ti jen popřát mnoho uspěch a to nejen ve fotbale.ale hlavně v osobnim životě.víš že se vždycky těšim na svoje narozeniny?A to jen proto že je mám 15.10. A tak si na tebe vždy vzpomenu a slavím to i za tebe:)Měj se fajn a zustan takovej jakej jsi.Jsem ráda že to jak jsi dobrej fotbalista ti nestouplo do hlavy,jen tak dál držím ti pěsti.S pozdravem Káťa. -
ahoj vsem...mam tak.dotaz nevite nekdo jaky ma tomino internetovy stranky...svoje..jestli ma...chtela bych mu neco poslat...nebo jeho meilik...pleas...pisnete mi na tri.pet@centrum.cz...predem mooc diky -
ty jsi nejlepsi a nejpeknejsi jenom mas jednu vadu KOCUROVOU PPPPPPPPPPPRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOO CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
-
TOME JEĎ!!
Tomášek Rosický je nejlepší fotbalista na světě!!Snad jenom ten přetrapčenej Baroš ho pořád předhání....Ale Tom je prostě nej...Hele, lidi, jestli máte problém, tak nevíte vo čem fočus je!!Hlavně vo fotbalistech jako je Tomáš!!!Já ho viděla na vlastní voči a řikám vám-ten kluk válí..Jen mě sere Kocurová...ale sluší jim to...Tak zdárek a kdo chcete můžem pokecat jindy..Pááá -
Ahoj Tomášku seš ten nejskvělější a nejlepší fotbalista na celém světě přeju ti v životě i ve fotbale mooooooc úspěchů at ti to s Radkou mooooc dlouho vydrží a at ste spolu štastní tvá největší a nejvěrnější fanynka
-
hnusak rosa
ty hnusaku jeden,,proč děláš ostudu celý reprezentaci?A do tý posilovny bys měl aspoň jednou zajít!Radku si vem co nejdřív,třeba zítra! -
ahoj rosánku.seš hrozně SEXY.A SRAČKA TAKY