Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Tureček

OSOBNOST 24.12.2009 
81 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bývalý moderátor a champion spadl na hubu.. Proč?
  • No tak kradu..no a co??
  • Dobrý den. Máte někdo nějaké nové info o tomto šmejdovy? minulý týden opět prodával a já naletě. Dnes jsem podal trestní oznámení, tak uvidíme. přišel jsem o 3600. co vy?
  • Vidím to tak že dostaneš brzo přes hubu dobytku
  • Myšleno na J.K.
    • Kdy, kde? Přineseš peníze co dlužíš?
  • Ahojky lidi, taky jste někdo tak pitomej jako já a poslal jste na uvedené číslo účtu peníze za nabízený noťas / na bazoš,cz nebo na AUkro ) a on Vám to zapřel???? Sice se podepisoval jako Tomáš Klusák ale to byl kec, a pod nickem byl
    K tomu uvádím zase já :
    Již jsem podala trestní oznámení, ale hledám další lidi co mu naletěli, mám jméno a bydliště tak to je kousek dál tuším. Potřebuji další abychom dali hromadné trestní oznámení a pak to bude hukot, nechápu proč takoví lidé mohou klidně spát, je to podvodník. Mám celou adresu, datum narození, jméno, majitele účtu, kterým je Tomáš Tureček , Poskytnu ochotně adresu a další podklady a prosím další lidi o kontakt na mě. Na meil odpovím a uvedu mobil pro rychlejší komunikaci. Nesmí mu to přece projít. Můj meil je nJajina@seznam.cz určitě se domluvíme a něco konečně podnikneme. *10* *16*
  • Prosím máte někdo přesnou adresu podvodníka Turečka?? Prosím pošlete mi jí monika.mb@seznam.cz
  • Pánovi Turečkovi se nedá veřit, už jenom jak lže se dá vyčíst zde z jeho životopisu, ve kterém je pravdivé akorát jeho jméno. Už jen z tohoto důvodu nemám k němu důvěru a k jeho obžalobě se ani nevyjadřuji...
  • Bowling Pizza Komín
    Okružní 5290
    , 76005
    Zlín

tady pracuji jako obsluha bowlingu prijjdte si to se mnou vyrikat vy smejdi
    • Ty musíš být velká osobnost, že dokážeš psát za druhé, ubožáčku :-)
  • Byl jste někdo u soudu? Nějak jsem se tam nedostal.
    • Kdy a kde? A jestli to jseš ty, tak přines peníze.
    • Jo jo, pro něj to dopadlo dobře - vinu mu soud neuznal, tudíž je nevinný.. Sehnal si důkazy, které mu potvrdily, že ty věci za které byl obžalován skutečně nedělal.
      • A neřešilo se čí byly ty účty na které chodili peníze? To je hnus.
        • Řešilo. Byl jsem u soudu a chtěl bych se p. Turečkovi omluvit za podání trestního oznámení na jeho osobu. Nevěděl sem že to s ním nemá nic společného.
          • Kašli na omluvu, jednání o Turečkovo podvodech bude u soudu v Kroměříži znova otevřené a dostane konečně co mu patří podvodník jeden
            • Tak dnes se mi do rukou dostal rozsudek, ale i tak z toho nejsem moudrý. Píše se tam něco o polovině trestní sazby, odložení, podmínce a zákazu řízení a hlavně "aby během zkušební doby podle svých sil a možností uhradil škodu" To, že neuvidím ani korunu jsem se smířil hned na začátku, ale tohle mě alespoň pobavilo. Když vidím kolik lidí vezme exekutor kvůli ničemu, a tohle i jeho matka musela vědět nebo něco tušit když jí peníze chodili jen tak na účet. Co vy? Jak to vidíte?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit