Přejít na výpis diskuzí

Tomio Okamura

OSOBNOST 8.2.2009 
202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RADA

Dobrý den p. Okamuro,

chtěl bych se na Vás touto cestou obrátit s dotazem, kam bych se mohl obrátit s konzultací svého zamýšleného záměru.

Jsem drobný živnostník, který je hlavně soudný a než se do něčeho pustí tak se snaží zvážit veškeré možnosti.

Nevím jestli by na konzultaci stačil schopný účetní, ale budu doufat že mne alespoň nasměrujete.

Děkuji za Váš čas a přeji pěkný den.

Pavel Burget
  • Zajimavá investice!

Specifikace projektu: Velkoobchod se zvířaty určenými pro zájmové chovy(akvarijní ryby,dovoz od přímých choveltelů ze zahraničí)formou e-shopu
    Termín realizace: dle domluvy(ihned)
    Výše požadované investice:cca 750.000kč

Další informace:Jedná se o realizaci výše uvedeného projektu,ve výší 750.000kč na provozní ivestice(napr.akvarijní sestavy,nakup zboží,zřízení webových stránek,nákup hardwaru a softwaru a jiné,vice v příloze "Finanční přehled").Samotný prodej bude probíhat formou webových stránek ve virtulním velkoobchoním skladě,počas povinné karantény by měli proběhnout úhrady faktúr bezhotovostním převodem za objednané zboží,a po ukončení karntény následně proběhne v periodě čtrnáctí dni,samotnej celorepublikovej rozvoz k odběratelům,a tito si mohou objednat další zboží pro nasledující rozvoz.Oba rozvozy v měsíci jako i všechny ostatní budou zcela zdarma za splnění podmínek uvedených v zápatí nabídkového listu.Taktéž se do budoucna předpokládá expanze na německý trh,za zatím ještě neupřesněných podmínek,avšak se stejným druhem zboží a službami pro potencionální zakazníky.Cílem je uvést na oba trhy stejné avšak levnější a kvalitnějši "zboží",zárukou kvality a nizké cený na obou trzích je dodržování karantény,nákup a dodávky zboží od přímých chovatelů za prvoceny které si sami určily a za které je nabízejí.V přílohách přikládám přílohy k nahlédnutí,v tomto pořadí:Příloha č.1:Ekonomické tabulky(předpokladaný roční přehled výnosů,nákladů a zisku z hlediska daňového.Příloha č.2:Nabídkový list,přehled cen a sortimentu.Příloha č.3:Finanční přehled,nutné finanční a materialní zabezpečení na provoz.Akceputuji výši úroku investora,a nabízím možnost nasledujíci dohody,změna výše úrokové sazby na cca.10% a podíl ve firmě do 25% po smluvenou dobu půjčky.Tento projekt byl schválen u ČMZRB(projekt "START",podpora malých a středních podnikatelů),ale na samotnou realizaci finančnímu institutu dle vyjádření nezbyli finanční prostředky.Těším se na společnou spolupráci.
    Mám připraveny všechny přílohy k odeslání,v případě Vašeho zájmu Vám je zašlu emailem.Přeji hezkej den,a s přátelským pozdravem Jozef Mišo.
  • Nápad, který lze realizovat

Dobrý den. jako živnostník, s přestákami od r.1990, bez valného úspěchu.Nyní v inv. důch. velké fin.problémy, však mám několik realizovatelných nápadů, jenž chtějí R v kroužku na výrobcích a to něco stojí, stejně i reg. vynálezu, proto se na Vás obracím, když jsem Vás jednou kdysi viděl v TV. Pokud budete mít zájem, já bych rád si o tom s Vámi pohovořil otevřeně. Děkuji Vám za Váš čas. Petr Obroučka,Brno.
  • Informace

Vážený pane Okamuro,jste můj"oblíbenec",který deseti slovy vysvětlí problém na který ostatní potřebují čtvrt hodiny a nic nevysvětlí. Dotaz:Existuje ve Francii zákon nebo pojem "zkažená dovolená"a eventuální možnosti náhrady?Díky za odpovědˇ.I bez ní vás stále budu zdravit.Dušan
  • Psychologie pro ZŠ

Znám ho osobně a s klidem prohlašuji, že takovýho zakomplexovanýho frustranta, povýšence a obratnýho manipulátora jsem v životě nepotkal.. Dodám snad, že znám i lidi, kteří mají majetek možná i větší, ale jsou to především KVALITNÍ LIDI..
  • Informace

Vážený pane Okamuro,
    chtěl bych Vám sdělit informaci, která by Vás možná mohla zajímat, kterou bych ale nerad takto zveřejňoval. Mohl byste mi prosím napsat adresu, na kterou bych Vám mohl napsat podrobnosti soukromě?
    Velice Vám děkuji a přeji hezký den.
    Se srdečným pozdravem
    Václav Urban
  • Je to vocas

Je to vocas............. *5*
  • Dobrý a hezký den Vám přeji,

Pane Okamuro, chtěla bych Vám jen nějakým způsobem vyjádřit, že si Vás velmi vážím.Osobně Vás neznám, ale sleduji Vaše rozhovory, články, to co se o Vás píše, věřím, že je to pravda, co říkáte a jak se veřejně prezentujete.Jen je škoda, že takových lidí co do srovnání postavení, úspěchů a charakteru je tak málo.Přeji Vám hodně zdraví, úspěch v práci a štěstí v osobním životě.
  • Pane Okamuro

Jelikož vás považuji za osobu schopnou řešit problémy našich CK,ptám se,jak je možné,aby CK s dlouholetou tradicí,jakou je Čedok,na kterou jsem ostatně dala i já při koupi letní dovolené,mi prodala zájezd Firo aniž mě o tom informovali,považuji to za podvod...
    Kdybych chtěla zájezd s Firo tourem,s kterým nemám dobré zkušenosi,tak přece nebudu kupovat u Čedoku...
    Samozřejmě,že jsem shledala na zájezdu řadu nedostatků,cena byla neúměrná kvalitě,samozřejmě jsem po příletu,napsala okamžitě reklamaci,ale mám obavy,že to nikdo nebude řešit,tak nevím,co si o tom myslíte vy? Děkuji a prosím poradte mi,jak se mám dále bránit.
  • Dotaz

Dobrý den, pane Okamuro,
    velmi Vás obdivuji za to, co všechno jste dosud dokázal, zejména s ohledem na velmi nelehké podmínky, za kterých jste vyrůstal. O to víc jsem však překvapena směrem, kterým jste se vydal v poslední době. Z velmi seriózního podnikatele, který se fundovaně a s obrovským nasazením zabývá zastupováním a hájením zájmů cestovních kanceláří se stává tvář povrchního showbyznysu. Vidím Vás nejen v seriózních šotech a reporážích, kde se vyjadřujete k aktuálním otázkám cestovního ruchu, mnohem častěji na Vás ale narážím v módních a povrchních pořadech, které mají k serióznosti velmi daleko. Vrcholem byla reportář v dnešním Šípu. Nic nového, jen nekonečné opakování již známých skutečností - čůrání, koktání... Velmi důrazně Vás prosím, pane Okamuro, vraťte se zpět ke své původní image. Vždyť mnoho lidí dokonce potěšila možnost Vašeho působení jako ministra pro menšiny. Bojím se, že dnes by asi tato možnost měla výrazně méně příznivců.
    Omlouvám se Vám za tento svůj, pro Vás nepříjemný názor, ale zdá se mi, že Vaši současní poradci či imagemakeři neodvádějí právě kvalitní práci.
    Přeji Vám hodně štěstí a těším se, že Vás opět uvidím ve Vaší původní roli.
    Jitka Spurná

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit