Přejít na výpis diskuzí

Tomio Okamura

OSOBNOST 8.2.2009 
202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážený pane Okamuro. Vážím si Vás za svůj postoj v telivizi Barandov. Takto by se měl zachovat každý čestný člověk.Buďte stále svým!Ukázal jste "mocipánúm", že nejte cvičená opička. Moc Vám fandím. Babca
  • nika1979
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *
  • Díky, pane Tomio Okamuro

Pane Okamuro,

se zájmem jsme si přečetli Váš životopis. Je pro nás v dnešní době obzvlášť příjemné vidět Vás v televizi s věcnou argumentací a s přesným pojmenování problémů dnešní společnosti.

Patříte k lidem s ohromnými charakterovými vlastnostmi, kterých je v dnešní době jako šafránu.

Svou angažovaností, zdravými názory i svými jasnými postoji, jste vzorem i světélkem naděje v dnešní nemocné zkorumpované společnosti a to zejména pro mladé lidí, že slušnost se vyplácí.

Kdyby těmito vlastnostmi disponovala většina našich politiků, byla by to opravdu jiná společnost.
    Mnoho zdraví, úspěchů v práci a zůstańte takovým, jaký jste, Vám přejí
    Ing. Ervín a Mária Czadernovi
    • jen alibistické řeči, cílené...k čemu? To umí kaýdý...
  • hudba jako prostředek komunikace mezi lidmi

Vážený pane Okamura,pozorně jsem si přečetla Váš životopis a na rozdíl od Japonska (mimochodem tuto zemi velmi obdivuji, byla jsem v ní několikrát s hudebními projekty )v České republice podle Vás lze vstoupit do byznysu s někým, kdo přijde z ulice.Jsem cellistka, pracuji na svém zajímavém hudebním projektu a ráda bych s Váma jednala o třeba společném byznysu, ikdyž jsem " z ulice ".Je pro mně totiž překvapením, že jsem nenašla žádnou Vaši aktivitu na poli hudby,která je výborným prostředkem komunikace mezi lidmi.Ráda bych byla mile překvapena Vaší odpovědí.S pozdravem a přáním hezkého dne M.Klepáčová
    O mně více na www.bardolinomusic.com
  • www.serge.cz

Vážený pane Okamuro,

Velmi se omlouvám, že Vás tímto zdržuji, ale dovolte mi, abych Vás informoval o následující skutečnosti.

Dnem 1.7. 2011 vstoupí na internetový trh nový celosvětový komunitní web Serge.cz

Jsem zakladatelem webu a součastně jsem i v partnerství se společností Erika a.s., která vytváří a spravuje projekt SERGE. Jsem obyčejným klukem, který se jen snaží o co nejlevnější komunikaci mezi lidmi z celého světa a být levnější než komunitní web Badoo.com, kde je registrováno 120 000 000 lidí. Badoo je podle mého názoru velmi drahý web pro prosté lidi a seznamování se s novými a "zabíjení nudy" prostřednictvím komunitních webů je dnes velký trend. Těch celosvětových je však zatím pouze 11

Po uvedení Serge.cz na trhu v "plné polní" se současně bude rozesílat 1 000 000 000 pozvánek, zejména do destinací jako je Amerika, Austrálie, Britské králoství apod. Postupně se bude Serge.cz zdokonalovat. Serge.cz už má zajištěný zajímavý marketing od 1.7. ze strany partnera Erika a.s. tudíž se je už i na co těšit. Dále, když se Serge.cz rozjede, věřím že ve spolupráci s partnerem zaujme i další partnery, kteří působí na obchodním trhu, marketingu nebo dalších společenských sférách.

Zároveň bych i velmi rád tímto oslovil Vás pane Tomio Okamuro, jako prezidenta Asociace českých cestovních kanceláří a agentur jestli by jste neměl zájem se podílet na projektu SERGE.

Zatím je jen pouze webová kostra. Nové komponenty budou aktivní až od 1.7 2011 http://www.facebook.com/apps/application.php?id=116537868430901

http://www.serge.cz

Poznejte nové lidi

Nejlepší místo k seznámení s novými lidmi z Vašeho okolí. Povídejte si,flirtujte, seznamujte se, dívejte se na sebe, ptejte se koho chcete, na co chcete, komunikujte, zkrátka žijte aktivně každý den, buďte mobilní. Prostě se bavte!

ještě jednou se omlouvám, že jsem si dovolil Vás touto formou obtěžovat

s pozdravem Hubka Tomáš
  • Librex Ostrava beseda o Vaší knize

Pane Okamuro, dnes jsem Vás fotila v Librexu v Ostravě a chci Vám poslat z mé webové stránky rajcete moji prezentaci o Vás. Pošlete, prosím Váš email. Děkuji Papežová, Byl Jste skvělý, máte ve všem pravdu.18.6.2011
  • ostrava

Dobrý den,pane Okamuro,moc se mi dnes líbila Vaše přednáška v Ostravě,a jelikož se mi také líbite,tak jsem se musela postavit na proti Vám a sledovala jsem Vás při autogramiadě,promin´te.Také občas jezdím do Prahy,a procházeli jsme vedle sebe.Máme oba zvláštní jména,Moje jméno je Dorota, moje maminka pocházi z Polska a zase její maminka,moje babička chtěli svatou Dorotku,tak svatá nejsem ale jsem milá obyčejná žena.Přejí Vám hodně zdraví a všechny ůspěšné dny,Vím že nemáte čas,ale budu ráda aspon´ za jednu větu.Zdraví Dorotka
  • naše budoucnost

Milý Tomio,
    je mi téměř 68 a mohl byste být mým synem,proto Vás takto oslovuji.Avšak nejen proto,ale zejména proto,že jsem si před pár dny zakoupil obě Vaše knihy a narychlo zhltl jejich obsah.Musím říci,že oslovení milý mi už tak dávno nešlo hladce přes ústa a tak upřímně,že mě to samotného udivuje.Zde není tolik místa na dlouhé psaní.Abych řekl něco krátce a důležitého je to,že jste jeden z největších českých,moravských i slezských vlastenců a jste bezesporu inspirátorem a zakladatelem nového národního i občanského obrození v naší zemi.Nejméně 20 let hovořím jazykem Vaší knihy a musím říci,že všichni posluchači mě pokládali za fantastu.Prosím,pokračujte v této obrozenecké činnosti,která má dalekosáhlý dosah nejen v naší zemi.Je třeba návratu k hodnotám na kterých stojí slušná lidská společnost,která má být prosperující a spolupracující.Děkuji náhodě za to,že jsem si Vás více všiml a poznal.Klobouk před Vámi dolů,mladý muži!
    Díky.Otto Turza
  • amulety pro jaderné elektrárny.

Zabývám se vyřezáváním symbolů do vaječných skořápek.Pro Japonsko mám zhotovený symbol jeřába popelavého s poplňujicími symboly skarabea,delfíny,lastur a hvězdice. Chtěla bych tyto amulety darovat do atomových elektráren pro jejich ochranu.Máte možnost tyto ochránce do Japonska doručit? Navštívila bych Vás v Ostravě 18.6.2011 v Librexu,kdy bych Vám tyto amulety předala.Význam symbolů mám zpracovaný v češtině, do japonštiny by bylo nutné je přeložit.Podrobnosti Vám mohu odeslat ze svého meilu, kde mám umístěná fota a významy této mé aktivity.Zapletalová
  • diky

moc diky za foto s moji dcerou ve Vlcnove-jizda kralu.ahoj Marian

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit