-
Pane Okamuro, moc Vám fandím, avšak vyčistit český Augiášův chlív bude obtížnější, než vystoupit na horu Niitaka. Myslím, že by jste měl pomýšlet na vlastní stranu. Potřebujete spolupracovníky a spojence.
Ti ostatní se Vás bojí!!! -
Dobrý den pane Okamuro,
nevím zdali tento příspěvek budete číst,ale chci Vám napsat že si moc vážím toho co jste ve svém životě svojí pílí a vytrvalostí dokázal.Věřím že celá věc okolo sčítání hlasů se vysvětlí a Vy budete moci řádně kandidovat na prezidenta ČR.Budem Vás volit,celá moje rodina.
Přeji hodně zdaru,štěsí,zdraví a vytrvalosti.
S pozdravem Vl.Čuřín
P.S.Rád bych se zůčastnil Vašeho setkání s voliči ale nevím kde a kdy. -
Včera jsem byla hodně zklamaná, že vyřadili osobnosti, co bych chtěla volit . Kdybych měla jak, taky bych dala podpis. Nevím, koho teď volit za presidenta. Potetovaného nechají a reprezentativní typy vyřadí, protože se jim nehodí. Tohle se mi tady v tomto státě vůbec nelíbí a věřím, že měl pan Okamura hlasů dost a pravých, velké zklamání je to pro nás.
-
Doufám, že budete zvolen. Z.Hnik
-
Pan Okamura je osobnost-selfmademan. Fandím mu, protože ví, že od práce bolí ruce, ne zadek. A ví, co je bída. Vzdělání dosáhl sám. Jeho životní zkušenost je značná. Není to napudrovaný panák, jako všichni ostatní.Ví,co je třeba pro naši zplundrovanou rozkradenou zem.
Z. Hnik -
Tomyo Okamura je nejlepší kandidát na prezidenta,Miloš Zeman ani Fischer si toto místo ale vůbec nezaslouží,má smysl pro spravedlnost a nebojí se všem nešvarům postavit,,,,proto volme Okamuru,,,,
-
Dobrý den, pane prezidente, jednoznačně Vás budu volit. Věřím, že se mi podaří se s Vámi setkat 13/12 2012 v Plzni. Reflex č. 45 jsem bedlivě prostudoval. Je to "Vrtěti psem". S pozdravem Václav Toman, maly.strom@seznam.cz.
-
Dobrý den!
Je vidět z příspěvků , jak reaguje vzorek českého národa na různé věci.
Pokud se některá z věcí člověka přímo netýká , tak se o ni nezajímá , ale toto jsou pouze zdánlivá tvrzení.Problém v jakém je nyní česká republika je veliký a každý by měl začít sám u sebe.Lidé by se měli k sobě chovat hezky,nezávidět si ,prcovat na sobě ,vzdělávat sebe i svoje děti a věřím ,že bychom se měli lépe.Moc si vás pane Okamuro vážím , že chcete tento národ pozvednout a dát mu šanci ,aby měl znovu svou vlastní
identitu.Lidé se kterými jsem každý den ve styku se bojí říci svůj názor
díky každodenním zastrašováním ze strany naší vlády a vůbec netuší ,že se na tom podílí svou nečinností sami.Přestali jsme se k sobě chovat jako lidé. -
Dobrý den pane Okamuro! Budu Vás volit,protože dle mého názoru správně kritizujete současné problémy. Věřím,že se Vám podaří odstranit zadlužení ČR. Dovoluji si poradit: parlament musí přijmout zákon,že stát nesmí privatizovat státní majetek. Naopak stát musí majetek rozvíjet,aby mohl jako správný podnikatel zajišťovat provoz a rozvoj své firmy- státu.(viz dobrá praxe ve vyspělých státech-USA,Francie,Německo,Polsko...) Stát musí mít též svůj majetek v sektorech finančních.telekomunikačních,strojírenských,palivových,zemědělských,aby mohl udržovat férové konkurenční tržní prostředí. Stát může ušetřit na výdajích miliardy a zdvojnásobit mzdy doktorům,pokud bude zdravotnictví včetně distribuce léků neziskový sektor. Taktéž velké úspory lze získat,pokud bue neziskové též školství,kultura, důchody. Vedle státních sektorů je žádoucí existence předmětných sektorů privátních.
Přeji Vám pane Okamuro hodně zdraví a úspěchů. (P.S. u nepřizpůsobivých občanů doporučuji trvalý tlak na vzdělání všech generací a poskytnutí samostatného televizního kanálu.) -
Tomio,
jsi peknej krivak.Kdyz ti to tvoje "financnikovani" tak vydelava,proc se snazis se vecpat do politiky?
Chces pomahat lidem,jo?
To urcite!Chces ji jednodusse nahrabat,kdyz vsichni kolem tebe taky kradou,ne?Chces se vyhoupnout mezi ty dulezite a mocne,tim,ze nas zacnes okradat,stejne jako tvy kamaradi Vondra,Paroubek a Kalousek,kteri ti byli za kmotry na krestu tveho "bestselleru".
Na tebe se taky vari voda,ty nenazranej vepriku. *16* *12* *16*