-
Již nějakou dobu sleduji dění v této zemi,mění se jména lidé přicházejí,odcházejí a stále se nic neděje.Vidím ve Vás obrovský potenciál a chuť s Vaší strany s tím něco dělat.Vůbec mi nevadí jaký máte původ,aspoň Vám rozumím a v přenosu nepodřimujete jako u jiných jedinců ve vrcholové politice.Vůbec nevím jestli si můj příspěvek přečtete a apeluji na Vás po Vašem vystoupení ve vřejnoprávní televizi k Vám chovám velký respekt a cítím,že můžete dokázat velké věci.Nic populistického z Vašich komentářů necítím,dle mého umíte naslouchat a říct věci jak cítíte a obyčejný člověk je může pochopit.Hlas máte u mě jasný,ale šance na volbu prezidenta a zvolení je dle mého názoru mizivé.Naše země potřebuje reformy a já bych Vás rád viděl jako lídra politické strany a jako budoucího premiéra a člověka,který bude bojovat za obyčejné lidi poctivé a pracovité.Nechte prosím hrad,hradem prezident dle mého je jen figurka,máte v sobě obrovský potenciál,vstupte do vrcholové politiky a zatočte s těmi gaunery prosím názor obyčejného člověka,rád se podepíši pod text Jan Kříž,Znojmo s pozdravem.
-
-
V 41 letech se naprosto ztotožňuji s tímto příspěvkem,
jen bych si ten podpis v téhle prohnilé zemi, kde za politický názor zavírají do kriminálu rozmyslel. T.Okamura premiérem je slušná představa, věřím, že by se nenechal kmotříčkovat.
-
-
Vážený pane Okamuro,
...velice si vážím Vašich názorů a postojů k politickému či ekonomickému dění a vývoji naší země a vzhledem k tomu, že jsou to názory zdravého rozumu a činorodého člověka který věří v dobro věci, tak doufám, že budete mít mnoho a mnoho dalších příznivců jako jsem já, kteří vědí, komu dát svůj hlas při volbě prezidenta naší vlasti.
Současná vláda, která tuto zemi tlačí a mrzačí jak politicky tak hospodářsky je jako Titanic, který jde nenávratně dnu.
Tak zkusme pod Vaším vedením a dozorem v roli prezidenta vybudovat loď novou, třeba o trochu menší než Titanic, ale zdravou a funční ! -
Dobrý den,velice si Vás vážíme a věříme Vám.Děkujeme za pěkný večer v Brně na autogramiádě.Držíme pěsti a nevzdávejte se.ZDRAVÍ obdivovatelka z HULÍNA.
-
Dobrý den pane Okamuro.Moc Vám fandím a věřím Vám. Myslím si že by jste mohl se svými nazory a zkušenostmi mnoho v této prohnilé republice změnit k lepšímu. Je to tady jen banda zlodějů a podvodníků.Ti co Vám zde píší a napadají Vás se bojí a patří mezi ně. mají se za této vlády velice dobře a změna by jim rozhodně neprospěla. Těm to takhle vyhovuje. Mě ani trochu nevadí že jste míšenec naopak domnívám se že uděláte více pro obyčejné lidi než kdejaký rodilý čech.Já tvrdím že jsme vychcaný a debilní národ.Kde co ukrást a kde co posrat.Moc Vám fandím a bojujte máte muj hlas. Naschledanou.
-
Jsem Váš fanda, i když vidím, jak jste vedle s komunisty, jejichž programem je opět převrat a znárodnění všeho, z lidí udělat poslušné roboty a neposlušné trestat. Neprošel jste tím, takže nemáte pojem o realitě, která byla. Co se týče nadhledu nad otázkami víry a církví, budoucnosti civilizace, přečtěte si knížku Realita VESMÍRU /kosmas.cz/ napsanou už před 6 lety, je tam dost zajímavého z oblastí, ve kterých se dosud téměř nikdo nezorientoval, proto ta tápání i kritiky. Jinak bych si přál Vás jako prezidenta, protože nejste straník bez empatie ke všem ostatním. Vyrostl jste odspodu a to se cení. Dokážete až na výjimky dobře analyzovat problém, takových bohužel v politice moc není. Zatímco v senátu byste mluvil k prázdným židlím, jako prezident byste určité výhody měl. A raději se budu dívat na vyvěšený obraz Vás, než na zbabělého komunistu, který tam vstoupil po obsazení okupačními armádami a souhlasil s tím.
-
Pane Okamuro, nezlobte se, ale váš přístup ke křesťanství není na správné úrovni. My křesťané se sice držíme toho, že nemáme nikomu ubližovat, ale naše víra spočívá na osobě Ježíše Nazaretského, Syna Panny Marie, kterého zároveň uznáváme jako Syna Božího, a který pro nás umřel na kříži, jehož krví byly smyty hříchy celého světa. Vaše pojetí křesťanství je nejen zcestné, ale doslova demagogující.
Jsem přesvědčena, že jako ostatní "politici" chcete zasahovat do sfér, kterým vůbec nerozumíte, anebo jim nechcete rozumět. -
Dobrý den, vážený pane Okamuro, dosud jsem Vám fandil, považoval jsem Vás za velmi úspěšného a chytrého člověka. Vaše společenské a podnikatelské aktivity a úspěchy byly hodné obdivu. První šrám na duši jsem utrpěl, když jsem na Vašem nedávném vystoupení na hradě ve Strakonicích nevěřícně zíral, jak jste si "pozval" do svého pořadu soudruha Vojtěcha Filipa. Byl jsem natolik rozhořčen, že jsem nemohl vydržet a odešel jsem. Když jste oznámil kandinaturu na presidenta ČR, ještě jsem Vám "fandil". Ale jak jste se vyjádřil k problematice s Komunistickou stranou Čech a Moravy, totálně jsem Vás "zavrhl" a jsem velmi rád, že jste vypadl z nominace na presidenta. Nezlobte se na mě, ale Vy nemáte vůbec tušení, co jsou komunisti zač. Tyto myšlenky můžete hlásat možná v Japonsku, ale ne tady. My, co zde více než půl století žijeme a moc dobře víme, co jsou komunisté zač a co tomuto národu způsobily, nejsme moc zvědavi na výplody Vaší mysli. Jste chytrý člověk, to ano, ale úvahy na téma KSČM jste si mohl odpustit. Tam jste bohužel na dost tenkém ledě. Dnes jsem velice rád, že jste vypadl z nominace na presidenta ČR. Přeji Vám úspěchy v podnikání a vše dobré. Václav
-
Dobrý den pane Okamuro. Na úvod musím říct, že jsem ten cirkus čekal. Tak nějak už to k naší mentalitě patří-podepíšu, ale jako někdo jiný, ať je sranda...no, bohužel jsem se nezklamal. Sleduju občas Vaše vystoupení v TV, rádiu, novinách nebo i tady, na internetu. Většinou bývá zajímavé, k věci a mívá to hlavu a patu. Což se bohužel nedá říct o některých jiných Vašich konkurentech. Sestavil jsem si takový žebříček pro a proti našich prezidentských kandidátů. Nebudu tady plýtvat místem a svým drahoceným časem na to, abych tady haněl nebo vychvaloval Vaše protikandidáty. To mi za to skutečně nestojí a taky proto, že to již učinili jiní. Na Vás si cením to, že umíte pojmenovat věci, problémy nebo děje pravým jménem a nemáte "hubu" (promiňte tento ryze český terminus technikus)zkřivenou frázemi a nic neříkajícím větnými "šmodrchanicemi" našich politiků, kterým stejně nikdo nerozumí a domnívám se, že ani oni sami si nejsou jisti používáním těchto frází. Ale jak říkám, je to naše mentalita ( bohužel, bohudík ne všech). A jako největší PRO, je Vaše vytrvalost a píle s jakou jste se vypracoval z místa prodavače popcornu. Za tohle před Vámi smekám.
Máte můj hlas, ať se probojujete do voleb nebo ne. Přeji Vám mnoho úspěchů -
Omlouvám se za hrubku měkkého iY - P.H.
-
Pane Okamuro, nikde jsem nenašel Váš mail, abych Vám jen osobně mohl napsat to, co musím jen touto cestou. A sice :
sleduji na internetu stream Vaše občasná vystoupení. Oceňuji vaše podnikatelské úspěchy a souhlasím i s mnoha Vašimi výroky či myšlenkami (bohužel ve většině až příliš všeobecně moralizujícími).
Za co jsem Vás ale dnes rád mít přestal, je Vaše VELICE TRAPNÉ odvolávání se k Ústavnímu soudu. Proč? I kdyby se hlasy vašich příznivců spočítali podle jakékoliv metody, jste venku ze soutěže o prezidenta tak jako tak. To víte sám. Takže zbývá jediné, že jste se rozhodl celou volbu torpédovat, a to dost sprostě. Jsem přesvědčen, že toto se Vám velmi vymstí i ve vaší další podnikatelské budoucnosti- a dokonce Vám to dnes i přeju. Projevil jste se dnes jako obyčejný buran. S úctou Pavel Hanuš Praha (pavel@ekoenergie.cz)a ne jako Vy, kterýsvůj mail nezveřejníte, že. P.H. -
-
Na podání žaloby k ústavnímu soudu má právo KAŽDÝ!!! Copak, někomu je odněkud nasypáno, aby bránil neomylnost ministerstva vnitra a strkal rypák, do čeho mu nic není?!
Kvůli takovému idiotovi, který se tu tak duchaplně projevil, je opravdu lepší si svoji mailovou schránku a soukromí chránit. *3*
-