Přejít na výpis diskuzí

Tomio Okamura

OSOBNOST 8.2.2009 
202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Držím palce a budu vás volit, Tomio. Už jenom váš životopis svědčí o tom, že jste schopný člověk.
  • Pane Okamuro,byl jsem Vaším velkým fandou ať na funkci senátora nebo prezidenta,nemohu však naprosto pochopit -a nejen já sám- Váš krok -také Michálka,Veleby a Vágnerové,dát se do spolku s Čunkem,to také potřebujete dvě občanky,chodit si na pracák pro přídavky a při tom ušetřit milion ?,rád jsem četl Vaše glosy i poslouchal videa, kde jste pranýřoval nepravosti tohoto státu,nyní snad za vidinou vyšších zisků a lepšího koryta jste se dostal do vleku té "správné" partaje,a to je spolek který se pro svůj zisk spojí třeba s čertem, když dříve nestačila podpora komunistů, které nyní nenávidí.Fláterníci jsou tak čistí a poctivý,že kdyby zítra čekali Číňany tak již dnes budou mít pro jistotu šikmé oči.Bohužel je mi Vás líto i když vím,že Vám to bude jedno.
  • Dobrý den vážený pane Okamuro.
    Děkuji Vám, že jste se rozhodl kandidovat na prezidenta České republiky. Musel to od Vás být rozhodně odvážný krok v džugli české politické scény. Držím Vám palce, protože tato republika už konečně potřebuje profesionály kterým jde o republiku a o lidi jako takové a ne jen o vlastní kapsu. Dost bylo přížívníků a kmotrů, kteří si s politiky (služby lidu) udělali jen kolosální busines do vlastní kapsy. Věřím, že Vaším vstupem na politickou scénu nastávají lepší časy pro nás všechny. Samozřejmě podpořím Vaši kandidaturu na prezidenta v podpisovém archu.
    P.S. Komunisti a socani nás nezachrání
    Roman Trapl
    Staré Dobrkovice č.p.8
    381 01 Český Krumlov
  • Velká gratulace k prvnímu kroku. Šanci na úspěch máte, ovšem záleží na lidech, zda opravdu chtějí stát, který je řízen emocemi nebo stát, který je řízen rozumem. To je oč tu běží, protože to za nás nikdo rozhodnout nemůže. O tom, že stát se dá řídit jako firma k prospěchu všech, tak o tom nepochybujte. Tak jednou konečně vybírejme rozumem. Snad se to tentokrát povede :-)
  • Dobrý den pane Okamuro , blahopřeji vám k volbám a jsem zvědavý jestli se pustíte do těch co rozkradli tuto zem a jsou odpovědni, za součastný stav této země , s pozdravem Köhler
  • Dobrý den pane Okamuro,vím,že nejsem ani první,ani poslední kdo má na Vás takovou prosbu,ale přesto to zkusím.Přítelkyně byla na mateřské a jakožto kadeřnice přemýšlela,co bude až jí mateřská skončí.Přesvědčila mě,že bude nejlepší,když si postavíme na pozemku vlastní malé kadeřnictví.Vzali jsme si půjčku a těšili se,jak to hezky půjde.Byli jsme ale pořádně naivní,protože jsme chtěli vše udělat řádně a podle zákona,ale úřady nám jenom házely klacky pod nohy...samé obstrukce atd.Dnes už bych to udělal jinak,ale bohužel je situace taková,že se začaly dluhy nabalovat a na zahradě je rozestavěné kadeřnictví.Chtěl jsem Vás proto požádat o půjčku ve výši 700 000 kč na zaplacení dluhů.Mám hodně menších půjček a dohromady platím měsíčně částku,kterou už nezvládám splácet.Potřeboval bych půjčit na delší dobu,aby se mi splátka snížila.Nechci po Vás žádný dar,sepsala by se smlouva Vaším právníkem,byly by tam sankce za případné prodlení a měl by jste na konci zisk....takže žádná charita.Napsal jsem Vám,protože už nevím jak z toho ven.Za lichvářem nepůjdu a banky mi nepůjčí.Kdyby jste mi chtěl pomoci tak mě prosím kontaktujte na můj mail bob79@seznam.cz a domluvíme se co a jak.S přáním pěkného dne Martin Š.
  • http://www.ceskatelevize.cz/ct24/exkluzivne-na-ct24/165212-majetkove-pomery-mozneho-prezidenta-tomia-okamury/
  • *14* *4* *14* *4* *4* *4* *4*
  • Pane Okamuro ,
    prozil jsem vetsinu sveho dospeleho zivota v Kanade tak mi prominte ze nepozivam diakritiku.
    Je dobre videt ze se na scenu Ceske politiky snazite dostat . Je tragedii Ceskeho naroda ze se opet dostal do rukou kriminalnich zivlu , tito lide - vetsina Ceskych politiku vcetne vrcholnych vladnich spicek by se v jinych demokraciich ( posuzuji z pohledu ziskaneho zivotem v Kanade )za sve skutky zodpovidala a mnozi by skoncili v zalari na dlouha leta . Navic by jiste jejich nepravem a na ukor spoluobcanu ziskane majetky byly zabaveny a vraceny do statni pokladny. Najednou by bylo dost penez na skoly , duchody i zdravotnictvi .
    Drzim vam palce a jiste pro vas budu volit .
    Vladimir Krizek
    • !!! Okamura na hrad !!!! Zloději za mříže !!!!!
  • Vážený Tomio,
    rád bych se svým příspěvkem připojil,ke všem těm kteří Vám svými příspěvky vyjadřují svojí podporu. V poslední době často čtu a poslouchám Vaše argumenty, kdy přesně a výstižně nazíváte věci pravími jmény, týkající se problému dnešní společnosti a především zákonům, které často nejsou na straně nás obyčejných lidí, ale jsou postaveny tak, aby vyhovovali jen těm vyvoleným a hlavně možnosti je snadno obcházet na úkor nás všech ostatních. Mylím, že zde není dostatek prostoru k tomu bych vyjádřil všechny své pocity především nespokojenost se zdravým fungováním tohoto státu.
    nedávno. V současné době právě řeším záležitost týkající se podezření z diskriminace související s původem uchazeče a přijetím do zaměstnání. I přesto, že se věc netýká přímo mé osoby, rozhodl jsem se v této věci jednat za osobu mě blízkou. Napsal jsem tak dopis na vedení příslušní instituce, kde mi bylo sdělěno, že ve věci příjímacího řízení nedošlo k žádnému pochybení s odvoláním na listinu práv a svobod ( což je často porušováno) a že příslušní zařízení není povinné sdělovat důvod nepřijetí i přesto, že uchazeč splnil všechny podmínky přijetí pro daný výkon povolání, které mu bylo na základě jediné osoby ředitele zamítnuto bez udání důvodů. Rád bych Vás s tímto případem seznámil blíže a současně se s Vámi poradil jak v této věci postupovat dále a dotáhnot věc do zdárného konce, případně žalovat stát. Byl bych rád potěšen Vaší odpovědí S pozdravem Vilém Hrunek Hrunvill@seznam.cz
    • Pan Okamura má jistě práce a svých starostí víc, než je běžné a není právník. Obraťte se na právníka a nechte jej dělat o co se snaží pro všechny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit