Přejít na výpis diskuzí

Tomio Okamura

OSOBNOST 8.2.2009 
202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • od pepína

Hoj,nedáme mikrosrazík?
    Pepíno
  • Kniha

Dobrý den pane Okamuro, je mi 15 a právě jsem dopsal knihu, ale nemám sponzora, myslím si že vy jste rozumný člověk, který mě pochopí a určitě mi dokáže pomoci, prosím odepište mi na můj e-mail ze záhlaví. Moc děkuji.
  • Vyjádření sympatii

Vážený pane Okamuro, chtěla bych Vám říct, že když v pořadu Den D, ty dvě ženské neustále číhají na každé Vaše slovo,které hned překroutí a namíří proti vám, že jsou tím jedině trapné a Vy získáváte čím dál více sympatií, protože ,kdybyste nebyl člověk s tak vysokým IQ, už dávno byste jim řekl něco od plic, jak by si zasloužily.To jejich vyrypování už není ani zajímavé, ale dost trapné.Asi Vám závidí a nemůžou se srovnat s tím, že jste nohem chytřejší, sympatičtější, šikovnější, přímější,daleko rozvážnější a rozumější.Nejen já ,ale spousta mých z námých jsme mnohokrát říkali, že kdyby byla přímá volba prezidenta, volili bychom vás a jsme přesvědčeni, že by to pak v téhle zemi mohlo postupně začít vypadat trochu jinak a postupně bychom se zbavili nálepky, že jsme národ zlodějů a .....Kdyby aspoň třetina politiků, kteří v téhle zemi rozhodují o bytí a nebytí obyčejných lidí, byla jako vy, vypadalo by to podstatně jinak. Velmi Vám fandím a moc si Vás vážím.Simona
  • Vážený pane,

Pane Tomio Okamuro,jak je v titulku tak takhle jsem snad nikdy nikoho neoslovil ale Vy mě za toto oslovení stojíte.Několikrát jsem Vás slyšel mluvit a četl vaše názory.Nepodléhá rychlím soudům a proto Vám píši až nyní po přečtení článku Střílet na zloděje není zločin. Víte jeden z mých koníčků historie 2 sv. války a mohu Vám upřímně říci,že japonský národ u mne neměl mnoho simpatií, ale ato chci zdůraznit od doby co jsem pracoval u japonské f. a od té doby prožívám utrpení jap. lidu s jakým způsobem se s problémy vypořádává ve mě zanechává uplně opačné pocity. Vaše názory, chování a vystupování ve mě zanechává velikou úctu k Vám a Japonskému národu.Proto věřím (ne vám),že Japonsko ozáří to vycházející slunce. Mnoho štěstí VÁŽENÝ PANE!
  • Poděkováí

Dobrý den pane Okamuro,
    držím Vám palce a přeji mnoho úspěchů.
    Děkuji za Vaše vystoupení v ČT. Byl jste
    výborný. Ráda Vás poschlouchám.
  • hyde park 16.3

Dobrý večer,
    veliký obdiv a veliký úsměv - třebaže s tragickou příchutí na pozadí strašlivé katastrofy. A zejména veliký dík za Vaše slova, jež mají co říci - dnes večer v Hyde Parku.
    ... a samozřejmě soucítění se všemi postiženými tragédií.
    Vše, co dnes večer zaznělo, sedělo, není co dodat. Máte mé sympatie. Tříska
  • Chikako

Dobrý den pane Okamuroy. Před několika lety jsem provázela japonskou dívku po Praze. Bohužel jsem na ni ztratila kontakt. Mohl byste mi poradit, na koho se mám obrátit? Již jsem kontaktovala japonskou ambasádu, zatím nemám jejich odpověď. Dívka se jmenuje Chikako Nagasawa z Yamanoši. Děkuji za odpověď
    • Re: Chikako

Dobry den,

Chikako Nagasawa byla mou korespondenci kamaradkou z Japonska asi 13 let, pred tim, nez poprve me prijela navstivit do Ceska, a od te doby jiz tady byla nekolikrat, a v soucasnosti by snad mela byt v Brne, predtim byla v Pardubicich. Dle vlastnich slov do Japonska se jiz natrvalo vratit nechce. Nemam ovsem na ni take zadny kontakt..
  • dovetek

Zapomel jsem doplnit! Samozrejme zdarma!
  • oznam

Dobrý den!
    Pane Okamuro, pokud je mozne nabizim ubytovani pro mensi rodinku, pokud by meli zajem se nejak dopravit sem do Ceska!
  • dovolená

Vážený p.Okamura,máme zaplacený zájezd od 26.2 do Hurgády od Karma tours.Jiný termín nemůžeme akceptovat.Po dotazu na ck.Nám řekli že pan majitel tvrdí že je tam bezpečno.Smlouvu nemáme jen potvrzení o zaplacení.Chceme zájezd zrušit.Jde to vzhledem k situaci bez poplatku?Pokud ne. kolik je storno poplatek.Buďte tak laskav a dejte nám vědět na E-mail.Velmi děkujeme manželé Jirákovi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit