-
Pane Okamuro,
sledoval jsem Váš dnešní pořad v TV.
Je mi 82 let. Obdivuji neohroženost a Váš radikální volební program. Nazýváte věci, nepravosti, zavedenou státní a stranickou zlodějnu i zloděje pravým jménem. Doufám pevně, že prosadíte svůj návrat mezi prezidentské kandidáty a budu Vás volit. -
Pane Okamuro nezlobte se,ale jste pro mne stále cizí občan a naše země má dost osobností,které by si zasloužily být presidentem naší země.To co říkáte říká 80% čechů jenže nemájí tu možnost vystoupit v televizi.Přiznáváte příjem až 400000kč a na kampaň nemáte peníze a teď nás chcete ožebračit o cca 23000000kč jen,aby jste se zviditelnil.Jak chcete svou práci dělat jste už předvedl v senátu.Zkuste uplatnit svůj vliv v Japonsku v zemi kde jste se narodil a je s lidmi jako jste vy zacházeno naprosto nedůstojně.V této zemi si musí pořádek udělat sami češi.Činnost,kterou děláte,dělate asi dobře podle vašeho mění,ale na pesidenta se nehodíte.
-
Naprosto souhlasím s příspěvkem miroslava, je to od tebe Tomíku nehorázná drzost uvažovat o kandidatuře na prezidenta ČR. Tvoje výstupy v médiích, kdy všechny poučuješ, jak mají co dělat a zejména pak pořad v TV, jak jste s několika dalšímima "chytrolínama" uvažovali o účasti na určitém podnikatelském záměru, byl na zvracení. Stavíte se do role spasitelů, kteří nedělají chyby. Jsi kašpárek, kterej přišel k penězům. Je mi z tebe špatně.
-
Pane Tomio,nemáte šanci a tímto se vystavujete jen posměch a opovržení.Děláte ostudu jen sobě.
-
Pane Okamuro, již Vaše kandidatura na prezidenta je od Vás nehorázná drzost.
Proto Vám doporučuji, aby jste dál pouze komentoval věci okolo cestovek, i když ani zde Vás některé nepovažují za svého mluvčího.
Byl by výsměch pro celý svět, aby taková figurka dělala prezidenta po V.H. a V.K. Útěcha pro Vás, nejste jediný komik, který kandiduje, ale vy jste s těmi řečmi o vyřazení NEJVĚTŠÍ.
Dalo práci se vyjádřit slušně, protože by bylo nejlepší jen napsat Okamuro jsi ..... ! -
Vážený pane Tomio,
fandím Vám, ale ústavní stížnost nepodávejte. Všíchni víme že nemáte šanci stát se v těchto volbách prezidentem. Stížností byste jen zkomplikoval již tak zamotanou přímou volbu, jiný výsledek by Vaše stížnost neměla. Možná byste naopak ztratil sympatie mnoha lidí.
Jste senátor, zviditelněte se v této politické funkci, abyste při dalších volbách měl větší šanci na zvolení prezidentem.
S přátelským pozdravem Luděk. -
-
Ja to tak nevidim,mohlo by se hodne zmenit,jinak se dostanem do sracek a bude nam uzko.
-
-
Určitě mě mrzí, že jste byl vyřazen z kandidátů na presidenta. Zachytil jsem informaci, že je mimo jiné i zmiňována verze, kdy listy k podpoře byly vyplňovány jednou rukou. Já jsem byl osloven při cestě z práce v Kyjově mladým mužem s dotazem, zda bych podpořil Vaší kandidaturu - věřte, byl jsem rád, že smím podpořit právě Vás. Přiznávám, že jsem byl ale zaskočen, že onen mladý muž se nabízel, že vše napíše sám a tedy jsem mu jen dal své iniciály (ač jsem projevil snahu)- už tehdy jsem odcházel s tím, že by to tak asi nemělo být a že člověk, který ve snaze pomoci vlastně připravoval půdu k možnosti zpochybnění. Mrzí mě to.
-
Vazeny pane Okamuro. Volil jsem Vas do senatu a chtel i na post prezidenta. Bohuzel to ale nevyslo,nevadi. Volil jsem Vas proto,ze Vas tak trochu znam,proto,ze jste odtut co i ja,ale i proto,ze verim ve spravedlnost a,cestnost a gentlemanstvi. Velmi rad bych s Vama pohovoril z oci do oci o vecech,ktere me moc zajimaji a na ktere bych rad znal Vas nazor a pohled. Jste mi lidsky sympaticky a to byl dalsi duvod meho voleni Vas pane Tomio. Byl bych moc rad,kdybyste aspon napsal par radek. Ani nevim,jak se k Vam dostat,ci se s Vami spojit jako volic,ktery by potreboval jakoukoli pomoc,ci radu. Dekuji predem.
-
Vážený pane Okamuro.
Byl jste mým kandidátem na prezidenta. Vaším vyřazením pro mne tato volba ztratila smysl. O tom, že by to byla dobrá volba, mne přesvědčilo Vaše vyřazení. Nedělejme si iluze, pokud by se nenašel jeden důvod, našlo by se například to, že nemáte velikost nohou 46, což je zcela jistě pro úspěšný výkon funkce prezidenta nutné.
Potřebujeme nezávislé kandidáty, potřebujeme přímou demokracii. A ono k tomu dojde i přes hysterický odpor politických stran. Současný systém končí, ať chtějí nebo ne. Nebude to hned, ale bude a nebude to zadarmo. V posledních volbách byl již tento trend zřetelný.
Vy máte na své straně čas a podporu, která bude stoupat. Věřím že Vás momentální "neúspěch" posílí. Věřím, že budete dál bojovat a v tom Vám přeji mnoho sil a úspěchů. -
Vážený p. Okamuro, vzhledem k tomu, že jste byl vyřazen jako kandidát na prezidenta ČR, nepůjdu k příslušné volbě. Očekávala jsem přesně tento vývoj, byl jste totiž nejvíc nebezpečný a s tím se muselo něco "udělat". Na druhou stranu jsem se obávala toho skutečně, jelikož pro sbírání hlasů jste se rozhodl poměrně pozdě a nevím, zda vaši lidé vše ohlídali tak, aby nebyly chyby. To chce totiž skutečně svědomité a pečlivé spolupracovníky, pro příště se hlásím do jejich řad! Věřím, že není všem dnům konec, jste mladý a proto hlavně nezklamte v senátu a nepřijděte o rozum jako již pár lidí před vámi, ve které tento národ uvěřil. Myslím, že by bylo nejlepší se současné špíně kolem vyřazení kandidátů nebránit, lidem by to bylo asi sympatičtější. Buďte hrdý a nad věcí, váš čas ještě přijde! Úspěch a zdraví vám!!Ay