Přejít na výpis diskuzí

Tomio Okamura

OSOBNOST 8.2.2009 
202 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Petr Honzíček pane Okamuro,jsem váš příznivec.Vím že bojujete v této zemi s větrnými mlýny.Prosím vydržtea a dovolte mi radu.Spojte se s panem Bártou a organizací Pro alt.Jen tak bude v této lé=pe.S pozdravem Petr Honzíček.
  • Pane Okamuro, teď můžete ukázat, že vše myslíte vážně. Podejte prosím jako senátor na Klause žalobu za vlastizradu. Většina národa Vám bude vděčná.
    • Text Vašeho příspěvku Co jsi zač, že máš tu drzost mluvit za většinu národa? Podle mě jsi jen nula, manky, anonym, který sám není schopen nic řešit, jen ponouká druhé, aby za něho tahali horké kaštany z ohně!
      Když, tak mluv a piš jen sám za sebe!
  • Tomio je vykutaleny knedlik znamy take pod aliasem Tomio "Inu,pekne si tu v Cechach kynu" Okamura.
    Bucek vypaseny,veprik nenazrany.

Jdu blejt,velebnosti.... *11* *11* *11*
    • Kynuty knedlik Tomio. *10*
  • Tomio,

jsi peknej krivak.Kdyz ti to tvoje "financnikovani" tak vydelava,proc se snazis se vecpat do politiky?
    Chces pomahat lidem,jo?
    To urcite!Chces ji jednodusse nahrabat,kdyz vsichni kolem tebe taky kradou,ne?Chces se vyhoupnout mezi ty dulezite a mocne,tim,ze nas zacnes okradat,stejne jako tvy kamaradi Vondra,Paroubek a Kalousek,kteri ti byli za kmotry na krestu tveho "bestselleru".
    Na tebe se taky vari voda,ty nenazranej vepriku.

P.S. Platis si lidi,aby ti psali vychvalne komentare ve vsech socialnich mediich.To si myslis,ze ti to nekdo sezere?Mam uz dost placenych pazat s jejich "Vazenym Panem Okamurou",opravdu,chce se mi z toho zvracet.Arogantni a vyzranej japonec za prezidenta?Dekuji ale ne.Vrat se radsi do Japonska,jsi tam narozeny a do tehle doby dokonce ani neznis jako Cech.Tam ti to ale nezrali,co?Tam nejsou takovy natvdli troubove jako tady,takze jsi tam delea popelare.Uz se kurv* ztrat ,ty vyzranej,hypokritickej veprovej ksichte. *16* *12* *16* *12* *16* *12*
  • Pro Zdendu:

To jsi tak pritroublej,ze nedokaz nic novyho vymyslet a opakujes po me,co jsem tu napsal o vyzranem Okamurovy? *8*
  • Tomio
    Nic si nedělej z těch debilů, co tady o tobě píší.Asi dostali od někoho
    nějaké prachy, aby tě pošpinili.Oni dobře vědí že jsi nejlepší a bojí se tě.
    Zdenda
  • Tomio,

jsi peknej krivak.Kdyz ti to tvoje "financnikovani" tak vydelava,proc se snazis se vecpat do politiky?
    Chces pomahat lidem,jo?
    To urcite!Chces ji jednodusse nahrabat,kdyz vsichni kolem tebe taky kradou,ne?Chces se vyhoupnout mezi ty dulezite a mocne,tim,ze nas zacnes okradat,stejne jako tvy kamaradi Vondra,Paroubek a Kalousek,kteri ti byli za kmotry na krestu tveho "bestselleru".
    Na tebe se taky vari voda,ty nenazranej vepriku. *16* *12* *16*

P.S. Platis si lidi,aby ti psali vychvalne komentare ve vsech socialnich mediich.To si myslis,ze ti to nekdo sezere?Mam uz dost placenych pazat s jejich "Vazenym Panem Okamurou",opravdu,chce se mi z toho zvracet.Arogantni a vyzranej japonec za prezidenta?Dekuji ale ne.Vrat se radsi do Japonska,jsi tam narozeny a do tehle doby dokonce ani neznis jako Cech.Tam ti to ale nezrali,co?Tam nejsou takovy natvdli troubove jako tady,takze jsi tam delea popelare.Uz se kurv* ztrat ,ty vyzranej,hypokritickej veprovej ksichte. *12* *16* *12* *16*
  • Nabízím řešení z nouze. Určitě není ideální, ale své opodstatnění má. Volme presidentem toho nejstaršího, je tu velmi reálná naděje, že půjdeme brzo zase k dalším volbám a pan Okamura se bude mít dost času připravit na celou mafii, která má z něho strach. Běžte všichni k volbám kdo fandíte panu Okamurovi, nevhazujte prázdné lístky, nebo nepřepisujte na jméno Okamura,protože to jsou ztracené hlasy těm protivníkům to hodně vyhovuje. Číslo 75 vzbuzuje velkou naději. Nevěřím ani v celé funkční období. Nejsem v žádném případě žádným agentem pana Šwarnberga!!
  • Vážený pane, po shlédnutí všech 9 ks kandidátů na prezidenta ČR jsem zjistil, že mi ani jeden nevyhovuje. Žádám o radu. Je lépe nejít k volbám? Nebo do volební urny hodit obálku s neplatným volebním lístkem, ale s Vašim jménem. Domnívám se,že hlavním úkolem prezidenta je dosáhnout vyššího koncenzu mezi koalicí a opozicí. Třeba nutností schválením zákonů minimálně 3/4 poslanců. Dále je třeba větší informovanost o dění v EÚ případně z centrálních orgánů např. z Bruselu. Je třeba hlídat prostřenictvím státních orgánů ekonomiku státu jak státní tak soukromý sektor. U zakázek nemůže být hlavním ukazatelem jen cena, ale je třeba zahrnout zaměstnanost českých pracovníků. Pŕípadně další výhody (nevýhody) pro Česko.
  • Pane Okamura, kdo chce s vlky býti musí s nimi žíti.To není asi Váš případ. Vy by ste jim tam udělal větr a to přece nemúžou dopustit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší