-
smrdí
smrdííííííííííííííí -
-
Re: smrdí
Takový dementní příspěvek může napsat jenom nějaká piča,totálně pod úroveň,sama smrdíš,Tuomas=bůh. *16* -
Re: smrdí
Seš vůl! Až dokážeš to co Tuomas tak teprve kecej! *5*
-
-
borec jak svina
kuwa to je tak neuveritelne krasny chlap, proc takovy nejsou i u nashlavne kdyz tak kuknete na http://www.youtube.com/watch?v=YxY- W6f0cKI
ale mozna jste to uz videli -
Tuomas
Obdivuju Tuomasovu hru na keyboard a jeho skladatelský talent.Jsem zvědavá na další tvorbu Nightwish s Anette.Přináší do kapely něco nového.
*7* -
tuomas
Taky s váma souhlasim!! Je prostě nejlepší na světě!! a ty krasný písně co píše....:D -
Tuomas
Dávám všem za pravdu. Je nejlepší, nejhezčí a zamilovala jsem se na první pohled. Škoda, že takových chlapů není na světě víc. Hned bych si jednoho ulovila domů. -
-
Re: Tuomas
Nejkrásnější chlap na světě a zákon schválnosti??Ano,takový je vždycky jen JEDEN..... *9* Smůla.....je fakt děsně sexy *16* A talentovaný to už ani nemluvím....:) -
-
Re: Re: Tuomas
bohuzel mas pravdu, skoda -
skoda ze mas pravdu *9* -
Ty si dežo... *9* -
-
Re: Re: Re: Tuomas
debile
-
-
-
-
Tuomasek
*14* *14* *14* *14* *14* Tuomas-.....jé on je nejúžasnější, nejtalentovanější,nejkrásnější prostě úplně nejlepší. Zbožňuju jeho, stejně jako jeho hudbu. Narodil se 25.12 a to prý lidé bývají neobyčejní. Prostě strašně inteligentní a moc toho v životě dokážou. Tuomas není výjimkou. Fakt je to borec.Ve všem. Je to kus chlapaˇUžasnej fakt ...I LOVE YOU TUOMAS !!!! *14* -
-
Re: Tuomasek
Jak víš že lidi narozený 25.prosince jsou vyjímečný to slyším teda prvně prozradíš mi zdroj informací zajímám se totiž o numku, díky *3* -
Re: Tuomasek
Fini nejsou moc hezcí,ale on je teda extra kost *14*
-
-
Tuomas
Co se týče Tuomase,je to typ člověka,se kterým bych si určitě rozuměla.Je ve stejném znamení jako můj manžel.Navíc je pěknej a velice sexy.Po pravdě řečeno mě z celé skupiny zajímá nejvíc právě on.Moc mu fandím!!!! -
tuomasek
tuomas je nejlepší človíček na světě..upe super skládá a hraje..je upe užasný.akorát si myslím,že se kapke spletl ve výběru jejich nové zpěvačky,která (aspoň podle mého názoru) má hlas ja rozbité,komunisticke radio..jinas mám ho mooc ráda *14* *14* *4* *14* -
-
Re: tuomasek
Ano, mas pravdu! *9* TUOMAS je sice velmi pekny a
talentovany, *14* ale asi aj hluchy pri vybere novej spevacky.....(chudak) *9* . Keby si vyral tie vaty z usi
a vypocul si Anettin spev tak by NIGHTWISH nemusel skoncit takto..... proste ako priemerna, nicim vynimocna skupina. *16* *8* *16* *8*
INAK JE PROSTE NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Tuomas
jak uzasny je tuomas nejde ani popsat.nejkrasnejsia a nejvic sexy chlap z Finska.LOVE HIM *14* -
tuomas
to jak je tuomas uzasny nejde snad ani popsat.doufam ze s novou zpevackou mu to pujde stejne jako s Tarjou.LOVE HIM *14*