-
Nechte ho už napokoji
Tak, ted jsem se rozhodla, že si už nikdy nebudu číst žádné komentáře. Je mi z toho uplně nevolno. Ale musí se ho aspon někdo zastat. Tuomas je strašně nadaný člověk. Až toho dokážete tolik co on, můžete tu nadávat. Nehodlám tu řešit to, jestli údajně ,, zapáchá´´ je to totálně trapné a někdo si chtěl jenom na něm udělat dobře. Já jsem nikdy těmto stupidním pomluvám nevěřila a ani nikdy věřit nebudu a i kdyby to přece byla pravda, vám to může být někde. Tuomasova hudba a texty jsou nadpozemské. Už jenom podle toho musíte usoudit, že je to *14* neuvěřitelný a zajímavý člověk. Mně osobně se strašně líbí. Je takový tajemný a přitažlivý a má sexy hlas :) *14* Nj, je to přece fin .....Takže Tuomas forever !! Nejsem jediná, kdo ho má rád a tím vaším pomlouváním mu rozhodně neuškodíte, .....ten se na vás může jen....hmhm a z některých z vás opravdu musí mluvit jenom závist....A Nightwish s Anette je stále skvělým Nightwish. Na koncertě v Praze jste se mohli přesvědčit. Bylo to nezapomenutelné, myslím že Nightwish s Tarjou i s Anette :) jsou tou nejlepší kapelou...a není to žádný POP !! Anette má jiný hlas ale vy se řídíte pravidlem, že co je operná je nejlepší ale není tomu tak. Anette má stejně tak kvalitní a krásný hlas a pop to nikdy nebude. ....at si říkáte COKOLI... *3* ale věřím že stále existují pravý fanoušci této kapely ,.... -
-
Re: Nechte ho už napokoji
Uplne vo vsetkom s Tebou suhlasim! -
-
Re: Re: Nechte ho už napokoji
Len pre upresnenie, suhlasim s maris91!
-
-
Moje řeč! Tady už se to vážně nedá číst! Kerej z nás by tady dokázal to, co on?!? No asi nikdo, že??? Tohle je génius, kterýmu jde hlavně o smysl kapely, ne o popularitu a peníze, o který šlo hlavně Tarji, takže ať se nikdo nediví, že musela jít pryč. Anette and Tuomas FOREVER!!! *5* -
-
ze Tarjinke slo len o peniaze? w poho? a ze anette forever....omg sak sa pozri co z NW urobila...keby tam nebola Tarja ta nwm kam by to dotiahli.. -
sak sa necuduj ze jej islo o peniaze ved je vidata a ma dve deti tak co by si robila na jej mieste *13* -
-
Re: Re: Re: Nechte ho už napokoji
jo a mimochodom Tarja nema deti
-
-
Přesně tak *3* -
-
ste nejaky chytry devenky *8*
-
-
-
Souhlas........Tuomas je prostě upe božíííííí *14* xD -
No mě třeba konkrétně vůůůbec nevadí, že Tarju vyhodili, důležitější je podle mě jestli si hudebníci v jedné skupině rozumí a jestli sou i dobří přátelé, jinak přestává být skupina skupinou. To že si ale vybrali Anette podle mě nebyl dobrý tah, myslím si že je dobrá zpěvačka, ale prostě se do NW nehodí, takže aby ste mi dobře rozuměli, nepřimluvil bych se ani za Tarju, ani za Anette ...no a co se Tuomase týče, má sice obrovské zásluhy, ale myslím že už mu to všechno kolem Nightwish taky stouplo do hlavy, na fotkách skupiny mi přijde že se z něho stává manekýn (...a množství jeho klobouků nezadržitelně narůstá). Čágo! -
-
Nu to máš tak, čím delší vlasy, tím kratší rozum takže je to možná těma vlasama... *9* *1* *15* *9* -
-
jo ma dlouhy smradlavy upoceny zmasteny vlasy v kterejch ma samou ves a hnidu a po tele mu skakaj blechy bleeeee *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Nechte ho už napokoji
Ty vole já se musim normálně smát *1* *1* já totálně nikdy nepochopim ty dementni kreteny s infantilnim a egoistyckym chovanim co pomlovaj Tuomase.
Kliďte se mi z cesty *16* *16* *16*
Tuomas ani nesmrdí a ani nemá vši nebo něco podobnýho a i kdyby měl vši tak za to může vinit vás, protože ste je na něj pravděpodobně přenesli (ale to se nikdy nestane, protože Tuomas ví co dělá a tak by se k vám dementům ani nepřiblížil a maximálně by vám dal přes hubu *5* )
Ty lidi co NW nepomlovaj sou jedni z těch normálních *4* takže díky -
ty máš co říkat ty cemente... sám máš vší a blechy bych tě chtěla vidět!!! Já newim že vždychy se tady objevěj takový cementi jako ty!! *16* .....UVĚDOM SE JAKo !!! nějakej king ne?! zpíš dement!! -
co ty vies je aj cistotny nie???? ty hlupak takto sa spravaju len debily abY sa takto nanho nadavalo *5* on je nahodou pekny chalan *14* -
Tuomas vůbec nesmrdí ani nemá vši ani nic takovýho. Jak se toto někdo opovažuje tvrdit,aniž by ho znal,nechápu. Jestli chcete pomlouvat, jděte jinam,tady je stránka Tuomasových fanoušků a ne těch co mu nadávají. Ale my co mu fandíme mu přejeme jenom vše nejlepší a vy mu jen závidíte,ale pomluvami toto nevyřešíte.
ehm....Tuomas je best *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nechte ho už napokoji
JJ to máš pravdu jak může někdo tak dementní tohle tvrdit o Toumíkovi (a to píšu slušně) *16* ... no to si myslíš s těma vlasama jenom ty debile bez tak máš sám vši a blechy .... každej zpěvák nebo kytarista, bubeník či klávesista se při koncertě potí jen se koukni *5* *1*
-
-
ooo ty to asi mooc dobře záš co? ty jeden hnusny ******!di do p***** a už sa nevracaj ty hnusááku!Tuomas je nejkásnější,nejhezčí...a když je na koncertě tak je asi normáální,že sa spoti ne?!!chtěla bych vidět tebe!no néé radši NÉÉÉ!!! *16* *9* *10* -
-
ty se podepisuj jako ten nejblbejsi clovek s dementnim mozkem a ne jako rozumny clovek kanale jeden sprostej *5* *16*
-
-
za a- to nejni pravda a za b- bych chtěla vidět tebe, zlato!!! *8* *8* *8* -
Jžs ty seš tak chytrej až mě to zaráží...ty seš asi jeho nej kámoš když to víš že? *13* *16* *8* -
-
ja jsem jeho nej kamos a muzu to potvrdit *5* *5*
-
-
-
-
-
TUOMAS SMRDÍ A JE TO KANÁL *15* *15* *16* -
-
Myslíš si že jsi ohromně vtipný ? Nejsi!
Soudím že je ti tak 8 a jsi rád že se právě naučil psát? Jinak bys nepsal take pičoviny jen abys byl středem pozornosti.
Fuck you.... -
sama seš kanál, vole podpaží máš bobra nejli gorilu!!!!!! *16* *16* *16* toumase nemáš co urážet...!!!! *1* *1* -
a ty si s nim bola alebo co ked toto tvrdis??? *5* tak sa nevitahuj a sklapni -
*10* -
hmmm ty seš taky kanál -
-
a ty tak isto *5* -
vy vsici jste kanalove.. *1* *15*
-
-
a jak pakty to víš? ty si snad s nim někde byla?...nebo ne? a pomlouváš ho jenom kvůli tomu že nějáká nasraná uklízečka o něm plácla první blbost co jí napadla když neměla náladu?
-
-
souhlasim! nechte ho už! -
Jo no upe přesně!!!!! Ty jsi to vystihla souhlasim!!!!
-
-
Ó Tuomasi.......
Nechci Vám do toho kecat, ale: to co má na ksichtu není od beďarů, nýbrž od prodělané nemoci. Jeho zásluhy mu rozhodně nemůžu upřít co dokázal vytvořit z NG v čele s vyjímečnou zpěvačkou TARJOU bylo něco úžasného. V to co se vytvořili teď nemám slov. Anettka ....! Myslím, že se hodně přehmátli. Ale budiž! Nicméně NG to rozhodně NENÍ! Jeho naškrobený úsměv bych mu z té falešné tváře nejraději vyřezala. To co jsem tu četla, že nějak moc neholduje tělesné hygieně nevím, osobně jsem se s ním nesetkala a doufám, že k tomu nikdy nedojde. Jeden z nás by asi nevstal! Nicméně bych mu a jeho "kapele" chtěla do budoucna popřát hodně Popových úspěchů. Ještě jedna věc, já mám taky ráda Jacka Sparrowa v podání Johnnyho Deppa, ale abych dělala jeho dvojče a všude si ho vystavovala??? -
-
Re: Ó Tuomasi.......
Ano, jizvy na jeho falešné tváři má od prodělané nemoci způsobené špatnými hygienickými návyky *3* *9* Ale snad ho to alespoň trochu "povzbudilo" k tomu, aby o sebe začal dbát, ale jak tak čtu, tak se z toho doteď nepoučil... *9* *9* No nic, každý svého štěstí strůjcem *3* Jeho popík, který tvoří, tak k tomu se vyjadřovat nebudu stejně jako k jeho idolu Johnnymu Deepovi, kterého kopíruje kudy chodí *1* Snad není Tuomas na kluky *7* *1* Dále co jsem měla možnost vyčíst, tak Tuomík sse mi jeví opravdu ale opravdu jako velmi velmi "DOBRÝ" človíček. Vyhodit Tarju ze skupiny tím, že jí napíše dopis a pak jí ho předá k přečtení, kde jí oznamuje, že jí dává padáka, tak k tomu prostě nemám slov. Kdyby byl charakter, oznámil by jí tuto potěšující novinu osobně a hlavně ústně z očí do očí.. Toto gesto vypovídá něco o jeho charakteru *5* Je to zbabělý skunk... *5*
-
-
:-D
Tuomas si Půjčil Tarjino červené sako? Moc pěkné! *1* -
-
Re: :-D
*1* proč by nééé *3* když je to hermafrodit.. může si nosit jak ženský tak mužský hadry *3*
-
-
Tuomas Holopainen je smraďoch
Na veřejnost prosákla poněkud nechutná informace. Hudební idol Tuomas Holopainen (31) údajně není velkým fanouškem osobní hygieny.
Je to opravdu nechutné. Tuomas neustále pracuje, je ale schopný se několik dní nesprchovat a to si dovedete představit, jak pak zapáchá,“ prozradila Tuomasova nejmenovaná kolegyně.
Tuomas Holopainen se prý příliš často nesprchuje, a tak údajně zapáchá.
Je mi z něj na blití...
*9* *9* -
-
Re: Tuomas Holopainen je smraďoch
Jen Vám chci říct, že stejnej článek se objevil u spousty celebrit tady na osobnostech ... nevěřte tomu, to jenom nějakej chudák si dělá prdel z talentovaných lidí .... se třeba koukněte na profil exvyvolené Karolíny Vrbasové ... je u ní napsaný to samý xD -
myslim že se s nim stejně asi osobně nesetkáš..i kdžy teda kdo ví co bude...ale tak tohle je celkem nepodstatný hlavní sou ty texty a písně co skládá, ne? -
Tuommi je dobytek od pohledu *9* když vidím ty jeho zmaštěný překlepaný vlasy, mastnou uhrovitou pleť, zašedlý zuby, ušmudlaný hadry... *9* no, zkrátka škoda mluvit /spíš psát/ *3* , to každej přece vidí co je to za houmlesa *5* -
-
Re: Re: Tuomas Holopainen je smraďoch
Houmlesak který má za jeden koncert tolik peněz co ty nevyděláš za celý život *3* -
chtěla bych widět tebe ..ty krafko ...až dokážeš to co dokázal on ..tak se s tebou o tom začnu bawit ... seš ubohá ... *3* -
-
Re: Re: Re: Tuomas Holopainen je smraďoch
.. hele ty krávo ty se vrať do školy a moc nepoučuj.. ten tvůj pravopis je vážně dost ubohej jako ty sama ty telátko hloupý.... *5* *15*
-
-
-
božéé, já bych ho popadla za límec a pořádně bych ho vymáchala v jezeře *3* když bydlí u jezera.., jóó, vzala bych rejžák a mejdlo s jelenem narvala bych si gumový rukavice, abych nechytla od něho nějakou tu infekci a byl by za chvíli zas jak ze škatulky *1* *1* -
-
*1* na toho jedine se stetkou na hajzl a za 2 hodky by zas vypadal jako clovek *15* *15* *15* -
-
Vy ste ale kokoti myslíte si že je smradoch...a proč jako???....to by mě teda opravdu zajímalo!!?...Jako vipadá skvěle a vsadim se že se o sebe stará víc než vy kokoti dohromady!!!Má dlouhý vlasy a totaky neznamená že je zablešenej!!!Má dlouhý vlasy,ptže je tot metalista a,ptže se mu dlouhý vlasy asi třeba líbí ne?!!...Ste kokoti vy který mu nadávátae a měli byste nejdřiv zkusti to co on a uvidíte že vy mu nesaháte ani po kotníky!!!A to se nezmění!!Bylo by to pro vás neuskutečnitelnej problém dosáhnout toho co on!!A kdyby ste měli náhodou chut to zusit tak radši něěkde kde nejsou lidi,ptže byste se před nima pěkně ztrpanili a myslim že i sami před sebou!!...Byla by to pro vás nejspíš potupa ž jj?...Vy na to nemát a tim že budete nadávat někomu koho neznáte neztrapníte jeho,ale spíš sami sebe!!!Takže koukejte o něm držet hubu!!...A zamyslete se nad sebou,ptže vy na něj nemáte tak ho přestantě urážet!!Kokoti...!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Tuomas Holopainen je smraďoch
Suhlasim s Gothicangel!!!
-
-
... jemu nepomůže ani štětka v bordelu.. *5* *13*
-
-
-
-
Dotaz
Kdo jsou ty 2 staříci po jeho boku *7* Jeho rodiče nebo snad fandové? Dík za odpověd *5* -
...
Lidi, já vám do toho nechci kecat... Ale copak vám se ani trochu nelíbí Marco Hietala?! Ten je pro mě prototyp nádherného chlapa, prostě extra-třída... Doufám, že se teď do mě hromada z vás nepustí a nezačnou mi nadávat do krav, pičí nebo do totálních slepců... *1* *1* *1* Pro mě je to prostě takhle! Neříkám ovšem, že mi Tuomas nějak vadl... -
Nightwish je naše druhá rodina!!:)
Tuomas udělal dobře že tak učinil! S Anette do Nightwish přišel nový život!! Nightwish revoluce začíná!! Udělejte přítrž tomu věčnému porovnávání Tarjy a Anette!! Ukončete ty věčné neschody!! Více se dozvíte na mém blogu!!:)
www.nightwishlive.blog.c z
P.S.: Nightwish je naše druhá rodina!*4* -
Mno
Tak skoukla jsem několik fotek co tu má, ze začátku se mi docela líbil, páč mi vzdáleně připomínal vzhledově mix herce Hanse Mathesona a trochu Nicka Rogerse. *3* Jenže pak jsem zjistila, že tenhle se jim v žádným případě nevyrovná *9* *13* *13* Až shodí vlasy, nic na něm nebude a vynikne jeho vikingský ksicht... Hans Matheson i Nicholas Rogers jdou o hodně hezčí. *3* *14* *4* -
-
Re: Mno
hmm ... jenže tady nehraje roli wzhled :) ty twý oblíbení kašpaři ... určitě nedokázali to co tuomas :) -
Re: Mno
Ho ho ho a to si se posrala děvčátko né?!Náhodou je milionkrát hezčí než ten tvůj ohizdlý Rogers nebo kdo,vlasy má krásné a nevím co máš proti vikingským ksichtům sama máš určitě ksicht jak prdel(a to neurážejme prdel)a budeš vyskakovat....zkus si na něho ještě otevřít hubu pipinko.... *13* Tuomas je bůh... *14* Nejúžasnější a nejhezčí člověk na světě a to co dělá je ještě úžasnější... *4* Love him -
-
Re: Re: Mno
for Januska -
TO CO TADY PŘEDVÁDÍŠ JE SLOVNÍ PRŮJEM!!! -
-
Re: Re: Re: Mno
To tu píšu len samé piče? Teda aspom väčšina. Tuomas je na dnešnú dobu hudobník číslo jedna a je mi (ako chlapovi) úplne jedno ako vyzerá! Kravy! (česť výnimkám)
-
-
*13* jedinej, kdo se tady posral jseš ty,.. inteligentko s vybraným slovníkem *8* *9* jdu pryč, silně to tu zavání... *9* *9* *9* *5* -
Janus, ty jsi neskutecne vymrdana cubinka.... -
DO NICKA SE MI NESER, PIČO BLBÁ *8* *16* *16* *5* *5* -
KRÁVO!!! *16* *5* -
Ty si inteligentní devčička *13* Čím to, že všechny Jany jsou takový neskutečný kr*** *1* Sweetnyny má pravdu, Tuomas má zpotvořenou postavu a poďobanej obličej od uhrů, po kterých mu jsou vidět jizvy i pod tím příšerným nánosem makeupu *9* Takže se uklidni *5* -
*14* !!!MARCO HIETALA!!! *14* -
Pro Janusku
Děs ! tak tohle napsal opravdu inteligentní člověk :o(!Ještě že tě Tuomas nezná asi by se zděsil, jak chytré má fanynky :O) -
-
Re: Pro Janusku
já tedy souhlasím z jenuškou sice bych to tak nepřeháněla, ale Toumas je KRÁSNEJ!
-
-
-
-
pravda
Tuomas Holopainen je BŮH! Já nechápu jak někoho můžou napadnout tak dobrý věci!! Je úžasnej, krásnej a svůj... *14* -
smrdí
hovno v lese *5* *13*