-
Tuomas a jeho kačer
No, tak v jeho životopise se píše, že miluje kačera Donalda, no, tak se ptám, zda si doteď honí toho svýho kačera /Donalda/, nebo mu už říká jinak..? A honí si ho jednoruč, nebo obouruč.. *7* -
-
Tuomas je nejlepší
co si to dovoluješ ty hajzle takhle mluvit o Tuomasovi aby tě rakovina chytla ty kryple zasranej Ps Tuomas je můj MILÁČEK -
-
Re: Tuomas je nejlepší
Pozor na sílu slova holčičko, co přeješ druhým, toho se ti bohatě dostane. *1* *5*
-
-
Re: Tuomas a jeho kačer
V nejhůř hodnocených příspěvcích vidím, že se píše, že ,,Tuomas smrdí a je to kanál", s tím musím docela souhlasit, měl by si ten ,,sejreček" hned vymýt, pořádně namydlit, opláchnout /samozřejmě sprchovým gelem na intimní hygienu, aby mu kačer nezarudl/. *3*
-
-
Roch....
Tuomas je muj milacek ... je ten nejlepsi z naghtwish...jeste aby ne kdyz ji zalozil...xD *16* -
-
Re: Roch....
Co, Tuomas zalozil rodinu..? *9* Jezismarja, to doufam, ze kdyz jel z porodnice, ze u popelnic nekde mirne pribrzdil, vyhodil to monstrum z okynka a dupl poradne na plyn.. *5*
-
-
Klaro Ty hajzle!!!!
ty si praso pisk....Lizprdelko...xD XD xD Dan Muchlzadek...xD tuomas je muj milacek...a nikdo ho nebude urazet..!!!! dan je zelena houba....xD *16* *16* *16* *1* *1* *1* *9* -
Tuomas Prasopysk Holopainen
*15* *15* *15* -
fuj
tuomas vypada jako ploštice *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
máš pravdu že vypadáš jak ploštice. Tuomas je zrozený vlk! *16*
-
Re: fuj
radši drž hubu buzerante sám beztak vypadáš jako špatně stáhlý žalud a budeš tady napadat nejlepšího klavesistu světa. řekni ještě jednou něco takového a budeš vypadat jako klika u dveří. -
-
Re: Re: fuj
jsem žid a jsem obřezaný, za svůj obnažený žalud se nestydím *1* *1* *5*
-
-
Re: fuj
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Tarja je Vuj muze si za to sama!!!
Tuomas Udelal dobre ze vyhodil tarju...ona si za to muze sama kdyz byla drza jak NAsada od kostete ... dobreji tak *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Vše nejlepší
Tak, dneska má Tuomas narozeniny :)
Z celého srdce mu přeju jen to nejlepší a hodně dalších úspěchů a inspiraci ve skládání. ... prostě všechno nej *3*
JeSsie -
Low Howado
T. je Low howado. Tohle to Individuum a cela ta yebla tlupa, ktery se rika Nightwish se rozhodla vyebat Tarjušku z NW. I Hate Nightwish a pro T. /nemuzu ani vyslovit jmeno tohohle hovna/ : Jses Low Howado a to plati i pro celou yeblou tlupu Nightwish. -
-
Re: Low Howado
až sá dokážeš aspon polovinu toho co dokázal on pak ho teprv posuzuj . do té doby drž hubu . já sice chápu že si připadáš jako ten nejdrsnější drsnák světa ale uvědom si že to je trošku jiná liga než lidi do kterých se můžeš navážet.
-
-
Tuomas
Lidičky tak jsem se těšila,že uvidím NW na živo v ČR,obzvlášť Tuomase a voni mě rodiče normálně nepustěj.Mno co se dá dělat.Anette se mi už líbí-není tak špatná jak se na první pohled zdálo.Víte co mě nejvíc naštvalo ?
Nějaká blbka předělal Tuomasův text a písničku Amaranth a nakrákala to do popu.
Kdyby někdo věděl která kr*** to předělala,tak ať mi prosím odpoví.
Díky elfka -
-
Re: Tuomas
Hej přesně! Taky jsem je chtěla vidět na živo ale mamka se bojí že se mi něco stane! Ach jo,já se taky těšila na Tuomíka ale i na Anette,kterou jsem taky nejdřív moc ráda neměla ale taky se mi už líbí *15* .A jasně že i na Marca,Jukku a Emppu. Ale jednou je videět musím!Jsou nejlepší a Tuoma hrozně obdivuju že složil takový písničky. O té blbce co Amaranth nazpívala nic nevim ale taky by mně to zajímalo *7* *1* -
-
Re: Re: Tuomas
jj a když si uvědomíš v kolikati začínali-prostě borci-všichni do jednoho-Tarja,Tuomas,Emppu,Jukka,Sa mi,Marco i Anette.A už vím ktererý blbci to spáchali.Pidiskupinka Baracuda.Jsou to ubožáci z Německa co si neuměj vymyslet nic vlastního.
Caw všichni fanoušci *1* -
-
Re: Re: Re: Tuomas
jo přesně a tuomas je skvělej že všecky ty testy SÁM vymyslel a od NIKOHO to neopsal. jsou skvělí *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Tuomas
chtěla jsem napsat texty a ne testy :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tuomas
Taky bych ráda šla někam na koncert Nightwish, ale rodiče mě nechtěj pustit. Vsadim se, že až mě pustěj, tak už Nightwish hrát nebudou (oni budou hrát navždy...ale při mý smůle.... *9* )
A ty německý ubožáky bych nejradši poslala perkele.....
-
-
-
-
-
-
vodka
je to borec proste ty pisne od nightwish sou luxusni pred nim smekam *4* -
-
Re: vodka
*13* *13*
-