Přejít na výpis diskuzí

Tuomas Holopainen

OSOBNOST 15.3.2007 
233 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Tuomas Holopainen je smraďoch

Jen Vám chci říct, že stejnej článek se objevil u spousty celebrit tady na osobnostech ... nevěřte tomu, to jenom nějakej chudák si dělá prdel z talentovaných lidí .... se třeba koukněte na profil exvyvolené Karolíny Vrbasové ... je u ní napsaný to samý xD
  • hatexlove

Re: Re: Nechte ho už napokoji

a jak pakty to víš? ty si snad s nim někde byla?...nebo ne? a pomlouváš ho jenom kvůli tomu že nějáká nasraná uklízečka o něm plácla první blbost co jí napadla když neměla náladu?
  • Re: Re: Re: Nechte ho už napokoji

jo ma dlouhy smradlavy upoceny zmasteny vlasy v kterejch ma samou ves a hnidu a po tele mu skakaj blechy bleeeee *9*
  • Re: Re: Nechte ho už napokoji

Nu to máš tak, čím delší vlasy, tím kratší rozum takže je to možná těma vlasama... *9* *1* *15* *9*
  • maris91

Re: Nechte ho už napokoji

No mě třeba konkrétně vůůůbec nevadí, že Tarju vyhodili, důležitější je podle mě jestli si hudebníci v jedné skupině rozumí a jestli sou i dobří přátelé, jinak přestává být skupina skupinou. To že si ale vybrali Anette podle mě nebyl dobrý tah, myslím si že je dobrá zpěvačka, ale prostě se do NW nehodí, takže aby ste mi dobře rozuměli, nepřimluvil bych se ani za Tarju, ani za Anette ...no a co se Tuomase týče, má sice obrovské zásluhy, ale myslím že už mu to všechno kolem Nightwish taky stouplo do hlavy, na fotkách skupiny mi přijde že se z něho stává manekýn (...a množství jeho klobouků nezadržitelně narůstá). Čágo!
  • Re: Nechte ho už napokoji

TUOMAS SMRDÍ A JE TO KANÁL *15* *15* *16*
  • hatexlove

Re: Nechte ho už napokoji

souhlasim! nechte ho už!
  • Re: Ó Tuomasi.......

Ano, jizvy na jeho falešné tváři má od prodělané nemoci způsobené špatnými hygienickými návyky *3* *9* Ale snad ho to alespoň trochu "povzbudilo" k tomu, aby o sebe začal dbát, ale jak tak čtu, tak se z toho doteď nepoučil... *9* *9* No nic, každý svého štěstí strůjcem *3* Jeho popík, který tvoří, tak k tomu se vyjadřovat nebudu stejně jako k jeho idolu Johnnymu Deepovi, kterého kopíruje kudy chodí *1* Snad není Tuomas na kluky *7* *1* Dále co jsem měla možnost vyčíst, tak Tuomík sse mi jeví opravdu ale opravdu jako velmi velmi "DOBRÝ" človíček. Vyhodit Tarju ze skupiny tím, že jí napíše dopis a pak jí ho předá k přečtení, kde jí oznamuje, že jí dává padáka, tak k tomu prostě nemám slov. Kdyby byl charakter, oznámil by jí tuto potěšující novinu osobně a hlavně ústně z očí do očí.. Toto gesto vypovídá něco o jeho charakteru *5* Je to zbabělý skunk... *5*

myslim že se s nim stejně asi osobně nesetkáš..i kdžy teda kdo ví co bude...ale tak tohle je celkem nepodstatný hlavní sou ty texty a písně co skládá, ne?
  • Re: Nechte ho už napokoji

Jo no upe přesně!!!!! Ty jsi to vystihla souhlasim!!!!
  • Nechte ho už napokoji

Tak, ted jsem se rozhodla, že si už nikdy nebudu číst žádné komentáře. Je mi z toho uplně nevolno. Ale musí se ho aspon někdo zastat. Tuomas je strašně nadaný člověk. Až toho dokážete tolik co on, můžete tu nadávat. Nehodlám tu řešit to, jestli údajně ,, zapáchá´´ je to totálně trapné a někdo si chtěl jenom na něm udělat dobře. Já jsem nikdy těmto stupidním pomluvám nevěřila a ani nikdy věřit nebudu a i kdyby to přece byla pravda, vám to může být někde. Tuomasova hudba a texty jsou nadpozemské. Už jenom podle toho musíte usoudit, že je to *14* neuvěřitelný a zajímavý člověk. Mně osobně se strašně líbí. Je takový tajemný a přitažlivý a má sexy hlas :) *14* Nj, je to přece fin .....Takže Tuomas forever !! Nejsem jediná, kdo ho má rád a tím vaším pomlouváním mu rozhodně neuškodíte, .....ten se na vás může jen....hmhm a z některých z vás opravdu musí mluvit jenom závist....A Nightwish s Anette je stále skvělým Nightwish. Na koncertě v Praze jste se mohli přesvědčit. Bylo to nezapomenutelné, myslím že Nightwish s Tarjou i s Anette :) jsou tou nejlepší kapelou...a není to žádný POP !! Anette má jiný hlas ale vy se řídíte pravidlem, že co je operná je nejlepší ale není tomu tak. Anette má stejně tak kvalitní a krásný hlas a pop to nikdy nebude. ....at si říkáte COKOLI... *3* ale věřím že stále existují pravý fanoušci této kapely ,....
  • Ó Tuomasi.......

Nechci Vám do toho kecat, ale: to co má na ksichtu není od beďarů, nýbrž od prodělané nemoci. Jeho zásluhy mu rozhodně nemůžu upřít co dokázal vytvořit z NG v čele s vyjímečnou zpěvačkou TARJOU bylo něco úžasného. V to co se vytvořili teď nemám slov. Anettka ....! Myslím, že se hodně přehmátli. Ale budiž! Nicméně NG to rozhodně NENÍ! Jeho naškrobený úsměv bych mu z té falešné tváře nejraději vyřezala. To co jsem tu četla, že nějak moc neholduje tělesné hygieně nevím, osobně jsem se s ním nesetkala a doufám, že k tomu nikdy nedojde. Jeden z nás by asi nevstal! Nicméně bych mu a jeho "kapele" chtěla do budoucna popřát hodně Popových úspěchů. Ještě jedna věc, já mám taky ráda Jacka Sparrowa v podání Johnnyho Deppa, ale abych dělala jeho dvojče a všude si ho vystavovala???
  • Re: Re: Mno

for Januska -
    TO CO TADY PŘEDVÁDÍŠ JE SLOVNÍ PRŮJEM!!!

*13* jedinej, kdo se tady posral jseš ty,.. inteligentko s vybraným slovníkem *8* *9* jdu pryč, silně to tu zavání... *9* *9* *9* *5*

Tuommi je dobytek od pohledu *9* když vidím ty jeho zmaštěný překlepaný vlasy, mastnou uhrovitou pleť, zašedlý zuby, ušmudlaný hadry... *9* no, zkrátka škoda mluvit /spíš psát/ *3* , to každej přece vidí co je to za houmlesa *5*

Janus, ty jsi neskutecne vymrdana cubinka....
  • Re: Re: Tuomas Holopainen je smraďoch

*1* na toho jedine se stetkou na hajzl a za 2 hodky by zas vypadal jako clovek *15* *15* *15*
  • lynette

Re: :-D

*1* proč by nééé *3* když je to hermafrodit.. může si nosit jak ženský tak mužský hadry *3*
  • lynette

Re: Tuomas Holopainen je smraďoch

božéé, já bych ho popadla za límec a pořádně bych ho vymáchala v jezeře *3* když bydlí u jezera.., jóó, vzala bych rejžák a mejdlo s jelenem narvala bych si gumový rukavice, abych nechytla od něho nějakou tu infekci a byl by za chvíli zas jak ze škatulky *1* *1*
  • :-D

Tuomas si Půjčil Tarjino červené sako? Moc pěkné! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit