Přejít na výpis diskuzí

Tuomas Holopainen

OSOBNOST 15.3.2007 
233 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Mno

DO NICKA SE MI NESER, PIČO BLBÁ *8* *16* *16* *5* *5*

KRÁVO!!! *16* *5*
  • Re: Re: Tuomas

Ty si dežo... *9*
  • Tuomas Holopainen je smraďoch

Na veřejnost prosákla poněkud nechutná informace. Hudební idol Tuomas Holopainen (31) údajně ne­ní velkým fanouškem osobní hy­gieny.

Je to opravdu nechutné. Tuomas neustále pracuje, je ale schopný se několik dní nesprchovat a to si dovedete představit, jak pak zapáchá,“ prozradila Tuomasova nejmenovaná ko­legyně.
    Tuomas Holopainen se prý příliš často nesprchuje, a tak údajně zapáchá.

Je mi z něj na blití...
    *9* *9*
  • Dotaz

Kdo jsou ty 2 staříci po jeho boku *7* Jeho rodiče nebo snad fandové? Dík za odpověd *5*
  • Re: Tuomasek

Jak víš že lidi narozený 25.prosince jsou vyjímečný to slyším teda prvně prozradíš mi zdroj informací zajímám se totiž o numku, díky *3*

Ty si inteligentní devčička *13* Čím to, že všechny Jany jsou takový neskutečný kr*** *1* Sweetnyny má pravdu, Tuomas má zpotvořenou postavu a poďobanej obličej od uhrů, po kterých mu jsou vidět jizvy i pod tím příšerným nánosem makeupu *9* Takže se uklidni *5*
  • ...

Lidi, já vám do toho nechci kecat... Ale copak vám se ani trochu nelíbí Marco Hietala?! Ten je pro mě prototyp nádherného chlapa, prostě extra-třída... Doufám, že se teď do mě hromada z vás nepustí a nezačnou mi nadávat do krav, pičí nebo do totálních slepců... *1* *1* *1* Pro mě je to prostě takhle! Neříkám ovšem, že mi Tuomas nějak vadl...

*14* !!!MARCO HIETALA!!! *14*
  • Re: Pro Janusku

já tedy souhlasím z jenuškou sice bych to tak nepřeháněla, ale Toumas je KRÁSNEJ!
  • Nightwish je naše druhá rodina!!:)

Tuomas udělal dobře že tak učinil! S Anette do Nightwish přišel nový život!! Nightwish revoluce začíná!! Udělejte přítrž tomu věčnému porovnávání Tarjy a Anette!! Ukončete ty věčné neschody!! Více se dozvíte na mém blogu!!:)
    www.nightwishlive.blog.c z
    P.S.: Nightwish je naše druhá rodina!*4*
  • Pro Janusku

Děs ! tak tohle napsal opravdu inteligentní člověk :o(!Ještě že tě Tuomas nezná asi by se zděsil, jak chytré má fanynky :O)
  • Re: smrdí

Takový dementní příspěvek může napsat jenom nějaká piča,totálně pod úroveň,sama smrdíš,Tuomas=bůh. *16*
  • Re: Mno

Ho ho ho a to si se posrala děvčátko né?!Náhodou je milionkrát hezčí než ten tvůj ohizdlý Rogers nebo kdo,vlasy má krásné a nevím co máš proti vikingským ksichtům sama máš určitě ksicht jak prdel(a to neurážejme prdel)a budeš vyskakovat....zkus si na něho ještě otevřít hubu pipinko.... *13* Tuomas je bůh... *14* Nejúžasnější a nejhezčí člověk na světě a to co dělá je ještě úžasnější... *4* Love him
  • Re: tuomasek

Ano, mas pravdu! *9* TUOMAS je sice velmi pekny a
    talentovany, *14* ale asi aj hluchy pri vybere novej spevacky.....(chudak) *9* . Keby si vyral tie vaty z usi
    a vypocul si Anettin spev tak by NIGHTWISH nemusel skoncit takto..... proste ako priemerna, nicim vynimocna skupina. *16* *8* *16* *8*
    INAK JE PROSTE NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: smrdí

Seš vůl! Až dokážeš to co Tuomas tak teprve kecej! *5*
  • Mno

Tak skoukla jsem několik fotek co tu má, ze začátku se mi docela líbil, páč mi vzdáleně připomínal vzhledově mix herce Hanse Mathesona a trochu Nicka Rogerse. *3* Jenže pak jsem zjistila, že tenhle se jim v žádným případě nevyrovná *9* *13* *13* Až shodí vlasy, nic na něm nebude a vynikne jeho vikingský ksicht... Hans Matheson i Nicholas Rogers jdou o hodně hezčí. *3* *14* *4*
  • pravda

Tuomas Holopainen je BŮH! Já nechápu jak někoho můžou napadnout tak dobrý věci!! Je úžasnej, krásnej a svůj... *14*
  • Re: Tuomas

Nejkrásnější chlap na světě a zákon schválnosti??Ano,takový je vždycky jen JEDEN..... *9* Smůla.....je fakt děsně sexy *16* A talentovaný to už ani nemluvím....:)
  • smrdí

hovno v lese *5* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit