-
Re: Re: Mno
DO NICKA SE MI NESER, PIČO BLBÁ *8* *16* *16* *5* *5* -
KRÁVO!!! *16* *5* -
Re: Re: Tuomas
Ty si dežo... *9* -
Tuomas Holopainen je smraďoch
Na veřejnost prosákla poněkud nechutná informace. Hudební idol Tuomas Holopainen (31) údajně není velkým fanouškem osobní hygieny.
Je to opravdu nechutné. Tuomas neustále pracuje, je ale schopný se několik dní nesprchovat a to si dovedete představit, jak pak zapáchá,“ prozradila Tuomasova nejmenovaná kolegyně.
Tuomas Holopainen se prý příliš často nesprchuje, a tak údajně zapáchá.
Je mi z něj na blití...
*9* *9* -
Dotaz
Kdo jsou ty 2 staříci po jeho boku *7* Jeho rodiče nebo snad fandové? Dík za odpověd *5* -
Re: Tuomasek
Jak víš že lidi narozený 25.prosince jsou vyjímečný to slyším teda prvně prozradíš mi zdroj informací zajímám se totiž o numku, díky *3* -
Ty si inteligentní devčička *13* Čím to, že všechny Jany jsou takový neskutečný kr*** *1* Sweetnyny má pravdu, Tuomas má zpotvořenou postavu a poďobanej obličej od uhrů, po kterých mu jsou vidět jizvy i pod tím příšerným nánosem makeupu *9* Takže se uklidni *5* -
...
Lidi, já vám do toho nechci kecat... Ale copak vám se ani trochu nelíbí Marco Hietala?! Ten je pro mě prototyp nádherného chlapa, prostě extra-třída... Doufám, že se teď do mě hromada z vás nepustí a nezačnou mi nadávat do krav, pičí nebo do totálních slepců... *1* *1* *1* Pro mě je to prostě takhle! Neříkám ovšem, že mi Tuomas nějak vadl... -
*14* !!!MARCO HIETALA!!! *14* -
Re: Pro Janusku
já tedy souhlasím z jenuškou sice bych to tak nepřeháněla, ale Toumas je KRÁSNEJ! -
Nightwish je naše druhá rodina!!:)
Tuomas udělal dobře že tak učinil! S Anette do Nightwish přišel nový život!! Nightwish revoluce začíná!! Udělejte přítrž tomu věčnému porovnávání Tarjy a Anette!! Ukončete ty věčné neschody!! Více se dozvíte na mém blogu!!:)
www.nightwishlive.blog.c z
P.S.: Nightwish je naše druhá rodina!*4* -
Pro Janusku
Děs ! tak tohle napsal opravdu inteligentní člověk :o(!Ještě že tě Tuomas nezná asi by se zděsil, jak chytré má fanynky :O) -
Re: smrdí
Takový dementní příspěvek může napsat jenom nějaká piča,totálně pod úroveň,sama smrdíš,Tuomas=bůh. *16* -
Re: Mno
Ho ho ho a to si se posrala děvčátko né?!Náhodou je milionkrát hezčí než ten tvůj ohizdlý Rogers nebo kdo,vlasy má krásné a nevím co máš proti vikingským ksichtům sama máš určitě ksicht jak prdel(a to neurážejme prdel)a budeš vyskakovat....zkus si na něho ještě otevřít hubu pipinko.... *13* Tuomas je bůh... *14* Nejúžasnější a nejhezčí člověk na světě a to co dělá je ještě úžasnější... *4* Love him -
Re: tuomasek
Ano, mas pravdu! *9* TUOMAS je sice velmi pekny a
talentovany, *14* ale asi aj hluchy pri vybere novej spevacky.....(chudak) *9* . Keby si vyral tie vaty z usi
a vypocul si Anettin spev tak by NIGHTWISH nemusel skoncit takto..... proste ako priemerna, nicim vynimocna skupina. *16* *8* *16* *8*
INAK JE PROSTE NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: smrdí
Seš vůl! Až dokážeš to co Tuomas tak teprve kecej! *5* -
Mno
Tak skoukla jsem několik fotek co tu má, ze začátku se mi docela líbil, páč mi vzdáleně připomínal vzhledově mix herce Hanse Mathesona a trochu Nicka Rogerse. *3* Jenže pak jsem zjistila, že tenhle se jim v žádným případě nevyrovná *9* *13* *13* Až shodí vlasy, nic na něm nebude a vynikne jeho vikingský ksicht... Hans Matheson i Nicholas Rogers jdou o hodně hezčí. *3* *14* *4* -
pravda
Tuomas Holopainen je BŮH! Já nechápu jak někoho můžou napadnout tak dobrý věci!! Je úžasnej, krásnej a svůj... *14* -
Re: Tuomas
Nejkrásnější chlap na světě a zákon schválnosti??Ano,takový je vždycky jen JEDEN..... *9* Smůla.....je fakt děsně sexy *16* A talentovaný to už ani nemluvím....:) -
smrdí
hovno v lese *5* *13*