-
Re: Re: Nechte ho už napokoji
Přesně tak *3* -
Re: Re: Re: Re: Nechte ho už napokoji
za a- to nejni pravda a za b- bych chtěla vidět tebe, zlato!!! *8* *8* *8* -
Re: Nechte ho už napokoji
Moje řeč! Tady už se to vážně nedá číst! Kerej z nás by tady dokázal to, co on?!? No asi nikdo, že??? Tohle je génius, kterýmu jde hlavně o smysl kapely, ne o popularitu a peníze, o který šlo hlavně Tarji, takže ať se nikdo nediví, že musela jít pryč. Anette and Tuomas FOREVER!!! *5* -
Re: Re: Re: Re: Nechte ho už napokoji
Jžs ty seš tak chytrej až mě to zaráží...ty seš asi jeho nej kámoš když to víš že? *13* *16* *8* -
Re: Nechte ho už napokoji
Souhlas........Tuomas je prostě upe božíííííí *14* xD -
Re: Re: Nechte ho už napokoji
hmmm ty seš taky kanál -
Re: Re: Re: Re: Tuomas
hele a v jaký to pak žijeme zemi, že už ani nemůžeme vyjádřit názor?? jako mně to tež nezajímá, každému se líbí někdo jiný že tak ale když už se to tu řeší.... -
Re: Re: Re: Tuomas
tak mě třeba vůbec nezajímá, že tu někdo jako ty píše, že Finové jsou krásný národ *13* to sem nepatří *5* -
Re: Re: Tuomas
jo, finové jsou hezcí. pokud s tím nesouhlasíš tak to říkej v anti-klun´bu finů....třeba ho založ ale tady to málokoho zajímá.... -
Re: Tuomas
Blbej vkus taky vkus... *15* Finové, že jsou prý hezcí.. *1* *13* -
Re: nechte ho....
Souhlas, tohle je FANklub a ne Anti!!!!!! -
nechte ho....
nechte už ho být, narozdíl od vás něco dokázal a z těch keců mám pocit jako bychom nežili v 21. století ale někde ve středověku. prostě ho nechte být, tohle je jeho fanklub, tady nepatří nějací "ehm" kteří mu nadávaj a závidí! tady jsou jen ti kteří jej obdivují, od toho je to taky fanklub, takže pokud ho nesnášíte, nechte si to pro sebe! tady totiž nemáte tím pádem co dělat, a fans vás tu nechcou! ja taky ne. -
Tuomas
Jako Tuomas je hezkej chlap... Finové sou celkově hezí (až na pár vyjímek) a tenhle chlápek rozhodně patří do skupiny těch hezkých...
navíc má asi talent, když hraje v takový známý skupině jako je Nightwish... *13* *1* -
Re: Tohle že je fanklub?
... jojo přesně tak, běž do prdele a neotravuj.. *5* -
Re: Re: Re: Tuomas Holopainen je smraďoch
... jemu nepomůže ani štětka v bordelu.. *5* *13* -
Re: Re: Re: Tuomas Holopainen je smraďoch
.. hele ty krávo ty se vrať do školy a moc nepoučuj.. ten tvůj pravopis je vážně dost ubohej jako ty sama ty telátko hloupý.... *5* *15* -
Tohle že je fanklub?
Hm, myslela jsem, že sem chodí fanoušci Tuomase Holopainena. Ale když to tady vidím, tak jsem ráda, že jsem si napřed přečetla diskusi, než jsem si to tady bookla. Do téhle skupiny "fanoušků" teda patřit nechci... -
Re: Mno
hmm ... jenže tady nehraje roli wzhled :) ty twý oblíbení kašpaři ... určitě nedokázali to co tuomas :) -
Re: Re: Tuomas Holopainen je smraďoch
chtěla bych widět tebe ..ty krafko ...až dokážeš to co dokázal on ..tak se s tebou o tom začnu bawit ... seš ubohá ... *3* -
Tuomas forever
Jak si opovažujete tvrdit, že NW sou POP????
Jak s Tarjou tak s ANette - pořád sou nejlepší a nejoriginálnější kapelou všech dob a hlavně moji nejmilovanější...a to se nikdy nezmění...
Když se vám nelíbí proč o něm tak hnusně mluvíte??? Tuomas byl, je a bude nejlepší klávesista a skladatel !!!!
Nechteho na pokoji a s ním i cely NW!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10*