-
Re: Tuomas
Hej přesně! Taky jsem je chtěla vidět na živo ale mamka se bojí že se mi něco stane! Ach jo,já se taky těšila na Tuomíka ale i na Anette,kterou jsem taky nejdřív moc ráda neměla ale taky se mi už líbí *15* .A jasně že i na Marca,Jukku a Emppu. Ale jednou je videět musím!Jsou nejlepší a Tuoma hrozně obdivuju že složil takový písničky. O té blbce co Amaranth nazpívala nic nevim ale taky by mně to zajímalo *7* *1* -
Tuomas
Lidičky tak jsem se těšila,že uvidím NW na živo v ČR,obzvlášť Tuomase a voni mě rodiče normálně nepustěj.Mno co se dá dělat.Anette se mi už líbí-není tak špatná jak se na první pohled zdálo.Víte co mě nejvíc naštvalo ?
Nějaká blbka předělal Tuomasův text a písničku Amaranth a nakrákala to do popu.
Kdyby někdo věděl která kr*** to předělala,tak ať mi prosím odpoví.
Díky elfka -
Re: Re: Nej
ne,pravda *1* *1* -
Re: Re: noo
jj je přesně tak *15* -
jj máš pravdu !
Je z nich nejlepší,ale ostatní jsou taky dobří,ale ne tolik.Anette je z nich nejblbější. *1* Ale co se dá dělat. *9* -
*13* *13* *13* -
Re: vodka
*13* *13* -
Re: Jste loseři
Rosťo, ty máš jistě už teď kolem hlavy svatozář! *1* -
Re: Ohledne tuomase
Lamo! *15* -
Re: Nej
Vtip? *15* -
Re: Re: Re: Darcek
Jj, už teď zpívá o samých sračkách a samé sračky skládá. *1* -
Re: Re: Re: Re: Narozky
Jj, protože je to vypatlanec!! Svatá pravda!!! *1* -
vodka
je to borec proste ty pisne od nightwish sou luxusni pred nim smekam *4* -
Re: Re: Darcek
radsi ne, jeste by o tom slozil pisnicku :) -
Re: Re: Re: Narozky
mame stesti ze si to Tuomas tak na 90% nemuze prelozit :) -
Re: noo
Tuomas je nejlepsi z kapely Nightwish -
Re: Re: Re: Re: Nechte ho už napokoji
Tuomas vůbec nesmrdí ani nemá vši ani nic takovýho. Jak se toto někdo opovažuje tvrdit,aniž by ho znal,nechápu. Jestli chcete pomlouvat, jděte jinam,tady je stránka Tuomasových fanoušků a ne těch co mu nadávají. Ale my co mu fandíme mu přejeme jenom vše nejlepší a vy mu jen závidíte,ale pomluvami toto nevyřešíte.
ehm....Tuomas je best *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
noo
Ty krávooo on se narodil 25.12. jako jáá hustěě *14* -
Jste loseři
Fakt nejradši mám takové ty rýpaly kteří sami umí hovno, a když se o někom dozví, že to někam dotáhl, tak ho začnou buzerovat protože si tím kompenzují svoje negramotné pracky. Takoví lidi jsou ubožáci. Tuomas je jeden z nejlepších hudebníku a klávesáků které znám. Příspěvky typu že smrdí atd. to fakt může napsat jen člověk který závidí, a snaží se na sebe upozornit tím, že otravuje a uráží. Takže vy všichni kterých se to týka, se sebou začněte něco dělat nebo si vás ten koho urážíte najde a rozbije vám hubu že vás ani máma nepozná!!! *13* -
Ohledne tuomase
no myslim jak tady porad nadavate ... tak jste podle neho 0- ly ... protoze ma neco v hlave a ne jak vy nic ... takze jefo skladby jsou fantasticke ... ( chtel bych videt jak neco pisete/skladate ... ) takze s pozdravem vy LAMY ... *1* *1* *8* *8*