-
PRASATA!!!!!
blbečci ubohý, jenom závidíte!!!!!! možná nevypadá jako zac efron, ale co na tom!!!!!!! je rozhodně hezčí a hlavně chytřejší než vy!!!! ani ho neznáte, tak co kritizujete?!?!?! jste prostě jenom idioti, co se zaobíraj jen sami sebou!!!!!!!!! je mi z vás nanic!!!!!! *10* *10* *10* degeni blbý, zamyslete se nad sebou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
:DD
Tak vaše komentáře mi opravdu zvedli náladu *1* *1* *1* *15* *15*
a jinak se přikláním k většině..Tuomas je vypatlaný prase!!!! -
Tuomas
Toumas je vypatlanej kripl, kterej akorát umí skládat super muziku, ale jako o člověka bych si o něj ani neopřela kolo. Možná by potřeboval dát přes hubu, aby se mu trochu rozsvítilo! To, co udělal Samimu a Tarje byla fakt hnusárna. Je to duševní mrzák. Ale boží mlýny melou, a chlapec se má na co těšit! Fuck!!! *5* -
Tuomas je nejlepší
co si to dovoluješ ty hajzle takhle mluvit o Tuomasovi aby tě rakovina chytla ty kryple zasranej Ps Tuomas je můj MILÁČEK -
Re: Re: Tuomas Holopainen je smraďoch
Houmlesak který má za jeden koncert tolik peněz co ty nevyděláš za celý život *3* -
Re: Re: Nechte ho už napokoji
Myslíš si že jsi ohromně vtipný ? Nejsi!
Soudím že je ti tak 8 a jsi rád že se právě naučil psát? Jinak bys nepsal take pičoviny jen abys byl středem pozornosti.
Fuck you.... -
Re: nechte ho....
Naprostý souhlas. -
Re: Tuomas a jeho kačer
V nejhůř hodnocených příspěvcích vidím, že se píše, že ,,Tuomas smrdí a je to kanál", s tím musím docela souhlasit, měl by si ten ,,sejreček" hned vymýt, pořádně namydlit, opláchnout /samozřejmě sprchovým gelem na intimní hygienu, aby mu kačer nezarudl/. *3* -
Tuomas a jeho kačer
No, tak v jeho životopise se píše, že miluje kačera Donalda, no, tak se ptám, zda si doteď honí toho svýho kačera /Donalda/, nebo mu už říká jinak..? A honí si ho jednoruč, nebo obouruč.. *7* -
Re: Roch....
Co, Tuomas zalozil rodinu..? *9* Jezismarja, to doufam, ze kdyz jel z porodnice, ze u popelnic nekde mirne pribrzdil, vyhodil to monstrum z okynka a dupl poradne na plyn.. *5* -
Re: Re: Nechte ho už napokoji
Len pre upresnenie, suhlasim s maris91! -
Re: Nechte ho už napokoji
Uplne vo vsetkom s Tebou suhlasim! -
Roch....
Tuomas je muj milacek ... je ten nejlepsi z naghtwish...jeste aby ne kdyz ji zalozil...xD *16* -
Klaro Ty hajzle!!!!
ty si praso pisk....Lizprdelko...xD XD xD Dan Muchlzadek...xD tuomas je muj milacek...a nikdo ho nebude urazet..!!!! dan je zelena houba....xD *16* *16* *16* *1* *1* *1* *9* -
Re: Re: fuj
jsem žid a jsem obřezaný, za svůj obnažený žalud se nestydím *1* *1* *5* -
Tuomas Prasopysk Holopainen
*15* *15* *15* -
Re: Low Howado
až sá dokážeš aspon polovinu toho co dokázal on pak ho teprv posuzuj . do té doby drž hubu . já sice chápu že si připadáš jako ten nejdrsnější drsnák světa ale uvědom si že to je trošku jiná liga než lidi do kterých se můžeš navážet. -
Re: fuj
radši drž hubu buzerante sám beztak vypadáš jako špatně stáhlý žalud a budeš tady napadat nejlepšího klavesistu světa. řekni ještě jednou něco takového a budeš vypadat jako klika u dveří. -
Re: Re: Re: Mno
To tu píšu len samé piče? Teda aspom väčšina. Tuomas je na dnešnú dobu hudobník číslo jedna a je mi (ako chlapovi) úplne jedno ako vyzerá! Kravy! (česť výnimkám) -
Re: Re: Re: Re: Tuomas Holopainen je smraďoch
Suhlasim s Gothicangel!!!