Přejít na výpis diskuzí

Tuomas Holopainen

OSOBNOST 15.3.2007 
233 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chickuita

Re: fuj

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Nechte ho už napokoji

Ty vole já se musim normálně smát *1* *1* já totálně nikdy nepochopim ty dementni kreteny s infantilnim a egoistyckym chovanim co pomlovaj Tuomase.
    Kliďte se mi z cesty *16* *16* *16*
    Tuomas ani nesmrdí a ani nemá vši nebo něco podobnýho a i kdyby měl vši tak za to může vinit vás, protože ste je na něj pravděpodobně přenesli (ale to se nikdy nestane, protože Tuomas ví co dělá a tak by se k vám dementům ani nepřiblížil a maximálně by vám dal přes hubu *5* )
    Ty lidi co NW nepomlovaj sou jedni z těch normálních *4* takže díky
  • Re: Re: Re: Re: Re: Tuomas

Taky bych ráda šla někam na koncert Nightwish, ale rodiče mě nechtěj pustit. Vsadim se, že až mě pustěj, tak už Nightwish hrát nebudou (oni budou hrát navždy...ale při mý smůle.... *9* )
    A ty německý ubožáky bych nejradši poslala perkele.....
  • anonymnereknu

fuj

tuomas vypada jako ploštice *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Tarja je Vuj muze si za to sama!!!

Tuomas Udelal dobre ze vyhodil tarju...ona si za to muze sama kdyz byla drza jak NAsada od kostete ... dobreji tak *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Vše nejlepší

Tak, dneska má Tuomas narozeniny :)
    Z celého srdce mu přeju jen to nejlepší a hodně dalších úspěchů a inspiraci ve skládání. ... prostě všechno nej *3*

JeSsie
  • Re: Re: Re: Nechte ho už napokoji

jo a mimochodom Tarja nema deti
  • Re: Re: Nechte ho už napokoji

ze Tarjinke slo len o peniaze? w poho? a ze anette forever....omg sak sa pozri co z NW urobila...keby tam nebola Tarja ta nwm kam by to dotiahli..
  • Low Howado

T. je Low howado. Tohle to Individuum a cela ta yebla tlupa, ktery se rika Nightwish se rozhodla vyebat Tarjušku z NW. I Hate Nightwish a pro T. /nemuzu ani vyslovit jmeno tohohle hovna/ : Jses Low Howado a to plati i pro celou yeblou tlupu Nightwish.
  • Re: Re: Re: Re: Nechte ho už napokoji

ty máš co říkat ty cemente... sám máš vší a blechy bych tě chtěla vidět!!! Já newim že vždychy se tady objevěj takový cementi jako ty!! *16* .....UVĚDOM SE JAKo !!! nějakej king ne?! zpíš dement!!
  • Re: Re: Nechte ho už napokoji

sama seš kanál, vole podpaží máš bobra nejli gorilu!!!!!! *16* *16* *16* toumase nemáš co urážet...!!!! *1* *1*
  • chickuita

Re: Re: Re: Re: Tuomas

chtěla jsem napsat texty a ne testy :-)
  • perla619

Re: Re: Nechte ho už napokoji

sak sa necuduj ze jej islo o peniaze ved je vidata a ma dve deti tak co by si robila na jej mieste *13*
  • perla619

Re: Re: Re: Nechte ho už napokoji

a ty tak isto *5*
  • perla619

Re: Re: Re: Re: Nechte ho už napokoji

co ty vies je aj cistotny nie???? ty hlupak takto sa spravaju len debily abY sa takto nanho nadavalo *5* on je nahodou pekny chalan *14*
  • perla619

Re: Re: Nechte ho už napokoji

a ty si s nim bola alebo co ked toto tvrdis??? *5* tak sa nevitahuj a sklapni
  • perla619

Re: Tuomas forever

s tymto s tebou suhlasim komu sa to nelubi nech sa s tym strci.....
  • chickuita

Re: Re: Re: Tuomas

jo přesně a tuomas je skvělej že všecky ty testy SÁM vymyslel a od NIKOHO to neopsal. jsou skvělí *1*
  • elfka

Re: Re: Tuomas

jj a když si uvědomíš v kolikati začínali-prostě borci-všichni do jednoho-Tarja,Tuomas,Emppu,Jukka,Sa mi,Marco i Anette.A už vím ktererý blbci to spáchali.Pidiskupinka Baracuda.Jsou to ubožáci z Německa co si neuměj vymyslet nic vlastního.

Caw všichni fanoušci *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Nechte ho už napokoji

JJ to máš pravdu jak může někdo tak dementní tohle tvrdit o Toumíkovi (a to píšu slušně) *16* ... no to si myslíš s těma vlasama jenom ty debile bez tak máš sám vši a blechy .... každej zpěvák nebo kytarista, bubeník či klávesista se při koncertě potí jen se koukni *5* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší