-
Ahoj no rozhodla jsem se přečíst všechny příspěvky co tu jsou :D No a nedalo prostě mi to neokomentovat tady :D První co se tu řeší nejvíc, je to, že porovnáváte Anette s Tarjou. Jo Tarja je perfektní zpěvačka jak v metalu tak v klasické hudbě, podle mě se díky ní NW zvedlo s takovým úspěchem, ale kdyby zpívala do teď, nepřišlo by vám to už trochu stereotypní? totiž, koukněte na EPICU je do dost dobrá skupina taky, jejich zpěvačka se také zabývá operním zpěvem, ale jejich písničky jsou všechny téměř stejné! Libí se mi, že se NW jakoby "obnovují" každá zpěvačka přinesla do skupiny nového a odlišného ducha. Všichni co říkáte, že Anette byla špatná volba - nebudu vám to vyvracet, je to váš názor. Jen mě to mrzí, Anette je skvělá zpěvačka a do písní NW přinesla takovýho rockovýho ducha, což se mi moc líbilo a jediný co můžu říct o nové Floor, je že má skvělý hlas a určitě se těším na nové album! Dálě chci "mluvit" o otevřeném dopise, jenž byl adresován Tarje s tím, že má vyhazov. Dopis, byl podle mého správná volba. Přeci jen kdyby si to řekli osobně (což se po tom dopise možná i stalo, nevím) tak by to každý rozmatlal, Tarja by na tiskovce řekla něco jinýho, Tuomas taky a novináři by to rozmatlali že ji Tuomas vyhodil kvůli "žárlivosti na Marcela, že to je nešťastná láska :D apod." něco takovýho, znáte novináře. :D Ale vzhledem k tomu, že dopis byl otevřený, můžeme alespoň trošku "nakouknout" do té situace. Jo je to už skoro 10 let(fuu taková doba už!) Anette vyhodili že je "brzdila", měla zdravotní problémy a za celou její kariéru u NW vydali jen 2 alba, což je trošku spád. Každopádně jí mám ráda. A narážky na Tuomase vám taky brát nebudu, jsou totiž jen od nasraných puberťáků co své komplexíky vybíjejí anonymně na internetu. Tuomas je frajer, takovou dobu co skládá hudbu, a ne jen tak ledajakou hudbu, ale úplně nadpozemskou, fantastickou, s texty co mají hloubku. Opravdu ho obdivuji. Celou bandu Nightwish. Nechci nikomu psát že "až dokáže to co on" připomíná mi to sektu lidí zvanou "beliebers" :D Každý má svůj názor. Pro mě NIGHTWISH bude navždy nejlepší skupina, ať už s Tarjou nebo ne, Tarju poslouchám solo a jsem spokojená *14* Nevím, možná si to už nikdo nepřečte, ale budiž, zdravím všechny fans NW co mají skupinu rádi pořád, takovou jaká je, peace!!! *4* :D
-
-
Otevřenej dopis pro Tarju že je správná volba jo!!!!Dementní tuomas jí to nedovede říct do očí(dokonce i samimu to sdělil přes manažera) chudák Tarja-snaží se odzpívá perfektní koncert(nejlepší v jejich historii)a oni jí za to vykopnou-sakra pitomym dopisem!!!!! SRABOVÉ!!!
už je kvůli Floor neposlouchám protože se změnili -
To jsou slova mistra :3 souhlas s tebou :3 taky jsem spokojená se všema :3
-
-
je mi jedno co si o mne budete myslet, ale tuomas je proste úžasný. 99% tech, kteri mu nadavaji mu nesahaji ani po kotniky. az dokazete to co on, potom ho muzete kritizovat. podle mne je to uzasny clovek. ne kazdy ma takovy talent jako on. az napísete i vy desítky pisnocek, potom se s nim muzete mnerit. a co se tyce anett, je sice pravda, ze na jednom turne ten hlas nebyl prave bomba, ale ted je to uplne neco jinyho. a tarja... ta ma o co si rikala. s tuomasem a nightwish ji to slo, ale ted to neni nic extra. no ale to se stane kdyz si clovek mysli ze nemuze nic stratit.
-
-
Souhlasim s tebou *14*
-
máš svatou pravdu...Tuomas je prostě úžasnej.. jeho písničky jeho image . prostě všechno na něm :))
-
já si myslím, že máš pravdu... *4*
Tuomas je úplně nejvíc super *14* -
Nauč se pravopis! *1* *6* *7* *12*
-
-
vodka
je to borec proste ty pisne od nightwish sou luxusni pred nim smekam *4* -
-
Re: vodka
*13* *13*
-
-
Kritizovat umí každý
Nemyslím si, že někdo má právo někoho soudit. Každý by se měl nejdřív podívat sám na sebe než začne někoho urážet. Zajímalo by mě, kdo z vás kritiků někdy něco složil, nebo aspoň zahrál na nějaký nástroj. Tarja je bravůrní zpěvačka a její odchod z Nightwish mě mrzí, ale to je jen věcí kapely ( personální změny probíhají skoro ve všech kapelách - to je úplně normální věc) a myslím si, že zakládající člen a autor téměř všech skladeb do toho má co mluvit. Ale podle všeho to tak cítil i zbytek kapely. Volba nové zpěvačky nebyla asi úplně nejšťastnější, ale to je jenom můj názor. I tak přeju Tuomasovi hodně zdaru v jeho dalším počínání. *5* -
-
Re: Kritizovat umí každý
Prosímtě, buď tak hodný, a neřeš kraviny. To jestli někdo umí skládat muziku ho v žádném případě neopravňuje se chovat jako debil, nebo ho kůli tomu snad omlouvat! Já psala, že to jak se zachoval k Samimu a Tarje je prasárna. Ne to, že je vyhodil, ale JAK je vyhodil, a to ještě blbeček řekne, že to byli jeho kamárádi! Chudáci jeho kamarádi, aby byli věčně na pozoru, co se milostpánovi zase znelíbí *5* -
-
Re: Re: Kritizovat umí každý
To ze Tuomas je pefektny skladatel a klavesak to je fakt.Preto ma moj obdiv.Ale to ze akym sposobom vyhodil Tarju a Samiho tak kvoli tomu u mna dost klesol.Ked ich uz chcel vyhodit mal im to povedat do oci ako chlap a nie formou listu alebo cez manazera.Preto aj ked je skvely hudobnik tak ako clovek podla mna neni nic moc.To je asi tak vsetko co som chcel. -
-
Re: Re: Re: Kritizovat umí každý
Přesně tak! Víc není co dodat *5*
-
-
-
-
Tuomasek
*14* *14* *14* *14* *14* Tuomas-.....jé on je nejúžasnější, nejtalentovanější,nejkrásnější prostě úplně nejlepší. Zbožňuju jeho, stejně jako jeho hudbu. Narodil se 25.12 a to prý lidé bývají neobyčejní. Prostě strašně inteligentní a moc toho v životě dokážou. Tuomas není výjimkou. Fakt je to borec.Ve všem. Je to kus chlapaˇUžasnej fakt ...I LOVE YOU TUOMAS !!!! *14* -
-
Re: Tuomasek
Jak víš že lidi narozený 25.prosince jsou vyjímečný to slyším teda prvně prozradíš mi zdroj informací zajímám se totiž o numku, díky *3* -
Re: Tuomasek
Fini nejsou moc hezcí,ale on je teda extra kost *14*
-
-
...
Lidi, já vám do toho nechci kecat... Ale copak vám se ani trochu nelíbí Marco Hietala?! Ten je pro mě prototyp nádherného chlapa, prostě extra-třída... Doufám, že se teď do mě hromada z vás nepustí a nezačnou mi nadávat do krav, pičí nebo do totálních slepců... *1* *1* *1* Pro mě je to prostě takhle! Neříkám ovšem, že mi Tuomas nějak vadl... -
:-D
Tuomas si Půjčil Tarjino červené sako? Moc pěkné! *1* -
-
Re: :-D
*1* proč by nééé *3* když je to hermafrodit.. může si nosit jak ženský tak mužský hadry *3*
-
-
Jste loseři
Fakt nejradši mám takové ty rýpaly kteří sami umí hovno, a když se o někom dozví, že to někam dotáhl, tak ho začnou buzerovat protože si tím kompenzují svoje negramotné pracky. Takoví lidi jsou ubožáci. Tuomas je jeden z nejlepších hudebníku a klávesáků které znám. Příspěvky typu že smrdí atd. to fakt může napsat jen člověk který závidí, a snaží se na sebe upozornit tím, že otravuje a uráží. Takže vy všichni kterých se to týka, se sebou začněte něco dělat nebo si vás ten koho urážíte najde a rozbije vám hubu že vás ani máma nepozná!!! *13* -
-
Re: Jste loseři
Rosťo, ty máš jistě už teď kolem hlavy svatozář! *1*
-
-
noo
Ty krávooo on se narodil 25.12. jako jáá hustěě *14* -
-
Re: noo
Tuomas je nejlepsi z kapely Nightwish -
-
Re: Re: noo
jj je přesně tak *15* -
jj máš pravdu !
Je z nich nejlepší,ale ostatní jsou taky dobří,ale ne tolik.Anette je z nich nejblbější. *1* Ale co se dá dělat. *9* -
*13* *13* *13*
-
-
-
Čawte!
Takže zase ta samá pohádka... *6*
Není jedno jak odešla Tarja nebo Anette? Jde o jejich hudbu ne o nějaké řeči bulváru, šílených fanoušků atd. Jde o jejich hudbu... to je mnohem důležitější než nějaký věci př.: vzhled,odchody ze skupiny atd. Chápu, že někdo má radši období s Anette, Tarjou nebo Floor... ale proč je musíte tak řešit?! Neustále... Tak si pouštějte to období které máte rádi a nemusíte se tady dohadovat...
A Tuomas nevyhodil Tarju sám musela se na tom schodnout celá kapela, tak ho neurážejte... A Tarja si vede skvěle i tak...
A NW jsou pořád dobří, někdy si vedou líp někdy hůř, ale tak to je. Prostě nemůžou být pořád dokonalí, nikdo není dokonalí...
Zajímá Vás jejich hudba nebo proč jak kdo odešel nebo vzhled?! Důležitá je hudba...
A kapitola sama o sobě... Trysna... Urážet všechny okolo a vyhlašovat, že Anette je svatá... To vážně nic jinýho neděláš?! Pochop, že každý má své světlý a temný stránky...I Anette není dokonalá a Tuomas i Floor mají světlý stránky...