Přejít na výpis diskuzí

Tuomas Holopainen

OSOBNOST 15.3.2007 
233 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro všechny degeše

a jako proč je vypatlanej krypl naučte se aspoň psát trochu bez chyb PS: Tuomas je můj sexidol *14*
    • Pravda *14* *14* *14* *14*
    • Re: pro všechny degeše

Kripl- řekla bych, že toto slovo nepochází z češtiny, tudíž se na něj nevztahují česká pravidla pravopisu. Původem je z angličtiny- cripple-což znamená mrzák, chromý...atd. Tak nemachruj! *5*
      • Re: Re: pro všechny degeše

Aby si se neposrala ty krávo šprťácká *3*
        • Re: Re: Re: pro všechny degeše

Neboj, já se neposeru, tak doufám, že ty taky ne, i když v hlavě už máš nasráno slušně! *1*
          • Arska-Inka
            Tak nechte toho. Nightwish fandové jsou jedna celá rodina a pomáháme si
          • Re: Re: Re: Re: pro všechny degeše

Jo ještě s tim posráním. Kdo ví jestli už nemáš sračku až za ušima. Už to tu začíná smrdět nechceš pleny? *15* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: pro všechny degeše

Tak to, že jsi úplně blbá, a řešíš to nadávkama ostatním, je v poslední době docela častý zvyk příznivců "nových Nightwish". Ale neboj, mě to fakt neva. Ale ty by ses nad sebou měla trochu zamyslet, protože za idiota jsi jen a jen ty *1*
          • Re: Re: Re: Re: pro všechny degeše

Hej Ty běž si hrát s panenkama a nevotravuj slušný lidi Jo *8* *3* *9*
  • Tuomas

Co se týče Tuomase,je to typ člověka,se kterým bych si určitě rozuměla.Je ve stejném znamení jako můj manžel.Navíc je pěknej a velice sexy.Po pravdě řečeno mě z celé skupiny zajímá nejvíc právě on.Moc mu fandím!!!!
  • Tuomas

Obdivuju Tuomasovu hru na keyboard a jeho skladatelský talent.Jsem zvědavá na další tvorbu Nightwish s Anette.Přináší do kapely něco nového.
    *7*
  • Ó Tuomasi.......

Nechci Vám do toho kecat, ale: to co má na ksichtu není od beďarů, nýbrž od prodělané nemoci. Jeho zásluhy mu rozhodně nemůžu upřít co dokázal vytvořit z NG v čele s vyjímečnou zpěvačkou TARJOU bylo něco úžasného. V to co se vytvořili teď nemám slov. Anettka ....! Myslím, že se hodně přehmátli. Ale budiž! Nicméně NG to rozhodně NENÍ! Jeho naškrobený úsměv bych mu z té falešné tváře nejraději vyřezala. To co jsem tu četla, že nějak moc neholduje tělesné hygieně nevím, osobně jsem se s ním nesetkala a doufám, že k tomu nikdy nedojde. Jeden z nás by asi nevstal! Nicméně bych mu a jeho "kapele" chtěla do budoucna popřát hodně Popových úspěchů. Ještě jedna věc, já mám taky ráda Jacka Sparrowa v podání Johnnyho Deppa, ale abych dělala jeho dvojče a všude si ho vystavovala???
    • Re: Ó Tuomasi.......

Ano, jizvy na jeho falešné tváři má od prodělané nemoci způsobené špatnými hygienickými návyky *3* *9* Ale snad ho to alespoň trochu "povzbudilo" k tomu, aby o sebe začal dbát, ale jak tak čtu, tak se z toho doteď nepoučil... *9* *9* No nic, každý svého štěstí strůjcem *3* Jeho popík, který tvoří, tak k tomu se vyjadřovat nebudu stejně jako k jeho idolu Johnnymu Deepovi, kterého kopíruje kudy chodí *1* Snad není Tuomas na kluky *7* *1* Dále co jsem měla možnost vyčíst, tak Tuomík sse mi jeví opravdu ale opravdu jako velmi velmi "DOBRÝ" človíček. Vyhodit Tarju ze skupiny tím, že jí napíše dopis a pak jí ho předá k přečtení, kde jí oznamuje, že jí dává padáka, tak k tomu prostě nemám slov. Kdyby byl charakter, oznámil by jí tuto potěšující novinu osobně a hlavně ústně z očí do očí.. Toto gesto vypovídá něco o jeho charakteru *5* Je to zbabělý skunk... *5*
  • inteligence některých komentářů je zarážející...Tarja byla něco jiného a Anette je taky něco jiného, ale obě zpívají výborně! už mám po krk lidí, kteří se nemůžou smířit s tím, že Tarja už není součástí Nightwish a vymýšlí pytloviny, jenom aby Anette pošpinili...
    • Arska-Inka
      Přesně. Co bylo bylo. Co je teď je teď. Nic se už na tom nezmění
  • Tuomas

Jako Tuomas je hezkej chlap... Finové sou celkově hezí (až na pár vyjímek) a tenhle chlápek rozhodně patří do skupiny těch hezkých...
    navíc má asi talent, když hraje v takový známý skupině jako je Nightwish... *13* *1*
    • Re: Tuomas

Blbej vkus taky vkus... *15* Finové, že jsou prý hezcí.. *1* *13*
      • vampire.t.s.

Re: Re: Tuomas

jo, finové jsou hezcí. pokud s tím nesouhlasíš tak to říkej v anti-klun´bu finů....třeba ho založ ale tady to málokoho zajímá....
        • Re: Re: Re: Tuomas

tak mě třeba vůbec nezajímá, že tu někdo jako ty píše, že Finové jsou krásný národ *13* to sem nepatří *5*
          • vampire.t.s.

Re: Re: Re: Re: Tuomas

hele a v jaký to pak žijeme zemi, že už ani nemůžeme vyjádřit názor?? jako mně to tež nezajímá, každému se líbí někdo jiný že tak ale když už se to tu řeší....
            • Re: Re: Re: Re: Re: Tuomas

hele di s tim do prdele res muziku ne blby finy *16*
  • anette je ve skupine uz 7 roku a nekdo se pres to furt nedokaze prenest... ale je uzasna...koncert v praze me v tom jenom utvrdil. a co se tyce tuomase, kazdy na neho muze mit svuj nazor a nikdo mu ho nemuze vzit,. a to jak rekli tarji ze ma padaka... mne by zajimalo kdo z vas by rekl cloveku ktereho pozna 15 let do oci ze skoncil. tady si vsichni mysli ze by to dokazali, ale ve skutecnosti by to neudelal ani jeden.
    • Takže ty omlouváš a podporuješ, když se někdo chová jako svině? Tp jsi taky dobrá! *7*
  • Darcek

Ahojte všetci!!Na thequeenofice.blog.cz sa teraz rozbehla fantastická vec a to "Tuomas-narodeninový projekt",kde ide o to aby sa jeho fans dali dokopy a vytvorili darček alebo darčeky ktoré by sme mu poslali k jeho najbližšíim narodeninám, teda 25.12.2009. Nebudem tu vypisovať všetky podrobnosti, tie sú na vyššie uvedenom blogu, avšak, ak sa tu niekomu tento nápad zapáčil chcem vás poprosiť pridajte sa k nám pretože je to úžasná vec. Tiež viete o nijakom ďalšom prípadnom záujemcovi dajte mu vedieť a potom už len ne ten spomínaný blog...
    • Re: Darcek

jojo jasan ja mu naseru k narozeninam a poslu mu to v darkovym baleni *3* *1* treba jeste najdu tedka po vanocich nejakej roztrhanej papir a stuhu *15* *15*
      • turmawen

Re: Re: Darcek

radsi ne, jeste by o tom slozil pisnicku :)
        • lynette

Re: Re: Re: Darcek

Jj, už teď zpívá o samých sračkách a samé sračky skládá. *1*
  • narnians

Nej

On je mega mega mega sympaťák *1* *15* *14*
    • lynette

Re: Nej

Vtip? *15*
      • chickuita

Re: Re: Nej

ne,pravda *1* *1*
  • elfka

Tuomas

Lidičky tak jsem se těšila,že uvidím NW na živo v ČR,obzvlášť Tuomase a voni mě rodiče normálně nepustěj.Mno co se dá dělat.Anette se mi už líbí-není tak špatná jak se na první pohled zdálo.Víte co mě nejvíc naštvalo ?
    Nějaká blbka předělal Tuomasův text a písničku Amaranth a nakrákala to do popu.
    Kdyby někdo věděl která kr*** to předělala,tak ať mi prosím odpoví.
    Díky elfka
    • chickuita

Re: Tuomas

Hej přesně! Taky jsem je chtěla vidět na živo ale mamka se bojí že se mi něco stane! Ach jo,já se taky těšila na Tuomíka ale i na Anette,kterou jsem taky nejdřív moc ráda neměla ale taky se mi už líbí *15* .A jasně že i na Marca,Jukku a Emppu. Ale jednou je videět musím!Jsou nejlepší a Tuoma hrozně obdivuju že složil takový písničky. O té blbce co Amaranth nazpívala nic nevim ale taky by mně to zajímalo *7* *1*
      • elfka

Re: Re: Tuomas

jj a když si uvědomíš v kolikati začínali-prostě borci-všichni do jednoho-Tarja,Tuomas,Emppu,Jukka,Sa mi,Marco i Anette.A už vím ktererý blbci to spáchali.Pidiskupinka Baracuda.Jsou to ubožáci z Německa co si neuměj vymyslet nic vlastního.

Caw všichni fanoušci *1*
        • chickuita

Re: Re: Re: Tuomas

jo přesně a tuomas je skvělej že všecky ty testy SÁM vymyslel a od NIKOHO to neopsal. jsou skvělí *1*
          • chickuita

Re: Re: Re: Re: Tuomas

chtěla jsem napsat texty a ne testy :-)
            • Re: Re: Re: Re: Re: Tuomas

Taky bych ráda šla někam na koncert Nightwish, ale rodiče mě nechtěj pustit. Vsadim se, že až mě pustěj, tak už Nightwish hrát nebudou (oni budou hrát navždy...ale při mý smůle.... *9* )
              A ty německý ubožáky bych nejradši poslala perkele.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit