Přejít na výpis diskuzí

Tuomas Holopainen

OSOBNOST 15.3.2007 
233 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Duvod

No urcite mu nezavidim maximalne mu to preju je taky muj oblibeny clen kapeli NIGHTWISH ale myslim si ze to uz trochu prehanite *3* *5*
  • PRO Mary

Já jsem příznivec nových i starých Nightwish tak nevím proč bych měla nadávat na některýmu členovi Anette je stejně dobrá jako Tarja a Tuomas je ten nejlepší skladatel na světě a pokud vím začala si se do mě srát ty *16* *13*
    • Re: PRO Mary

Omyl, začala jses srát ty do mě, a chtěla mě poučovat, abych začala psát správně gramaticky slovo kripl, což se ti moc nepovedlo. A Anette není stejně dobrá jako Tarja ani ve snu! Něco si namlouváš!
      • Re: Re: PRO Mary

Koukám že tu nějaký dvě holky rozjely vostrou bitku a souhlasím s tou Nightwish girl že Anette je stejně dobrá jako Tarja!!!!
        • Přesně tak *4*
        • Re: Re: Re: PRO Mary

Já naopak souhlasím s Mery, že Anette na Tarju nemá a nikdy mít nebude!!! *16*
          • Já sice Nightwish fakt miluju, zbožňuju jejich hudbu, i s Anette, ale na Tarju fakt nemá. Je to jako byste srovnávali něčí zpívání ve sprše s profesionálním zpěvákem na koncertě. Poslechněte si třeba Nemo a potom Storytime. Je to takovej rozdíl! Ach jo, Tarjo vrať se!! *9* *13*
            • Arska-Inka
              Bojím se že ta už se nevrátí :/
              Ale má to i dobré cesty :)
              ted je tam FLoor která má výborný hlas
          • Re: Re: Re: Re: PRO Mary

Ono to není tak snadné posuzovat když každá z nich zpívá jiným typem hlasu....
    • Re: PRO Mary

SORRY některýmu členovi to na tam už být nemá *4*
  • Rakastan sinua

Rakastan sinua, kiitän teitä kaikkia ihania virkaa ja suurta kiinnostusta minua, minun bändi työstäni minun musiikkia. Olen suuri taiteilija, tiedän ilman sinua, mutta nöyrä kiinnostus on kiehtovaa. Plaza myös jalkojani, olen Mr. Big, kaunis, fiksuin ja lahjakkaimmat! Niin se on, ja olen hämmästyttävä elämä syntyi, te tyhjästä. On suuri päivä, kieltäminen!
  • Všechno nejlepší *1* *14*
  • Arska-Inka
    Takže jak bych to řekla. Vidím, že tady hejtujete Tuomase a podobně ale k čemu to je??? hu??? On si to číst nebude a nikoho vaše hejty nezajímaj! A kdyby si to četl stejně tomu nebude rozumět tak k čemu to vlastně je? Lidi vzpamatujte se. To ze vyhodil Tarju už je dávno lidi ZAPOMENTE UZ NA TO! Nesudte ho podle minulosti a hledte do budoucnosti! Ted je tam Floot Jansen. Líp si ani vybrat nemohl :) Sice není operní zpěvačka ale vidíte? Tuomas žije spokojeně a všichni žijou spokojeně a vy ho tu ještě urážíte? Nechápu vás lidi. Vy lidi co ho pomlouváte. Podívejte se na sebe! Jste snad dokonalý jako on? Ani omylem. Nebo dokonalejší? Už vůbec. Tak prosím vás už to neřešte, nehejtujte ho, neřešte Tarju a Anette, řešte současnost, Poslouchejte Nightwish a peace :)

-AngryArska
    • Dobře budu řešit současnost-Nightwish s tou přiblblou Jansenovou nebudu poslouchat-takže budu poslouchat jenom starý Nightwish a Tarju
  • Tuomas je chudáček a primitiveček. A s tím co a jak skládá to nemá co dělat. Zachoval se k Tarje jako prase, a můžete nadávat jak chcete, stejně to zůstane pravdou.
    • jo jo pravda
    • Tuomas ale neměl na výběr :/
    • co to tu píšeš za bludy.. Tuomas je nejlepší klávesák jakýho znám..
  • trysna
    Tuomas Holopainen:nudnej a praštěnej chlapec co břinká na pijánko
    hele já vám něco řeknu jeden člověk je ale ještě horší člověk než je on floor Jansen
    a BEZ STÍNŮ SI HO SPLETOU S BEZDOMOVCEM
    TO BYL VTIP *15* *15*
    ALE STEJNĚ JE DIVNEJ ALE TO O FLOOR JE PRAVDA (JE HROZNÁ)
    ALE ZASE TUOMASE SI VÁŽÍM JEN PROTO BEZ NĚJ BY NIGHTWISH NEBYLI.
  • jedinecny!

Tuomas je charismaticky chlapik..ktery tak uzasne proziva hudbu ...! je sexy....umi nadherne hrat no proste je jedinecny! *16*
  • King: Hele sice se tu bavíme o hudbě ale oneckoncům Tuomas je taky fin
  • tuomas

to jak je tuomas uzasny nejde snad ani popsat.doufam ze s novou zpevackou mu to pujde stejne jako s Tarjou.LOVE HIM *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit