-
Tuomas
jak uzasny je tuomas nejde ani popsat.nejkrasnejsia a nejvic sexy chlap z Finska.LOVE HIM *14* -
Je sexouš :3 Miluju ho, jeho písničky a celou jeho kapelu :3 *14* *14* *14*
-
tuomasek
tuomas je nejlepší človíček na světě..upe super skládá a hraje..je upe užasný.akorát si myslím,že se kapke spletl ve výběru jejich nové zpěvačky,která (aspoň podle mého názoru) má hlas ja rozbité,komunisticke radio..jinas mám ho mooc ráda *14* *14* *4* *14* -
-
Re: tuomasek
Ano, mas pravdu! *9* TUOMAS je sice velmi pekny a
talentovany, *14* ale asi aj hluchy pri vybere novej spevacky.....(chudak) *9* . Keby si vyral tie vaty z usi
a vypocul si Anettin spev tak by NIGHTWISH nemusel skoncit takto..... proste ako priemerna, nicim vynimocna skupina. *16* *8* *16* *8*
INAK JE PROSTE NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Tuomas
Dávám všem za pravdu. Je nejlepší, nejhezčí a zamilovala jsem se na první pohled. Škoda, že takových chlapů není na světě víc. Hned bych si jednoho ulovila domů. -
-
Re: Tuomas
Nejkrásnější chlap na světě a zákon schválnosti??Ano,takový je vždycky jen JEDEN..... *9* Smůla.....je fakt děsně sexy *16* A talentovaný to už ani nemluvím....:) -
-
Re: Re: Tuomas
bohuzel mas pravdu, skoda -
skoda ze mas pravdu *9* -
Ty si dežo... *9* -
-
Re: Re: Re: Tuomas
debile
-
-
-
-
tuomas
Taky s váma souhlasim!! Je prostě nejlepší na světě!! a ty krasný písně co píše....:D -
borec jak svina
kuwa to je tak neuveritelne krasny chlap, proc takovy nejsou i u nashlavne kdyz tak kuknete na http://www.youtube.com/watch?v=YxY- W6f0cKI
ale mozna jste to uz videli -
smrdí
smrdííííííííííííííí -
-
Re: smrdí
Takový dementní příspěvek může napsat jenom nějaká piča,totálně pod úroveň,sama smrdíš,Tuomas=bůh. *16* -
Re: smrdí
Seš vůl! Až dokážeš to co Tuomas tak teprve kecej! *5*
-
-
Tak co, pipinky bez mozečku? Pořád si myslíte, jakej je to bůh? Je to bezcharakterní bastard!!! A teď do mně! Zajímá mně, co si zas vymyslíte, jaká byla Anette hrozná, že vyhazovem dostala co si zasloužila, stejně jako Tarja. *16*
-
-
Žiš nikoho to nezajímá. Jo řekněte si svůj názor, ale nikoho neurážejte. Někteří z nás sem přišli aby si přečetli názory na Tuomase. A neposlouchaly tady pořád dokola tuhle básničku o zpěvačkách. Někteří z vás prostě nedokáží ocenit co je dobré na přítomnosti. Ale mi ostatní chceme žít i bez vás. Taky si založte nějaký online chat kde tohle rozebírejte. Ale kašlete na to tady. Prosíííííííím :)))
-
Anette byla skvělá a skuz trošku zapojit vlastní mozeček. Neodsuzuj Tuomase! K ničemu ti to nebude
-
Nechceš držet Hubu?!?! Tuomas je bůh je sexy a všechno! Jedinej kdo je tady bezcharakterní bastard jseš ty! Jo škoda že vyhodil Tarju. Byla to úžasné zpěvačka. ANETTE TAKY! A ted s Floor. Nikdo neví. Ještě s ní Album nevyšlo. Ale už zpívala live a znělo to dost úžasně! *16*
-
Jedinej kdo je tady bez charakteru jste možná tak vy všichni. *10* Proč odešla Anette to ví jen ona..proč vyhodily Tarju to ví zas ona..prachy a sláva mění lidi.A já si myslím že jim nemáme do čeho kecat je to jejich volba.Jsem ráda zato jakou dělají muziku..že stále fungují je to zase změna ale zvykneme si na ní.Tak jako na Anette kterou nikdo nenahradí stejně jako Tarju...
-
nechte ho už bejt vy paka vylízaný
-
A ty ho znáš? Znáš se s Nightwish osobně? Víš, co se tenkrát stalo s Tarjou a teď s Anette? Jediná pipinka bez mozečku jsi tady ty! *10* Neříkám, že je to bůh. A tak jako ty toho o něm nevím tolik, abych se do něj navážela. Urážej si někoho, kdo si to opravdu zaslouží. *16*
-
Ja bych o nem nikdy nerekla, že je bezcharakterní bastard. A pokud verite jemu a zbytku kapely, verili by ste jim, ze se ROZEŠLI a ne že Anette vyhodili. A i kdyby, Tuomas není v kapele sám, a takové rozhodnutí musí udelat celá kapela. Ale mimochodem, Tarja si o to važne koledovala. Skuste si treba nejdriv precis oficialni biografii. A je podle tebe normalni, že když se nedavno ptali tarji jestli by se vratila do Nightwish odpovedela ze jedine kdyby zmenili každeho člena kapely a manažmentu. tak v kom asi byla ta chyba?
-
-
Chyba byla v tuomasovi (zabouchnul se da tarji a nedoved jí to říct)Ale Tarja se zabouchla do marcela cabuliho vzala si ho a byl konec(Tuomasovy plány jak zbalit Tarju stroskotaly) byl naštvanej že byl Marcelo rychlejší než on (nebo že byl on pomalejší) ale nechtěl si to přiznat-tak Tarju vyhodil.A aby nebyl on ten špatnej hodil na Tarju všechnu špínu co si vymyslel(neúcta k fandům,namyšlenost..) a byl the end...ale stejně si myslím že to co je v tom posranym dopise sou kecy(Tarja se k fandům chová hezky a nechová se namyšleně)takže ty debilní anonyme drž hubu!!!protože ...jak slepá můžeš být nevidíš...Tak sbohem...
-
Bla bla bla, furt ty samý kecy! Co kdybys pro změnu naopak ty použil/a vlastní mozeček a zjistila si pár info i z jiných zdrojů, místo, abys četla nějaký biografie na Tuomasovu objednávku. Anette plánovala jet s NW dál, a oni už měsíc před jejím vyhozením angažovali Floor, aby u nich nastoupila od listopadu( kůli Anettině nemoci a lehký hádce mezi ní a panem Svatým, musela naskočit už v říjnu)! To ti vůbec nepřijde divný? Ale jasně, mel si dál to svoje- Tarja byla namyšlená a šla jen po penězích a Anette byla strašně ráda, že může s NW skončit. To je fakt děs *7*
-
-
hele přestaňte se hádat, praví důvody jsou že Tarja se nepohodla s manažerem tak to manažer nebo tak někdo svedl na to že se nevhodně chovala k fanouškům a Anette odešla kvůli tomu že se s kapelou neschodli o jejím těhotenství a já si mysli že NW má super písniky a podání ať už maj jakoukoli zpěvačku. Sice to není stejný jako s Tarjou a Anette ale můžeme bejt rádi že se nerozpadli úplně po Tarjině odchodu.
Díky -
Anette přerušila tour, protože byla těhotná. Kapela si ale nemohla dovolit přesunout koncerty a tak dosadili Floor. Anette se naštvala a sekla s tím. *9*
-
-
-
-
smrdí
hovno v lese *5* *13* -
Nightwish je naše druhá rodina!!:)
Tuomas udělal dobře že tak učinil! S Anette do Nightwish přišel nový život!! Nightwish revoluce začíná!! Udělejte přítrž tomu věčnému porovnávání Tarjy a Anette!! Ukončete ty věčné neschody!! Více se dozvíte na mém blogu!!:)
www.nightwishlive.blog.c z
P.S.: Nightwish je naše druhá rodina!*4*