Přejít na výpis diskuzí

Tuomas Holopainen

OSOBNOST 15.3.2007 
233 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Low Howado

T. je Low howado. Tohle to Individuum a cela ta yebla tlupa, ktery se rika Nightwish se rozhodla vyebat Tarjušku z NW. I Hate Nightwish a pro T. /nemuzu ani vyslovit jmeno tohohle hovna/ : Jses Low Howado a to plati i pro celou yeblou tlupu Nightwish.
    • Re: Low Howado

až sá dokážeš aspon polovinu toho co dokázal on pak ho teprv posuzuj . do té doby drž hubu . já sice chápu že si připadáš jako ten nejdrsnější drsnák světa ale uvědom si že to je trošku jiná liga než lidi do kterých se můžeš navážet.
  • Tarja je Vuj muze si za to sama!!!

Tuomas Udelal dobre ze vyhodil tarju...ona si za to muze sama kdyz byla drza jak NAsada od kostete ... dobreji tak *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • anonymnereknu

fuj

tuomas vypada jako ploštice *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Arska-Inka
      máš pravdu že vypadáš jak ploštice. Tuomas je zrozený vlk! *16*
    • Re: fuj

radši drž hubu buzerante sám beztak vypadáš jako špatně stáhlý žalud a budeš tady napadat nejlepšího klavesistu světa. řekni ještě jednou něco takového a budeš vypadat jako klika u dveří.
      • Re: Re: fuj

jsem žid a jsem obřezaný, za svůj obnažený žalud se nestydím *1* *1* *5*
    • chickuita

Re: fuj

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Hele, Floor není vůbec špatná zpěvačka, je to kus ženský se skvělým hlasem, kde může pohodově zpívat na koncertech a vydat ze sebe to nejlepší. A nebo se může elegantně obléknout a s klidem operně zazpívat Pucciniho. Nechci vsechny NW "múzy" tu mezi sebou porovnávat, avšak Anette se nemuze rovnat Floor ani Tarje. Ovšem však přiznávám, že album Endless Forms Most Beautiful patří možna k jednem slabších alb od NW, ale za to Floor nemohla, jen delala to, co po ni bylo požadováno. . Ale verim, ze bude jeste dost alb, kde Tuomas vyuzije veskereho talentu, jenz Floor ma a daji do toho vsichni opravdu 100% ze sebe! \m/
  • Tuomas a jeho kačer

No, tak v jeho životopise se píše, že miluje kačera Donalda, no, tak se ptám, zda si doteď honí toho svýho kačera /Donalda/, nebo mu už říká jinak..? A honí si ho jednoruč, nebo obouruč.. *7*
    • Tuomas je nejlepší

co si to dovoluješ ty hajzle takhle mluvit o Tuomasovi aby tě rakovina chytla ty kryple zasranej Ps Tuomas je můj MILÁČEK
      • Re: Tuomas je nejlepší

Pozor na sílu slova holčičko, co přeješ druhým, toho se ti bohatě dostane. *1* *5*
    • Re: Tuomas a jeho kačer

V nejhůř hodnocených příspěvcích vidím, že se píše, že ,,Tuomas smrdí a je to kanál", s tím musím docela souhlasit, měl by si ten ,,sejreček" hned vymýt, pořádně namydlit, opláchnout /samozřejmě sprchovým gelem na intimní hygienu, aby mu kačer nezarudl/. *3*
  • nechte ho už bejt vy zasraný kreténský paka
  • kiki222

:DD

Tak vaše komentáře mi opravdu zvedli náladu *1* *1* *1* *15* *15*
    a jinak se přikláním k většině..Tuomas je vypatlaný prase!!!!
  • PRASATA!!!!!

blbečci ubohý, jenom závidíte!!!!!! možná nevypadá jako zac efron, ale co na tom!!!!!!! je rozhodně hezčí a hlavně chytřejší než vy!!!! ani ho neznáte, tak co kritizujete?!?!?! jste prostě jenom idioti, co se zaobíraj jen sami sebou!!!!!!!!! je mi z vás nanic!!!!!! *10* *10* *10* degeni blbý, zamyslete se nad sebou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Re: PRASATA!!!!!

Tak Tuomas je stoprocentně hezčí, než Efron, zato v hlavě má nasráno úplně stejně jako on i jako ty. *1*
  • Laj laj.. MUCK! :D

Hele kluci a devcata Tuomas je urcite nej, ale jak sem si cetl ty pristevky tak me tak byje do oci to ''milacek'' jeste ktomu napsany capslockem.. *3* *4*
    • Re: Laj laj.. MUCK! :D

co se ti jako nezdá že je Tuomas MILÁČEK? Já naprosto s tím souhlasím. A ty Nightwish girl kripl se píše opravdu kripl. Ale souhlasím s tebou v tom že je Tuomas krásnej chlap a miláček ženských srdcí. *4*
  • MILÁČEK

Řekni mi jako důvod proč tě to bije do očí. Určitě mu závidíš že to nej chlap na světě *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit