Přejít na výpis diskuzí

Tuomas Holopainen

OSOBNOST 15.3.2007 
233 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tuomas je super

Může mi někdo říct proč mu nadáváte že smrdí a podobně mě se náhodou líbí je to krásnej chlap kterej umí ženu potěšit na duši i na srdci. A komu se to nelíbí ať si prdel políbí. Taky nemám ráda hip hop a nepíšu to na hopérské stránky. *5*
    • Arska-Inka
      Přesně máš pravdu :3
      I když mě trošičku naštval když jsem poslouchala Poet and the endulum a četla ten text protože mě rozbrečel a z depresil. Nedokážu si z toho songu představit Tuomasovu smrt kyvadlem. Ale stejně je to jenom song a navíc inspirovaný filmem :)
  • Klaro Ty hajzle!!!!

ty si praso pisk....Lizprdelko...xD XD xD Dan Muchlzadek...xD tuomas je muj milacek...a nikdo ho nebude urazet..!!!! dan je zelena houba....xD *16* *16* *16* *1* *1* *1* *9*
  • STYĎTE SE!

TADY JE ALE ÚROVEŇ, MOC "DOBRÁ" MORÁLKA TU PANUJE JEN CO JE PRAVDA. NAPÍŠU ADMINŮM, ABY TO TADY CELÉ ZRUŠILI, KONKRÉTNĚ TUTO DISKUZI.
    • Re: STYĎTE SE!

Tak "super morálka" panuje všude, tak navrhni zrušit všechno *5*
      • Já už to navrhovala, ale bylo mi řečeno, že si to představuji jako Hurvínek válku a že nežijem v Matrixu... *10* *13* *9*
  • pravda

Tuomas Holopainen je BŮH! Já nechápu jak někoho můžou napadnout tak dobrý věci!! Je úžasnej, krásnej a svůj... *14*
  • Dřív jsem měla Tuomase strašně ráda, byl to pro mě naprosto sexy bůh, pro kterého bych zabíjela jen proto, abych se ho viděla usmát. Zároveň jsem milovala Nightwish celkově, a to, co provedl Tarje, která má milionkrát větší dar než on, tím se u mě pošpinil na celé čáře. Současná zpěvačka ani nedá tu výšku v písničce, jako ona, na Tarju prostě nikdy nikdo mít nebude. Jistě, Tuomas je sexy talent, ale je to zároveň nehorázná sviň. Společně v Nightwish něco dokázali, ale teď už to stojí za houby. A vaše odsuzování za můj názor mi je u p*dele. Enjoy ~
    • *9*
    • Ahoj Tuomas Je dobry klavesista. Ano Tarja je uzasna zpevacka a ja verim ze se tam vrati zpatky.. Ja Nightwish miluji a to co se stalo nebo nestalo mi nevadi proste Tarjaa cekala miminko a dala se na solovou drahu.. pak to byla jeji volba ne? Vsichni mame volbu rozhodnout se a vo tom ten zivot je ... nekdo si zvoli svoji cestu nekdou zase zustava tam kde je to je ten kolobeh zivot. muzeme ho prijmout nebo ho nechat tak jak je...
  • Sinun on vain ääliö ...
  • nezabudli ste nahodou kto dal nw dokopy? A kto vybral tarju???
  • Ohledne tuomase

no myslim jak tady porad nadavate ... tak jste podle neho 0- ly ... protoze ma neco v hlave a ne jak vy nic ... takze jefo skladby jsou fantasticke ... ( chtel bych videt jak neco pisete/skladate ... ) takze s pozdravem vy LAMY ... *1* *1* *8* *8*
    • lynette

Re: Ohledne tuomase

Lamo! *15*
  • Tuomas Prasopysk Holopainen

*15* *15* *15*
  • Roch....

Tuomas je muj milacek ... je ten nejlepsi z naghtwish...jeste aby ne kdyz ji zalozil...xD *16*
    • Re: Roch....

Co, Tuomas zalozil rodinu..? *9* Jezismarja, to doufam, ze kdyz jel z porodnice, ze u popelnic nekde mirne pribrzdil, vyhodil to monstrum z okynka a dupl poradne na plyn.. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit