-
ten michael52 je hroznej
-
Ahoj týnko ani nevíš jak strašně mám vyzdobenej pokoj všelijakejma plakátama. jsem totiž tvůj a DC největší fanda jakého jste ještě nepotkaly *14*
-
Ani em nevedela ze je njak slavna *1* *8*
-
5angels
good holka tyna -
Všechno nejlepší
Přeju všechno nejlepší *1* -
tynko jsi dobra
ahoj tynko dala bys mi pls icq pls moje icq je 358507493tak jsi me pls pridej
*3* *3* *4* *4* -
-
Re: tynko jsi dobra
už jsem si tě uložila *4*
-
-
Týna Šlingrová
Ahojky tady Týna a děkuji moje icq je máte na rpfoliu na www.lide.cz napište mi na email *9* -
-
Re: Týna Šlingrová
ahoj tynko prosíííím ze mi napises jak jsi na lide *4* -
ahojky dáš mi prosím sve icq? *9* -
-
Re: Re: Týna Šlingrová
vy byste jí věřili? *3*
-
-
sdsdssdsdwerertertertertreter superertetetertetuetzetáetýáewt
-
-
Ahojki
Ahojki *3* Lidički jak se všichni máte ??? Le docela mě mrzi *9* že všem z angels skoro vsichni nadavate proste komu se libej at je zboznuje *14* ja tedy mezi ne patrim a tomu komu lezou 5angels na nervy ta at je nechaj bejt *10* proste podle mne jsou dobry polovina nas holek by to nerozdejchala a oni jsou v poho proste ten kdo je nesnasi at je necha *16* a dost ja je tedy zboznuju a obdivuju *14* protoze jsou dobry a Týna ta se mi líbí nejvíce *14* tak papa a nechte toho dohadovani myslim ze kdyby se nam naskytla takovahle vec tak do toho skocime rovnou po hlave nebo ne ja tedy ano *15* tak papa *3* -
-
Re: Ahojki
mam moc rada 5angels *14* *14*
-
-
ahoj
ahoj,týnko *5* -
-
Re: ahoj
ahoj ja jsem tynka
-
-
ahoj tynusqo mam te rada
ahoj tynko mam te moc rada a ty to tu pisou ty blbosti tak to neni prafda ses uzsasna ja kiki z 5angels doufam ze mi viris diky ahoj a ty co ji rikata krava a takovi nechte si to pro sebe jo *4* -
-
Re: ahoj tynusqo mam te rada
si moc mila *14*
-