-
5angels
Týnko si móóóóóóóócinky šikovná a urcite i moóóóóóóć hodná holka. Sice sem tě ještěneviděla osobně ale věřím ze ty i ostatní holky jste móóóóóóc hodné a šikovné. Moc ráda poslouchám vaše písničky. Jse moóóóóc šikovné holky. *4* *14* -
Týnko
Ahoj Týnuško všechno nejlepší k tvým krásným 10 kulatým narozeninám! Hodně štěstí lásky zdraví a hlavně...spoustu úspěchů ve skupině Diamond Cats a aby jsi měla pořád tak krásný hlásek jako do teď!!! -
..
Ahoj všichni jak se máte?Já jsem teď odepisovala na emaily a jdu se vrhnout na facebook *1* a pak jdu na dopísky tak zatím pa já pádím -
OMG!
KTO JE TO ?!!!!!! -
Týna Šlingrová
Ahoj Niki děkuji že mě máš ráda,já nevím třeba se někde potkáme tak zatím pa vaše Týna *3* *3* -
-
Re: Týna Šlingrová
ahoj Týnko,mam tě strašně ráda a hlavně si byla super ve ŠVP v poslove mlyne.nevim jestli si na mě jeste pamatuješ ale doufam ze jo.malem si nam skocila do okna:Dfakt super švp.jen sem se chtela zeptat proc kdyz ste opykali ty burty a ty si za mnou a za sonou prisla,tak všichni rikaly:aho tynuš,jak se mas...a takovydle tak proc sis vsimala jen nas?me to jako vubec nevadi ale jen tak by me to zajimalo.prosimte odepis mi na email.zatim pp -
ahoj tynko moc moc te miluju *14* *14* *14* -
moc te miluju tyno ale nevim jak bych ti to rek *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
ahoj ses nejhezci holka kterou znam moc te miluju papa -
-
Re: Re: Týna Šlingrová
Ahoj Matěji jestli budeš chtít tak napiš na tento mail:TynkaAlenaSlingrova@seznam.cz ráda odepíšu.
Týna *4*
-
-
-
pro tynu
*7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* o tyne se vsude pise ze jeji pravi jmeno je kristyna je to pravda piste na adelalanger@seznam.cz -
pro tynku od niki
TYNKO JSI MOJE ZLATÍČKO MAM TĚ MOC MOC MOC MOC MOC RADA A NIKDY SEM NEPŘEMYŠLELA O JINE OSBĚ JSI PRO MNĚ TO NEJVĚTŠÍ A NEJLEPŠÍ OSOBA NA CELE ZEMI NIKOHO NEMAM TAK HROZNĚ RADA JAKO TEBE STRAŠNĚ SI PŘEJI ABYSME SE POTKALI ŠLI BYSME TŘEBA NĚKDE SPOLU VEN A NWM CO JEŠTĚ ALE JSI MOC FAJN RADA SI STEBOU PÍŠU MAM TĚ MOC RADA NWM KODO BYCH MNĚLA RDŠÍ NEŽ TEBE ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
Týna,Niki,Kiki a Hanka
Ahoj promin ale mi nesmíme dávat na internetu skipe,emile nebo icq ale když napíšeš dopísek tak ti to tam určo napíšu a víš jaká je naše adresa?Jestli ne tak já ti to jsem napíšu jo? *3* *3* -
-
Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka
napises mi prosim na muj email vasi adresu prosim prosim *14* -
Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka
das mi prosim vasi adresu moc moc bych chtel od vas icq a skype moc vas miluju papa
-
-
Týna,Niki,Kiki a Hanka
Ahoj já jsem tady dlouho nebyla omlouvám se ale tet si píšeme jako Niki Kiki a hanka a já si píšeme na diomond cats ale tady tak tam se taky můžete zeptat ale tady ano děkuju vaše skupina DC *3* *3* -
AAAAAhoj Týnuško máš skype? Jestli job tak ho napiš prosíííííííím *3*