-
ahoj tynusqo mam te rada
ahoj tynko mam te moc rada a ty to tu pisou ty blbosti tak to neni prafda ses uzsasna ja kiki z 5angels doufam ze mi viris diky ahoj a ty co ji rikata krava a takovi nechte si to pro sebe jo *4* -
-
Re: ahoj tynusqo mam te rada
si moc mila *14*
-
-
Hahaha!
nwm kolik tady těm kačenám cc tu píšou je ale napč. Týna z 5A nemusí vůbec o tomto profilu vědět xD ... mohl ho založit kdokoliv xD .. takže sklidnit hormon xD ..
Jsem odpůrce těhto dívek a nwím cc na nich vidíte jak jsou nalíčený a zpívají .. vše je to nechutné .. mno řekla jsem svůj názor .. tak .. heh .. Čao .. *15* -
ahoj
ahoj,týnko *5* -
-
Re: ahoj
ahoj ja jsem tynka
-
-
angelinka
ahoj ja jsem angelinka jak se mas. jses opravdu tynka. *1* *4* *13* *4* *3* *14* *3* *8* -
-
Re: angelinka
ahoj angelinka ja jsem tynka *13*
-
-
ahoj
ahoj ty jsi tynka budeme si psat jestli jsi tynka *4* -
ahoj
ahoj ty jsi tynka? -
-
Re: ahoj
bvbvnv
-
-
Ahojki
Ahojki *3* Lidički jak se všichni máte ??? Le docela mě mrzi *9* že všem z angels skoro vsichni nadavate proste komu se libej at je zboznuje *14* ja tedy mezi ne patrim a tomu komu lezou 5angels na nervy ta at je nechaj bejt *10* proste podle mne jsou dobry polovina nas holek by to nerozdejchala a oni jsou v poho proste ten kdo je nesnasi at je necha *16* a dost ja je tedy zboznuju a obdivuju *14* protoze jsou dobry a Týna ta se mi líbí nejvíce *14* tak papa a nechte toho dohadovani myslim ze kdyby se nam naskytla takovahle vec tak do toho skocime rovnou po hlave nebo ne ja tedy ano *15* tak papa *3* -
-
Re: Ahojki
mam moc rada 5angels *14* *14*
-
-
ségra
ahoj!!! Máte fakt hezký písničky a všichni řikaj že sme si hrozne podobný dáš mi prosím tvoje icq chtěla bych se tě na něco zeptat..... *1* *1* *1* -
Týna Šlingrová
Ahojky tady Týna a děkuji moje icq je máte na rpfoliu na www.lide.cz napište mi na email *9* -
-
Re: Týna Šlingrová
ahoj tynko prosíííím ze mi napises jak jsi na lide *4* -
ahojky dáš mi prosím sve icq? *9* -
-
Re: Re: Týna Šlingrová
vy byste jí věřili? *3*
-
-
sdsdssdsdwerertertertertreter superertetetertetuetzetáetýáewt