Přejít na výpis diskuzí

Kristýna Šlingrová

OSOBNOST 8.6.2008 
148 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lucy_m

DEJTE HLAS DC!

http://diamondcats--jsou-nej.blog.c z/0911/diamond-cats-vs-5angels JE TAM ANKETA 5ANGELS VS.DIAMOND CATS!A 5ANGELS ZA CHVÍLI PŘEDBĚHNOU DC!!DÁVEJTE HLASY KOČIČKÁM!!!
  • 5angels

ja už to nevidržim- jestli to někdo vidí z 5abgels tak jsem se chtěl zeptat jestli mi mužete držet místo na 5angel film nasledanou paaa *4* *3*
  • 5angels

holky ja vaS NORMALNĚ MILUJU I KDYZ JSEM KLUK .. JSOU UPLONÉ NEJKRASNĚJŠÍ ZPĚVAČKY.,. NIKOLO JESTLI TO VIDÍŠ TĚT NE BO AŽ ZA MĚSÍC TAK MI NA PIŠ PROSIMTĚ NA E-MAIL- pidihajzlik101@seznam.cz musím se stebou dohodnout na něčem tak mi prosimtě napiš paaa....... *14* *4*
  • týnko jsi báječná

ahoj týnko moc moc tě zbožnuju mám od váší skupiny 5angels písničky. jela jsem na váš koncert, v teplicích a byla jsem moc moc sklamaná když jsem si četla:koncert byl zrušen kůli nemoci.tak ta která onemocněla at je brzi zdravá.mohla bis mi dát tvoje mobilní číslo moc moc tě prosím. předem za všěchno děkuji. zatím pa,pa. přeji hezký zbitek večera. Karolínka vajdová. *4* *4* *4* *14* *14*
  • :-*

To jsem zase já ještě jsem se tě chtěla teptat jestli by jsi neposlala icq?!
  • tt

Ahojky Týnko chtěla jsem se tě zptat máš profil na lidech?!A jestli jo tak jak se tam jsmenuješ děkuji předem za odpověd!!Jsem tvoje velká faninka *14*
  • týnka šlingrová

ahoj týnko jsi vážně dobrá zpěvačka a tanečnice ráda bych byla ve vaší skupině
    jste fakt dobrý tak pokračujte dál určitě z vás jednou budou ještě víc slavné zpěvačky než jste ted mám vás ráda vaše verča
    • Re: týnka šlingrová

si slepa-vzdyt neumi vubec tancovat.
  • Týna Šlingrová

ahojky já jsem tady skoru pořád tak mi sem napište jestli si semnou chcete psát ano tak zatím ahojky vaše Týna Šlingrová *3* *3*
    • karoolkaa

Re: Týna Šlingrová

čus týnuš jak se máš a kdfy mi odepíses na dopísek ??ahooj *14* *15*
    • Re: Týna Šlingrová

BUDEŠ SI PSÁT

ahoj TÝNO

ahoj jak se mas
  • mám tě ráda

ahoj,to určitě není Týnky email,zase za ní nikdo lže a vydává se za Týnku.Holky nmám vás ráda-Týnku,Niki a Kristýnu *3* *14* .Nebojtře vaši fandílci vědí pravé emaily *3* .
  • Týna Šlingrová

Ahojky všichni tady Týna mám vás všechny ráda a jak všichni kcete můj emile tak tady je:TýnaŠlingrová@5angels.czA těším se náš poslední konzer v Hradci Králové všechny se na vás moc moc moc moc těšíme a děkdy se tam možná vrátíme a holky mě to nevadí že o mě píšou takové věci že jsem blbá atd...a ty kdo mě maj rádi tak mi můžou napsala ale k do mě nemá rád jestli jsem blbá a nebo nečo hnustýho tak máme ještě z hokama ochranku takže jsi diška zjistíme kde bydlíte a bude zle ale kdo mě mají rádi a třeba i Niki hanu Dianu Nkolu a nebo Krystýnku pište nám na 5angels@Diana,Nikola,Krystýna,Týna,Nki.czA zatím ahoj *4*

tynecko je to pravda že ste se rozpadly???

tynko nejde mi odeslat e-maile
      • Re: Re: Týna Šlingrová

jako tobe

Ahoj Týnečko,
      já vám napíši určitě moc ráda a pošlu ti ten dopis mám totiž na tebe adresu papa *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší