-
dašica
Ahoj, Dášo. To se máš že máš hodně kluků a nevíš koho si máš vybrat. Jo, jestli budeš psát dopis nebo něco posílat, tak mi pošli pár fotek, at vím , jak moc ses změnila. Doufám, že si to tvoje mama nečte, protože mě trefí šlak. Napiš mi jestlli přijedete nebo co, at vím kdy se mám těšit. Ale jestli přijedete tak moc času na vás mít moc nebudu, protože ze školy jssem doma tak kolem 3 hodiny, potom se někdy učím a ještě nesmím zapomenout na svojeho miláčka víš? No, co bych ti ještě mohla tak napsat, to fakt nevím. Já už končím jo? Protože tak za 10minut mi končí hodina a musím stihnout něco jinčího. Tak čauky a měj se dobře. Pozdravuj všechny. -
pro dašu
Ahoj Dášo, tak ty tam máš kamarádku češku jo a jak se jmenuje? Jestli se Ireně líbí nějaký kluk to ti asi neřeknu, protože to nevím. Až ji budeš psát tak se jí zeptej. Nevím co mám dělat dřív jestli si mám psát zápisy nebo četovat. Ted si zrovna píšu s nějakým synkem ale bydlí daleko to je štěstí.Víš jak budu si z něho dělat prdel. Je to sranda a ty četuješ si někdy z někým?Tak čau já už kon čím jo? zase ti napíšu a napiš taky třeba něco nového tak čau pozdrav mi je tam všechny i tu tvoji kamarádku -
pro Dášu
Ahoj Dášenko jak to, že jsi mi nenapsala dopis jak si to představuješ? Jo a řekni Karči, že ji za ten dopis děkuju čau -
k
Jak to ,že mi vůbec nepíšeš.Asi nemáš čas.Řekni Karči že ji moc dekuji za ten dopis a že ji taky napíšu.Mamka vzkazuje tetě Dáši že moc a moc děkuje za tu vonavku.jinak nic nového. tak čau a napiš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
market
ja jsem nemela vubec cas prijdu domu v 5 a ukoly A UCENI -
iren
cau iriz ja jsem ti napsala a poslala po kacita svina ti to nedala tak ti v sobotu poslu nivy.a fotku jsem nemohla najit -
dája
Aha, učení to chápu to já moc dobře znám. Ale když budeš mít čas tak mi napiš. At mám taky o čem psát. Vy asi nepřijedete že? tak čau. napiš -
Dáši
teď jsem ve škole a byli jsme na očkování proti žloutence a bolelo to teda dost hodně už musíme končit tak čau už zvoní -
k
Ahoj sorry že ti vůbec nepíšu ale já fakt nemám čas ani ted,tak ti píši na rychlo .Jo a o žádném dopisu nevím cos mi psala ty jenom od Karčijsem dostala dopis .Já už jsem ti napsala tak doufám že ti ho dali.Já už musím končit tak ahoj potom napíšu. -
pavlo
ca upavlo jak se mas docela dobre do jake chodis tridy?a kd s tebou chodi do tridy.nevm co ma psatale pozdravuj mi sedovou , jurku a darinu a jeste treba lancu a sandru