Přejít na výpis diskuzí

Usher Raymond

OSOBNOST 31.12.2006 
347 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dája

Jak jsem velká? Ani se neptej jsem pořád stejně malá, a tlustá . Mobil ještě namám a ani ho zatím nepotřebuju. Jo a řekni tvji mamce nebo někomu, že babička chce nějaký bílý krém a myslím že salonky na stromek.
  • KARINA

AHOJ JE TAM NEKDO REKNI MARKETE ZE NEMUZU SNI PSAT PROTOZE MI TO NEJDE A NEVIM JAK TAK SI BUDEM PSAT NA NECO JINEHO TAK MI REKNI CO A NAPIS JESTLI TAM SI
  • K

AHOJ DAŠEN ,VÍŠ JAK JSI MI NAHRÁLA NA TU MOJI KAZETU TY PÍSNIČKY,TAK JÁ JI NEMŮŽU NAJÍT URČITĚ JSI MI JI OMILEM VZALA,TAK KDYBY JSTE NÁHODOU NĚCO POSÍLALI TAK MI POŠLI I KAZETU.NORMÁLNĚ UŽ NEVÍM CO MÁM PSÁT KDYŽ TAK NAPIŠ A POZDRAV KARČU
  • iriz

cau iren zatim jsem tu tviji kazetu nevidela ale jestli ji najdu nak ti ji dohraju apotom poslu az mamka neco bude posilat.tak potom napis a pozrdravuj vsechni.
  • iriz

cau iriz ted jsem ve skole mame pocitace
  • Daša

Ahoj Dášo řekni prosímtě karině at mi napíše, protože mi vůbec nepíše. Jo ? a pozdrav mi tam všechny. ahoj
  • K

AHOJ DAŠEN ZROVNA MÁME POČÍTAČE NEVÍM CO MÁM PSÁT DAŠEN JESTLI SE TI BUDE CHTÍT TAK MI NAPIŠ DOPIS.V PROSINCI MÁ PRÝ PŘIJET TETA MÁŇA.NORMÁLNĚ UŽ NEVÍM CO MÁM PSÁT KDYŽ TAK TI POTOM NAPÍŠU,TAK ČAU
  • marketa

cau mrket jak se mas ?ja dobre jo karina rikala ze ji tonejde psat nebo co ze ji mas psat nekam jinam nebo co.a co ty porad chodis s dalibirem? nevim co mam psat cus
  • irma

cus irzo jak so mas poveras se na sloveske vyvolene ja jo je to ficak . me se samozdrejme libi luis je to krasavec
  • k

z SKvyvolených se mi nikdo nelíbí ale luis ujde jinak už nevíma ,a co škola?U mě nic nového ,prý že už tam je teta DAna ona u babičky ani nebyla,tak jsem nevěděla komu mám dát to tričko ale příště ti ho pošlu mám ho schované

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit