-
super dik iren . do moji skoli uz chodi ladik a jeho bracha takze nejsem moc rada.nevim co mam psat cau
-
co se do toho staras
neurazuj tady nikoho co se do toho staras to neni vubec tvoje vec tak se do toho laskavne nestarej ty si ficak zuzko a kdo ti rikal aby si to mela precist -
spis blby protoze oni delaJOI problemi . vis o tom ze uz pomaly zaponim mluvir cesky
-
je nejlepsi zpevak jakeho znam je moc pekny:-))
-
mya
Nauč se česky ty pindo,musela jsem si to asi hodinu číst,než jsem to rozluštila!!!A je snad moje věc,jestli si to budu číst nebo ne,ale stačilo mi přečíst asi šest zpráv a radši jsem šla jinam,protože jsou to samý blbý kecy!!!! Zatim ahoj:-) -
Dáša a Karina
Ahoj Dášo řekni Karině at mi napíše . Na to kde mi psala pořád že jsem ji už napsala.Ahoj a měj se -
pro mya:
jéžiš..dostaneš mobil to se z toho má každej p/o/s/r/a/t nebo co?? já dostanu domácí kino a nedělám z toho takovou vědu.. Tebe hádám tak na 10..možná 11 let-takový IQ nemá snad nikdo!!!!!! Bože, jsi t/r/a/p/n/á/ -
pro karin/mya
Nespletla sis nějak přezdívky já to psala mye, takže jsi jedna a ta osoba, dobře si se prokecla..a kdyžtak psala jsem to já a né žádná zuzka! Myslíš že já počál nemám? A já nezačala, že mám nějaký kino tos začla ty že máš nějakej mobil! ty k/u/r/v/o/, já tě typuju tak na těch 10(jak jsem už psala) a jde to vidět těma tvejma pravopisnejma chybama! -
mya
a kdo ti rikal ze to mas cist ty defko a kdys tak me je 13 a nedovoluj si kdyz me ani neznas -
mya
a uz tady nepis zbytecne jenom aby ses tady hadala uz me to nebavi se stebou hadat tak zatim