-
ZUZKA
TAK JA SE FAKT OMLOUVAM ZE JSEM MLUVILA SPROSTE A UZ NEBUDU FAKT SE OMLUOVAM UZ TO NEUDELAM TAK ZATIM A PROMIN -
pro pomstím se ti::
jo a mimochodem, když píšeš čubka, tak tam prosím tě napiš b a ne p, jo? tak se to píše správně!!!ty inkognito -
všem:::
Všem inkognito:: Takže když chcete napsat příspěvek, tak do tabulky autor, napíšete vaše ctěné jméno, do tabulky e-mail nemusíte psát nic, a do tabulky Název napište pro koho to je. Chápe to nějaká kunda, co je tu?? -
pro pomstím se ti:::
jo a ještě, Tak za mnou zajeď ne, kde bydlím, nikdy jsi mě ještě newiděla, tak bys mohla držet tu tvojí nevymáchanou držku a vrať se do školky, ještě jsi ji přeci nedodělala!!Když newíš že čubka se píše s B!!! -
jordie
nevim sice kdo jsi ale moc se mi nelibi jak muzez byt tak drza.tak radsi nepis -
pro kelly:
hele umíš psát? ani neumíš napsat můžeš, beztak si ta mya, tak drž hubu!!! -
ja nejsem zadna mya , ja se nevidavam za nekoho jineho jako ty to jmeno neni tvoje tak vis co me to nebavi se s tebou dohadovat o kravinach . akorat jsem to tu cetla a pripadas mi hrozne drza
-
iren
iren ty mi uz nepises -
Vidíš, že by ti někdo psal?
-
kelly,mya
Čuste !!!!!! sorry,že vám píšu teprv až teď ale měli jsme prázdniny a knihovna byla zavřena.Co vánoce ,co jste dostali.Já jsem hlavně dostala hadry .Víš jaká je teď sranda ve škole .My hrajema s klukama takovou hru ve škole prostě si dáváme úkoly a kdo bude mít vyhraje tak bude muset té druhé skupině dělat sluhy.No prostě sranda.Potom vám napíšu dopis a radči si budem psát na jinou adresu,protože to tu pořád někdo čte.TAK ČAUTE A NAPIŠTE