Přejít na výpis diskuzí

Usher Raymond

OSOBNOST 31.12.2006 
347 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • market

cau market kluci no ted jsem dala ale uz vlaste dac=vno jsme si vzajemne dali mkkopi s jednim klukem(cechem)ale potom se mnou zase chtel chodit ale ja uz ne.ale mam neco s jinima klukama ale radsi ti to reknu az prijed jestli prijedem.potom jeste napisu cu
  • marketa

haha tty musis do skoly my mame 8dni prazniny
  • Dáša

Vy máte 8dní prázdnin? my máme zase 5 dní. Ale aspon něco. Fajně se vyspím. Ty tam máš školu vždycky na 9hod. že? No ale já mám zase na7 nebo na8.
  • k

sorry že jsem ti dřív nenapsala ale byly prázdniny.Prý že máte přijet za 2 týdny,tak už se těším .Jinak nic nového bohužel žádného kluka nemám a co ty?Pozdrav Karču a napíšu ti ve středu,tak mi taky napiš něco na počítači
  • iriz

cau iren asi jo prijdem asi tak za 2tydny a o klukacdh budem mluvit az prijdu.uz se tesim .a koupim ti podobne veci co mam ja.jo abi jsme meli podobne veci
  • iriz

cau iren ted jsem ve skole v knihovne asi fakt prijedeem nevim na jak dlouho aco babicka?chces obleceni ze?nebo nejake retizky atd tak mi potom rekni jo.
  • k

DAŠEN JÁ NIC NECHCI HLAVNĚ ŽE PŘIJEDETE AKORÁT MOŽNÁ ŘETÍZEK JINAK NIC. ZA CHVÍLI MÁM TANEČNÍ TO ZAS BUDE A CO JINAK NOVÉHO U MĚ NIC.UŽ MUSÍM JÍT TAK AHOJ A ZAS NAPIŠ
  • USHER je na Česko-Slovenská Hudební Databáze:
    http://www.cshudba.cz/interpreti/245-Usher
  • Dája

A jestli máš ted čas zkus odepsat ihned .
  • markiza

ja mam hnede a par blond praminku ale potom si dam jine praminky ale jeste ne.a jak si tlusta a velka ?jake mas cislo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit