Přejít na výpis diskuzí

Václav Havel

OSOBNOST 16.10.2010 
1412 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy new year for everybody. GOD BLESS AMERICA AND THE CZECH REPUBLIC TOO. *5*
  • THANKS DADDY, I love you so much too. *4* *4*
  • GOOD AMEEEEEERICA *3* *3* *3* I love english. A nenávidím komunisty. *3*
  • Paní Ireno, jste moc chytrá, už jsem se bál že tu nikdo není kdo by měl v oblibě komunisty. Také jsem samoživitel a mám 11 letého kluka. Je mi 70 let a řekněte si, jak ho musím uživit? Zlatý komunisti! Jeho máma je mladá, je jí 45 let, ale myslíte že by mu dala peníze? No tak to jste na omylu! Ani korunu za rok, já si nemohu ani přividělávat, dostávám důchod a to mi nestačí!!!!!!!!!!!!!Hajzlové AMERIČANI!!!!! Také se Vám paní Ireno chce zvracet, když vidíte ty děti, jak nadávají na komunisty a jak nosí šátky s americkými vlajkami, na angličtině jak mi říkal syn volají: GOOD AMERICA!!!!!!! Ani něvědí jaký sou to HAJ*****OVÉ!!!!!
  • Martin Peč, Parlamentní listy 31.12

Jsem rád, že přes snahy o vyvolání umělé hysterie, je tento národ ve své většině poctivých lidí, k osobě Havla lhostejný. Nikoli nenávist, ale lhostejnost je to, co by si vpravdě zasloužil. Za dvě desetiletí nehorázného úpadku jsou pohnutky blízké pohrdání naprosto na místě. Jsou mezi námi ještě lidé, kteří si nechtějí přiznat, že žijí ve lži. Chtějí raději umřít v iluzích. Iluze o Havlovi a jeho éře jsou nebezpečným nalháváním si a velmi negativním příkladem budoucím generacím
  • Přeji všem obdivovatelům veškrny, aby se již dnes měli lépe než zítra.
  • To jako seš ty? Ten slušný ModrýTrus? Ti nejsou ani slušní, ani moudří. Ti si to jenom myslí.
  • Já jsem nikdy neřekla, že dnešní nezaměstnanost má něco společného s komunismem.
  • Iksko, ty to máš vážně všechno popletený. Ty vidíš jenom to co cheš a ne to co je. Např. když někdo napíše že je vysoká nezaměstnanost a teď ti to popíše, tak to vůbec nemá nic společného s komunismem. To patří do oblasti sociální. A sociální otázky jsou jak za komunismu, tak za kapitalismu. Tak už si to prosím nepleť. Tady jde o to, že v památném prpjevu v r. 89 vystoupil Havel s projevem, ve kterém slíbil národu, že nezaměstnanost nebude. O to tady jde, o to že Havel lhal národu. Komunismus v r. 89 nikdo nechtěl, ale také nikdo nechtěl, aby byli lidé bez práce. Může to tvoje černovlasá, obarvená hlava pochopit? Při tvém doktorském vzdělání?
  • Clarisko, lásko nevědomosti, já tu nejsem.
  • Ze mě ti smutno být nemusí. To mě je smutno z téhle diskuze, když vidím, jak se lidi chytili do pasti a věří lžím. To je opravdu velice smutné.
  • Napsal jsem pěkně velký odstavec, ale je to marné, smazal jsem to a jdu pryč. Tobě nelze ani nic vysvětlit, ani s tebou komunikovat. A myslím si, že by s tebou nešlo ani to. Tento. A už tady na tu stránku ani nekouknu. Je mně z takových lidí smutno.
  • PS: Celou dobu tady meleš, jak bylo za totality strašně dobře. Tak co si mám myslet? Každý normální člověk by pochopil,že hájíš komunisty. Nebo ne? A nějaký borec dole mi napíše, že zabíjení lidí je pí.....a. Tak nevím, jsem z toho na rozpacích. Můj instinkt mi velí, že kdo vraždě pasivně přihlíží, podílí se na ní stejným způsobem jako vrah. A kdo byť jen jediným slůvkem hájí tu hnusnou verbeš, je taky vrah.
  • Koukám, že začínáš chytat nerva...musím na tebe brát trochu ohled. Já nelžu, lžete vy a brzy přijde doba, která na pravdu ukáže. Konec světa ještě není. Nemůžu za to, že ty nedokážeš přemýšlet o všech nevinných, já o nich přemýšlet dokážu. Asi mám trochu větší kapacitu. Tak mi to neber. Víš co, radši už tě rozčilovat nebudu, nerada bych tě měla na svědomí. Sbohem.
  • Jako vždy píšeš nesmysly. Já nehájím ani chátru bolševickou, ani kapitalistickou. Já o tom vůbec nic a nikde nepíšu. Jako vždy LŽEŠ. Člověk nemůže řešit všechny ty neviné o kterých obecně píšeš. Kristus byl tak nevinný a taky ho ukřižovali. Takže já takto zeširoka světskou spravedlnost neřeším. Momentálně se zajímám o osobnost V. Havla. To je obsahem tohoto fóra. A ne tvoje nenávistné pindy, plivané na všechny světové strany. Také nic jiného neumíš. Frustrovaná doktorko ze zapadlé university.
  • Starej známej jezeďák. Nemůžu za to, že jsi debilní a nedokážeš pochopit, že já nehákuju nepřetržitý provoz jako ty a tudíž mám víc volného času, který dokážu rozprostřít mezi přítele a rodinu. Kdyby tebe zase zajímalo, že jiní lidi přišli za dob komunismu o svoji rodinu, tak bys tuhle chátru nehájil. Koho to zajímá, že bylo zavražděno tolik nevinných, hlavně,že ty jsi o nikoho nepřišel co? Že je potřeba myslet i na tohle, to ti nikdy nedojde. Pak komu chybí přehled, viď suchare. Chudák tvoje rodina (jestli vůbec nějakou máš,o čemž pochybuju). Přelož si to do tatarštiny, abys tomu rozuměl.
  • Já jsem si to myslel. Kdybys měla Clarisko chlapa a rodinu, tak bys neměla čas tady vypisovat lži. Ale nemáš. Jseš sama, kyselá, zatrpklá, nenávistná, frustrovananá. A kdo si myslíš, že by šel s takovou nenávistnou nádobou na rande? A navíc ti chybí všeobecný přehled o dějinách a o světě. To že máš práci a že se ti vede dobře stavíš nad vše ostatní. A že jiní lidé nemají peníze ani práci, tak to ti nevadí. Jenom já. Já jsem doktorka, PhDr a co jste vy? Že je potřeba myslet i na jiné lidi, to ti nikdy nedojde. Tak zkysni nenávistí nádhero. Přelož si to do čínštiny.
  • Nevědomý, nevzdělaný a jednoduchý jsi ty a navíc bez mozku. Prostě duševní ztroskotanec a zaslepenec jako další, co sem píšou.
  • Chápu, pro komančský h*vada to je p.....a, pro slušného a moudrého člověka nikoliv.
  • A taky kdo by měl reagovat na kdejakou pi....nu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit