-
Tak to je, když je člověk nevědomý, nevzdělaný a jednoduchý a neví, co se ve světě děje. Jestli umíš anglicjy a to pochybuji, tak se na to podívej:
Studenti protestovali proti masakrům civilistů, bylí postřílení DEMOKRACIÍ youtube.com/watch?v=GI7-m919ynU, krvaví kapitalisté=masoví vrazi, Parlamentní listy 28.12.2012 8:40:28 -
Žádná projevená úcta k obětem komunismu. Co na tom, že kvůli nim přišlo o život tolik nevinných lidí, včetně dětí, že jo bando? Co na tom, že spousta nevinných lidí muselo v tom lepším případě do vyhnanství,jenom proto,že se odvážili protestovat proti vládě. Hlavně, že všichni vidíte Havlovy doutníky...kouřit doutník je asi větší hřích než za sebou nechávat nevinné oběti. Je mi z vás na blití chátro. To si říkáte slušní a vzdělaní lidi? I ten špinavý bezdomovec má pro náš stát větší hodnotu než vy. A to říkáte, že za bolševika bylo dobře? Bylo dobře jen pro ty, co drželi hubu a krok, jako vy,měli jste jakžtakž to nejnutnější, co jste k životu potřebovali,žádnej přepych, ale těch spoustu nevinných lidí, co komunisti zlikvidovali, to už nevidíte. Jak mají mít dnešní mladí lidi ke starším úctu, když mají v hlavě totálně vylágrováno? I ta rohožka na pucování bot má větší význam než vy. Všichni tady jsou minim. o 10 let starší než já a respekt nemám z nikoho.
-
Zajímavé je, že na tohle téma nikdo nereaguje. Co na to taky napsat že? Na to se dá napsat jen pravda a ta je na této diskuzi zašlapávána hluboko do země.
-
Kdo to tady ku*va vystupuje pod mým nickem?
-
Dneska už si i ten méně inteligentní jedinec může najít na internetu, že v ČR je 500tis nezaměstnaných (a dalších 500tis neevidovaných na ÚP)a z toho 19% mladých do 25 let. Jó, já jsem zapoměl, ono se má na mysli ty děti co hrají na ty housle. No jó, ono se již dopředu ví, že zrovna tyto děti budou mít práci. A co těch ostatní 100tisíc nezaměstnaných do 25 let, tak to je jejich problém že slečno X. Ti společnost nezajímají. Jak potom mají zakládat rodiny a mít děti, když nemají práci. Havel národu slíbil, že nezaměstnanost nebude. Lhal Havel národu?
-
To je hnus v tomto státě. Komu to říci? Kdo pomůže? Když člověk potřebuje jít o Vánocích s dítětem na pohotovost, tak musí z okolí Prahy jet 38km do Motola. Jak se tam o Vánocích dostat, když má dítě horečku 39st? Sanitka nepřijede. Mám si vzíz taxi? Kde bych na to vzala jako samoživitelka peníze? Tak hledám souseda, který si na Boží hod nedal alkohol. Když dojedeme, tak člověk čeká s tím malým dítětem 4 hodiny. A potom mu řeknou, že si má koupit v lékárně acilpirin a kapky do nosu. A soused s autem také čeká 4 hodiny. Kdo vymyslel pro lidy takovýto zrůdný systém? Už se nedivím, že lidi vzpomínají na bolševiky a plivou na chrchlu. Za bolševika přijela sanitka vždycky. Dnes se mají dobře jenom ty filcky. Běžný občan nikoho nezajímá. Děkujeme chrchlo, že jsi nám zde zavedl tento zrůdný systém pro bohaté. A plivnout do ksichtu těm, kteří říkají, jak se máme dobře. Morálka na zblití.....
-
Tahle mládež na úřadu práce asi nebude, protože to jsou schopní a šikovní lidi.
-
Pablb není sprostá nadávka, když mě tady ostatní lháři můžou posílat do řiti, pablb proti tomu nic není, lháááááááři.
-
Ano, tak mluví pravdoláskaři. Pablb, starej v..as, zm.d a tak. A to na Štěpána. A lžou, jak když tiskne. Nikde v předcházejících příspěvcích se nepíše o dobrých činech či skutcích V. Chrchly. A to z prostého důvodu. Ony totiž nejsou a tak je nelze napsat. Ale zato lze do aleluja lhát. Moc pěkný, když lhář říká ostatním, že nemají lhát.
-
Moc pěkné. Asi proto, že při hře myslí na Václava Havla. Milá mládež. Pravdu o Havlovi zjistí, až budou na úřadu práce.
-
Jo tak ty to nevíš přesně! Aha! Ty to nevíš vůbec. 25.12 píšeš, že Lenin za sebou nechal stamiliony mrtvých. Potom do toho pleteš 60 mil mrtvých za 1. svět. válku a potom 60 mil. mrtvých za 2. sv. válku a potom napíšeš, že to jsou stamiliony za Lenina a Stalina. A to všechno jste se učili v dějepise. A v tom ses probudila jako absolventka univerzity s akademickým titulem PhDr. Tak toto prosím pěkně je první polistopadová generace, která vystudovala za svobody a demokracie. Dnešní svobodná doba umožní vystudovat každému, kdo má peníze. Díky pane Havle! Ne pro nic za nic jsme se v mezinárodních srovnáních vědomostí propadli kdesi na chvost. Hlavně, že se ti tvoje příspěvky líbí. Jen si cvakej líbí, ať máš na Vánoce radost.
-
Zde bych si dovolila ještě poslat něco všem na uklidnění v době vánoční. Pěkný poslech.
http://www.youtube.com/watch?v=cb86fVwf3aw -
A navíc - slušnýho člověka budu bránit i o Vánocích. Na to si čas najdu. Co je na tom špatnýho? Jsou Vánoce ne...
-
Jen kdyby vám soudruh bolševik oddělal někoho z rodiny co? To by byla jiná písnička, že jo bando pokrytců?
-
Tak zalistuj a najdeš to. Mluvil o tom tady nějakej pablb na stejné podúrovni s tebou. Tak NELŽI.
-
Ve druhé svět. válce padlo asi 60 mil. lidí a v první zhruba stejně (nevím přesně). Když to sečteš,dává to dohr. asi 120 mil. obětí, když tomu připočteš další oběti vámi zbožňovaného komunismu, jde to vážně do stamilionů. Vůbec jsem nepsala, že za druhé světové války padly stamiliony,myslela jsem to celkově, tak přestaň prudit chytráku. Zasedni do lavice mezi pátou třídu, potřebuješ to jak sůl. Otázka je, jestli by přijali takovou BOLŠEVICKOU ZRŮDU a komunistu jako jsi ty. Prachobyčejná HYENA, která si říká člověk a přitom tady souhlasí s tím největším zvěrstvem na světě. To je vážně na pováženou,jaká verbeš žije mezi námi. To se ani nedivím, že se náš stát má blbě. Co dobrého rozhazuješ ty? Propagandu totality viď. Tak neházej špínu na Havla, když jsi tisíckrát horší. Je mi z tebe na blití a z těch dalších rádoby "dobrých" spoluobčanů, kteří uctívají Hitlera,Lenina a podobnou pakáž. No jaká modla,takový člověk. POKRYTCI NA ENTOU. Hanba našeho státu. Vystřelit vás na Měsíc a odplivnout si před váma je málo!!!! S takovou vražednou chátrou se odmítám dál bavit. To je opravdu věčná škoda času.
PS: a navíc zabedněnče, já jsem tady na Štědrý den neopruzovala, tak zavři zobák, psali sem totiž jen pokrytci tobě rovní. -
O tom zde nemluvil nikdo. Zase si vymýšlíš lži. Ale že chrchla chlastal jak duha, to se všeobecně ví. A co tak dobrého udělal pro český národ? Tak to neví nikdo. Jenom Clariska a ta neprozradí. Že? Protože neví. Nic neví. Jenom, samé bludy, kraviny a lži.
-
Ve druhé světové válce padlo asi 35 mil lidí. A podle XXXXXXXX padlo jenom za Stalina stovky milionů lidí. To už je tupost, to není nevzdělanost. A takto je to se všemi pravdoláskaři. Ani na Vánoce si nedají pokoj. A místo šíření dobra a lásky rozhazují stovky milionů mrtvých. Z toho by se poblil i sám chrchla.
-
Děkuju, Vám taky.
-
Já ne chlapče, já jenom cituji, co tu už zaznělo.