Přejít na výpis diskuzí

Václav Havel

OSOBNOST 16.10.2010 
1412 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohužel s tebou není o čem kecat. A mimochodem, není psycholog a psychiatr taky doktor??
  • Pleteš se Clarisko. Na posuzování inteligence se nemusím ptát doktora. Když tak psychologa nebo psychiatra. Já vím, ty nejseš schopna ty pojmy odlišit. Mentální retardace začíná lehkou (pásmo 70-50), střední (50-35), těžkou (35-20) a hlubokou (<20). Dříve se používaly pojmy deebil, imbeecil, iddiot a kreetén. Magor není žádné odborné označení. Prolistoval jsem si starší diskuzi, kde jsi jednoho občana počastovala pojmem (cituji)"zmrde" a jiného pojmem "starej vocas". No, na mladou dámu, 28 let, černovlásku je to síla. Škoda Clarisko, kdybys nebyla tak vulgární a tak nevzdělaná, tak jsme si mohli pokecat.
  • Odkdy je slovo idiot, magor symbol úpadku? Pokud se nepletu, to jsou odborné termíny, které se používají pro vyjádření stupně inteligence. Ale to ty jako pseudointeligent nemůžeš vědět. Zeptej se jakéhokoliv doktora chytráku. A co ten tvůj výraz h.... v tvém příspěvku? To není symbol úpadku? Ale ano je, vy komunisti se v tom vyžíváte jedna báseň, lži, nenávist, útlak, to je vaše krédo a parketa. Viď komunisto? *1* *1* *1*
  • Pro tu ovcu:

Už po třetí opakuji, že v mnohém jsem Havla obdivoval. Můžeš mně ovčane napsat, kde ho očerňuji? Nikde. Jenom jsem chtěl poukázat na lidi, kteří jsou hluší a slepí. Vyhrnou si nohavice. A ve tvém příspěvku čtu: idiot, magor, přiblblík, lejno.... To se hned poznají ti pravdoláskaři, kteří se nachází ve stavu naprostého morálního úpadku. Maštěstí je těch pravdoláskařů velmi málo. Drtivá většina už prohlédla. No někomu to trvá déle a někdo neprohlédne nikdy. Prošel jsem si pár diskuzí dozadu a zjistil jsem ovčan XXXXXXXX, že jsi jediný, kdo zde píše pozitivně o Havlovi. JEDINÝ. Už víš ovčane, proč Havel nosil krátké kalhoty? Nevíš a nikdy nebudeš. Místo vědomostí máš v hlavě ...... Nechci zde to slovo napsat, abych nebyl stejný ubožák jako ty.
  • prosím tě jdi do háje idiote. Seš vážně takovej magor nebo to hraješ? Nebudu se bavit s přiblblíkem,co má IQ tykve, hraje si na studnu rozumu a ví velký lejno. Mám pro tebe blbou zprávu, i když se snažíš Havla očerňovat, co to dá, je to jeden z nejoblíbenějších a nejvýznamnějších politiků u nás i ve světě a takovej nýmand jako ty ho nikdy nemůže položit na lopatky. Takže si tady plkej ty svoje nesmysly třeba do půlnoci nebo se rovnou upiš k smrti.
  • Já jsem zkopíroval část článku, který byl na internetu a jeho náplň se mně zdála neobvyklá. Tak sem se chtěl o to podělit s ostatními. Nemá to nic společného s úspěchy či neúspěchy, nějakými ztroskotáními nebo o čem to tu vlastně blekotáš. Myslel jsem si, že nošení krátkých nohavic na počest Havla je pěkná pitomina. Ovšem Havel je nenosil proto že by neměl na nové. To je symbolika, o které někdo ví, někdo ne. Ty víš ovčane ovšem h...o. Fakt nevím, zda sním či bdím. To nošení vyhrnutých nohavic má být na počest prvního výročí smrti pana Havla. A to ještě nebylo. Tak jak mám kohosi jmenovat? To je dotaz marťana.
  • A kdo si vyhrnul nohavice? Jmenuj konkrétně. Kopíruješ sem nenávistné příspěvky, protože sám jsi plný zloby. Tohle chápe i malé dítě. No jo, další chudáček, co neunesl svoje neúspěchy a vylévá si zlost na Havlovi. Jak inteligentní. Jestli se ti někdy něco nepovedlo, tak nadávej na svoji neschopnost a ne někomu, kdo za tvoje osobní ztroskotání vůbec nemůže. Chápeš? Že se tak blbě ptám. Nechápeš.
  • Ty seš ovčan? Asi jo, když se k tomu hlásíš. Zkopírovat nějký příspěvek z diskuzí na internetu není žádná nenávist. To je jenom poukázání na realitu současnosti. Mnozí lidé mají Havla tak rádi, že místo přemýšlení o jeho dobrých skutcích si vyhrnou nohavice. Chátra.
  • Kopíruješ sem příspěvky o Havlovi, které šíří nenávist k němu. Někdo z nás je blbej,ale já to nejsem. To ani nevíš, co sem kopíruješ? Tohle by poznalo i dítě v první třídě. Vrať se do školy ubožáčku a přestaň tady vopruzovat.
  • To ovčan:

Ovčane, nikde v mých příspěvcích si na nic nestěžuji. Rozumíš ovčane pasnému slovu? Já jsem jenom chtěl poukázat na trapné počínání pravdoláskařů, ktré by se jistě nelíbilo ani Havlovi samému. A já nikterak na Havla nenadávám, já jsem si ho v mnoha věcech vážil. A že si hlasuješ ovčane sám pro sebe, tak mně to nijak nevadí, ale je vidět, že ti nikdo žádný hlas nedává, protože tam máš pouze JEDEN. Od sebe. Tak tomu říkám TRAPAS.
  • Ty jsi vážně ubohost sama....:-DDD podej si ruku s dalšími chudáky, co tady žehrají na svůj smutný osud a svoji morální bídu, neúspěchy a ubohost házejí na Havla. To je jediný, na co se zmůžete. Když nechceš hlasovat, tak si nestěžuj.
  • Já nenadávám ovčane, já jenom konstauji, že tvoje příspěvky mají 1x líbí a to si dáváš sám ovčane. Ostatním pisatelům dáš nelíbí. Nic prosti gustu, ale inteligentní člověk by to nedělal. A pořád dokola sobě líbí. Vem si narcise kalhoty, ohrň si je nebo raději si vem hned kraťasy a hurá na Václavák s transparentem "Pvafda a lafka sfítezi". Už 23 let tu vítězí pravda bohatých a láska k penězům.
  • Jak můžeš vědět, co já dělám a nedělám....určitě tady neseju nenávist k Havlovi jak nějakej primitiv. A hlasovat můžeš i ty, tak nenadávej.
  • Ano spoluobčane. I díky tobě. Nic neděláš proti tomu, aby pravda a láska zvítězily. Jen tady pindáš, odpovídáš všem pisatelům jakési kraviny a tvoje příspěvky mají "líbí se 1". To si dáváš sám co? Ostatním příspěvkům dáš "nelíbí se".
  • Blbá nálada, zdevastovaná morálka, vydrancovaná země je tady díky vám, našim zamindrákovaným spoluobčanům.
  • Parlamentní listy 23.11. 2012

"Osmnáctého prosince uplyne rok od úmrtí Václava Havla a skupina jeho příznivců si chce připomenout jeho památku. A aby to bylo „havlovské“, chtějí to připomenout ohrnutím nohavic u kalhot".
    Ano, to je vše co po Havlovi zůstane. Blbá nálada, zdevastovaná morálka, vydrancovaná země, ohrnuté nohavice. A pár hňupů co si myslí, že Havel je cnost sama.
  • Mám dojem, že to nejsem já plná nenávisti. Nikdy jsem tu nepsala nic o nenávisti, to jenom Vy a spol. ji tady šíříte, konkrétně nenávist k Havlovi a bláhově si myslíte, že tím něco vyřešíte a že se všechno změní k lepšímu. Promiňte, ale jste blázen. Jednou to pochopíte. To, že jste plný nenávisti dokazuje i Vaše přání, abych praskla nenávistí. Jenom nenávistní lidé přejí druhým něco zlého. To je co??? Prozradil jste se sám. Ale abyste viděl, že já nejsem jako Vy, tak já Vám přeju, abyste co nejdřív prohlédl. To je úroveň viďte? Pak kdo patří mezi spodinu.
  • Nikdo z Vás mic nedělá. Sama jste to, co jste. A pokud takto mluvíte, tak ani není naděje, že by ste se vymanila u náruče intelektuální spodiny. Váš problém. Nikdo Vám nebude vysvětlovat co je dobro a zlo. A jak správně píšete, spoustu věcí jste neslyšela, vůbec nevíte že nic nevíte. Jistě mně prominete, že s člověkem tak nízké úrovně nebudu dál diskutovat. Napište si co chcete a praskněte nenávistí. Sohem a šáteček.
  • Odkdy platí věta, že ten kdo napíše něco o nenávisti, je sám plný nenávisti? Tohle slyším poprvé v životě. No teda, na této diskuzi se jeden dozví spoustu zajímavých věcí.
  • Zajímavé, že z úst odpůrců V. Havla jsem o lásce ještě nic neslyšela. Vaše příspěvky jsou plné nenávisti, tak ze mě nedělej blbce, na to nemáš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit