-
Že by ti bylo víc jak šedesát? Čičo, ty mě děsíš. S takovou krávou bych nešel okolo Bohnic ani kdyby ti bylo dvacet.
-
Kocourku Kájo, kdepak jsi? Já tě asi miluju, já si tě asi vezmu. *14* *14*
-
No ale bachaři Kájo, takhle zneužívat můj nick, to je važně trapný a průhledný. Ty tady vystupuješ pod více nicky a myslíš, že to nikdo nepozná? Ale no tak......:-)
-
Ad LN 7.11.2005 : Faktor Havel
Vzpomínám na vysílání Hlasu Ameriky v 80. letech, kdy jsem tak často slýchala jméno Václava Havla. Vzpomínám na listopad '89, kdy jsem, tisíc kilometrů od Prahy, poslouchala napjatě každý večer útržky Českého rozhlasu. Vzpomínám na ten prosincový den, kdy jsem stála na Václavském náměstí a z reproduktorů jsem slyšela oznámení o tom, že máme nového pana prezidenta. Vzpomínám si, jak jsem po návratu do Československa učila svého malého syna, že je možné být hrdým Čechem, pokud máme prezidenta, jako je Václav Havel. Vzpomínám na to, jak jsem v roli tlumočníka jednoho novináře pronásledovala Václava Havla při jeho procházce hradními zahradami a jak jsem byla pyšná, že mám jeho podpis se známým srdíčkem. Vzpomínám na to, jak jsem s ním později v duchu někdy nesouhlasila, ale stále jsem ho považovala za jednoho z nejmravnějších lidí a nejčestnějších politiků. Dnes jsem už jenom smutná. Svými výroky o panu Paroubkovi Václav Havel popřel vše, co velkou částí svého života ztělesňoval - boj proti nomenklaturním kádrům, kritiku malého českého bafuňářství a touhy po moci, nesouhlas s politikou spolupráce s komunisty. Dneškem pro mne přestal být Václav Havel symbolem mravní autority a čestnosti. -
Čau kocourku, po tobě se mi stýskalo...vážně.:-))) Bohužel tvé věštecké schopnosti jsou prachmizerné, nebojme si to popravdě přiznat, píšu sem vždycky pod tímto nickem a jen v ženském rodě. Takže smůla. Netrefil ses ani do barvy mých vlasů, natož do mého věku.
PS: jak víš, že vycházky za chvíli končí? Že bys měl s Bohnicemi své vlastní zkušenosti?:-)) -
Nazdar čičo! V Bohnicích jsou dnes vycházky? Jednou píšeš jako ženská, jednou jako mužskej, jednou jako xxxxxxxx, potom tz, sd, w, asd... A kdybys čičo, měla alespoň špetku inteligence, tak bys věděla, že ti nick nikdo nekrade. Ani tě nidko nechce dostat. Odbarvená blondýna či blondýn něco mezi padesátkou a smrtí, no to by bylo terno. Tak honem, šups zpátky, vycházky za chvíli končí.
-
Antihavlovci jsou tak ubozí, že už kradou i nicky. Tohle se mi tady stalo už potřetí. To dosvědčuje, jak milujete lži a podvody...ubožáci. Mysleli jste si, jak mě dostanete.:-)))) OMYL....dostali jste sami sebe (možná tak na šibenici). Nechť vám je samo nebe milostivo.
-
Havel nikdy nelhal a vše splnil. Jeho projev z listopadu 89 obsahoval:
... Žádně gigantické zdražování nebo dokonce nezaměstnanost, jak to panikáři šíří, nic takového nepřipravujeme. Již nikdy do žádného paktu nepůjdeme. Podle mého mínění nesmí náš stát šetřit na investicích do školství a kultury. Reformy plánujeme tak, aby nedošlo k velkým otřesům, velké inflaci nebo dokonce ke ztrátě sociálních jistot....
A pravdu řekl pan exprezident. Všichni se máme dobře. Patříme mezi nejtlustší národy v Evropě. Měly by se zdražit potraviny abychom netloustli a žili zdravěji. -
Z dopisu Ctirada Mašína Václavu Havlovi:
Václave Havle, jako dávný spolužák vyzývám Vás jménem všech čestných lidí naší vlasti, pro kterou tolik lidí položilo životy: VZDEJTE SE ÚŘADU! Vyčerpal jste dávno veškerý morální kapitál, který jste zdánlivě měl. Jste zdrojem desinformací, demagogie a morálního zmatku pro národ v kritické době...... -
Kde seš čičo? Došel ti dech co?
*1* -
Jaké svědomí a morálku má Václav Havel?
Bývalý prezident Václav Havel je dodnes prezentován za super morálního nadobčana tohoto světa - nejmorálnější - či hanba naše???... Tož rekapitulace jeho skutků je navýsost potřebná.
Dvě podmínky V. Havla pro prezidentskou kandidaturu:
1. jen do voleb 2. po boku Alexandra Dubčeka
"Já za sebe vám přísahám, že odstoupím v okamžiku, kdy mi bude naznačeno, že na svou práci nestačím, anebo když si to uvědomím sám."
Po 17. listopadu - prohlásil:
„Chceme-li být demokratickým státem, n e m ů ž e m e KSČ zakázat! KSČ nemůžeme postavit mimo zákon. “ (to se bolševici nasmáli, až se za břicha popadali …) -
ty zůstaneš troubou na pořád , jaký máš fakta ty ? znal si ho odobně ?? neznal..a pindáš
-
A pořád dokola, pořád jenom obecné pindy o ničem. Kde je nějaká pomluva? Tak se přece vyjádři dušinko. V čem lžu? Vždyť to vysyp. A nemluví se zde o pisatelích, ale o VH ne? Místo konkrétních faktů jenom napadání jiných lidí. To nevyřeší fakt, že za ten bordel co tu je spoluzodpovídá nejmorálnější Čech Václav Havel. Tak čau číčo.
-
Máš smůlu já sem na ženský., a pokud pomlouváš konkrétně Havla a jiné , jen na zákldě toho co se zde píše, tak si lhář ...., a mezi tebou a těmi co kradou ve vládě , není rozdíl .
-
Ale číčo, to bys musela říci konkrétně jaká pomluva a o jaké lži se jedná. Ani to neumíš sepsat, ba ani nevíš co je to pomluva. A tak jen plácáš a plácáš. Si prostě úžasná, já tě nejspíš miluju....jak zpívá Kalousek.
-
soudruhu , jedinej kdo tu seje zlo si ty..protože pomlouváš někoho aniž by si ho osobně znal , šíříš lži a tadt atd ,
-
Ta paní xxxxxxxx mě nazvala pasákem, dalšího pisatele zmrdemm. Venóšku, vidíš své obdivovatele? To je tvoje práce. S takovou Venóšku ta pravda a láska nezvítězí. Zasel jsi mezi lidi blbou náladu, nenávist, osočování, hrubost ve společenském styku, lež, modlu k hmotným statkům a další a další negativa. Tvoji učedníci svého mistra nezapřou. Jdou statečně v jeho šlépějích. Jsou tak nenávistiví, že se nestydí používat ty nejhrubší výrazy. Čest tvoji památce.
-
Osobo, můžete mně prosím říci, co je v mém příspěvku neslušného? Abych se dozvěděl, co intelektuálové vyškolení Havlem považují za slušné a co už ne.
-
Havel pořád Čechům vtloukal do hlavy, že té západní etice se musíme teprve naučit. A jaký je výsledek jeho působení na občany? Občanka xxxxxxxx ( v několika nicích ) používá ta nejhrubší slova, která najdete jen mezi lidskou spodinou. A to jenom proto, že jiný pisatel má jiný názor. To je ta Havlova demokracie. Kdo má jiný názor, tak je komunista, nevzdělaný, neinteligentní - no špatný člověk. Není se čemu divit. Za 20 let Havlovy pravdy a lásky je dnes naše země na pokraji bankrotu. Ale morálně jsme na sámém dně již delší dobu. Stačí si přečíst příspěvky od občanky xxxxxxxx, též tz, as, sd, w... Václave, Václave, mnohým lidem jsi sprznil morálku.
-
Ano slušní lidé nekradou. Jenom kontraverzní podnikatelé, vexláci, mafiáni a gaunerští politici. To je Havlova výchova.