-
tady se kradou nicky pořád, naštěstí je vždy poznat , že slušní lidé nekradou...
-
A to říkáš komu? Tady z té diskuze nelze rozpoznat kdo je patolízal. Nebo to si jen tak mluvíš se sebou?
-
neříkám že je to omlouvá. Zase všechno překrucuješ, jako správný soudruh komunista. A navíc nic nechápeš. Mozek máš trvale v režimu "off".
-
vždyť to říkám pořád, Havlovi odpůrci neumějí psát slušně a musí pořád každého napadat a vnucovat všem tu svoji překroucenou pravdu....pohádkáři.
-
pasáku drž hubu, ničemu nerozumíš.
-
Koukám, že patolízalové a demagogové se zase probrali. Elita národa.:-) Ještě že se pomalu blíží zima, ulehněte s medvědama. Vy jste pro český národ jen přítěž. Podělaný komunisti......fujtajksl. Měli byste mít svoji vlastní rezervaci, nejlépe na severním pólu a pořádně zabezpečenou proti případnému útěku.
-
Ale to ty říkáš pořád o ostatních že jsou hloupí...a zatím nic nechápeš ty !! *7*
-
to víš že jo, ty pasáku. Řiť a zm.d jsou stejně sprostá slova, ale jen vypatlanej patolízal to překroutí a bude říkat, že ne. Ty budeš rovněž komunista jak vyšitej co???? Tvým krédem je lež a překrucování..chudáčku. Ještě že vymíráte.
-
A už je tu další intelektuál a odborník na vše s nickem tz. To koukáš čičo co?
-
klidně si mysli, že mám víc nicků, já používám jen ten jeden. Ty jsi jednoznačně demagog, zpitomělý všema bludama, co řeknou ostatní. A že vás je na tomto webu požehnaně!
-
Popsat realitu není hloupost. Hloupý je ten, kdo říká o jiných, že jsou hloupí.
-
kájo ty budeš hlo.upej i po smrti...škoda
-
Opravdu inteligentní omluva pro jmenované. Vrazi, zloději, prostitutky, vexláci, narkomani, kontraverzní podnikatelé, mafiáni, gaunerští politici, ti tady byli vždy a proto je to omlouvá. Ale blbců přibývá exponenciálně
-
Ano Čičo, máš pravdu. Havlovi a bláznům se nesmí odporovat. A jestli tě někdo poslal do řiti, tak udělal jenom dobře. A poslat někoho do řiti není nadávka, ale říci někomu zmrdee, tak to je hrubá nadávka. Ale to beru jako součást kulturního dědictví Havla, které se na lidech podepsalo. Ba dokonce se toto dědictví používá běžně ve sněmovně. Do mikrofonů, nahlas, před TV kamerami používají politici ta nejhrubší slova. A když takto mluví nejvýše postavení politici, tak co potom mohu chtít po takové čiči, jako jseš ty.
-
Já si myslím, že příznivců Hakla Vejkla je dnes už tak málo, že se p. X vydáváte za několik různých osob. Jak jinak si vysvětlit, že se zde používají nicky xxxxxxxx, ad, w a další písmena, která jsou na klávesnici vlevo poblíž sebe. Vy máte paní tak chudého ducha, že si neumíte vymyslet ani nějakou přezdívku. A kdo ví, zda jste vůbec žena. Vypadá to, že jste nějaký tranďák. Tak já vám vymyslím přezdívku. Čiča. *6*
-
Zhola nic,to bude zas další týpek, který se ze všech neúspěchů a proher snaží obviňovat druhé lidi. Prostě typický Havlův odpůrce,všichni jsou stejní. Nic nového pod sluncem, takových tu bylo desítky. Demagogů.
-
Tohle není pravda, kdybyste četl pořádně, tak svůj názor na Havla jsem sem napsala - za prvé. Za druhé - používat drsnější slova není Havlova škola, sprostě mluví i ti, co Havla nenávidí. Za třetí - pokud umíte dobře číst, za tuto nadávku jsem se omluvila, kdežto mě se nikdo za nic neomluvil, i když mě zde jeden "slušný" pán nejmíň 5x poslal do řiti, žádnou omluvu jsem nezaznamenala (tohle je zase komunistická škola- nikdy nepřiznat svou chybu a nikdy se neomlouvat). Takže vám to nevyšlo, milej kájo. PS: Havel pro naši zem udělal mnoho, bohužel, když uvedu nějaký příklad, Havlovi odpůrci se na mě sesypou jak protivný, otravný sršně a začnou plácat ironické nesmysly. Proč se s takovými paky vlastně bavit?
-
a co si udělal pro národ ty ? zm...dééééé *7*
-
Prošel jsem si trochu tu diskuzi dole a zjistil jsem že jste žena. Navíc žena, která používá velmi nevhodné slovní výrazy jako zmrdd a podobně. Havlova škola. A tak se zachovám jak ten pisatel dole - nebudu na vaše pitominy reagovat. Jaký byl Havel, takoví jsou jeho obdivovatelé. Hrubost, urážky a žádné argumenty. Nikde dole jsem neviděl, že byste paní X vyvrátila nějaké tvrzrní oponentů, vždy pouze napadáte diskutující samotné, ale nic na podporu svého názoru jste neřekla. Proč? Protože Havel nic dobrého pro tento národ neudělal a proto také nemáte co říci.
-
Ještě detail - vrazi, zloději, prostitutky, feťáci, podvodníci byli, co je svět světem. Tohle Havel nezaložil. Navíc začínám mít pocit, že pan Eda je pan Villibaud v převleku.:-)