Přejít na výpis diskuzí

Václav Havel

OSOBNOST 16.10.2010 
1412 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Villibaude, dívá se na vás. http://uloz.to/xbEJAtw/nejlepsi-clovek-jpg
  • Pane Villibaude, ještě na slovíčko. Stěžujete si na Havla. Budiž, máte na to nárok, jsme ve svobodné zemi. Jen mi jaksi pořád uniká ten význam těch vašich příspěvků. Můžete mi, prosím vás, slušnou formou sdělit, co tím změníte? Když lidi začnou Havla nenávidět, tak se něco zlepší? To budeme jako mávnutím kouzelného proutku nejbohatší země na světě, lidi si okamžitě přijdou vyzvednout své děti, které odložili do dětských domovů, zvýší se důchody, ustane násilí nebo co jako přesně prosím vás?
  • Ještě dodatek - pokud máte alespoň trochu dobrou paměť, tak za tu hrubou nadávku jsem se vám omluvila a vy tvrdíte, že jste omluvu přijal. Zase lež. Pokud byste ji skutečně přijal, tak už byste se o tom nezmiňoval. Máte pravdu, tato diskuze nemá cenu, protože, vážený a milý pane, dokud nezměníte svoji povahu, tak naše společnost nikdy lepší nebude. Každý ať se podívá do zrcadla a uvidí tam osobu, kterou je nutno změnit jako první. Kdyby tohle udělali všichni lidi v ČR, bylo by tu daleko líp. Tohle musí udělat každý začínaje tím nejvyšším politikem, bezdomovcem konče. Pokud si tohle náš národ neuvědomí, nikdy tu nebude dobře. Jenže bohužel pro některé lidi je to nadlidský úkol ukázat sám na sebe, příjemnější je ukázat na toho druhého. Takhle to ale milý pane nikdy fungovat nebude. Takže si tady pište ty hnusy třeba až do konce života, nikdy tím ale nic nezměníte.
  • Vážený pane, vy o mě rovněž nic nevíte a několikrát jste o mě napsal,že jsem primitivní, nevzdělaná atd. A rovněž se do mě navážíte, aniž byste mě znal. Sedíte si snad na mozku? Souhlasím s "uhfies", Havel zde nic nezavedl, tuhle špínu si zavedli lidi sami včetně vás a jste tak primitivní, že všechno házíte na Havla. Neříkám, že Havel byl bez chyby, ale rozhodně nebyl tak špatný, jak o něm tady mluvíte. Můžete mi říct, kdy přesně byl třeba hrubý v projevu? On vždy mluvil slušně.
    Vážený pane, vy jste nejspíš valnou většinu svého zuboženého života prožil v době totalitní, což se na vás také podepsalo. Faleš, prolhanost, vynucování svých práv a pošlapávání práv jiných, zapírání pravdy ve svůj prospěch, utajené vraždy ve jménu zachování "dobré" společnosti, útlak, zlodějina, mazání medu okolo huby, úlisnost, nenávist ke všem, kdo mají jiný názor, neschopnost přiznat svou chybu a neschopnost se omluvit.
    Že jste neslušný k ženskému pohlaví jste tu prokázal dostatečně.
    Táák pane, vy si zas vemte s sebou toho vašeho imaginárního gogo tanečníka, havlasu, herberta apod. a do tý řiti si s prominutím táhněte sám. Jsou tam i vaši staří známi braši soudruzi komunisti,takže vám tam smutno nebude.
  • Vzdělán asi moc nebudete , kdy píšete vo,lo.viny za svůj život si může každý sám , pokud si jen celý život budete stěžovat a vymlouvat se na jiné , pak máte smůlu !!
    Havel zde nic nezavedl, skoro milon lidí na Letné chtělo změny , beze změny na osobní úrovni každého z nás se nic nezlepší , teprve až každý z nás změní svůj charakter a zlepší své chování ve všech úrovních , pak budemem mít i odpovídající politiky ...kteří nekradou , nelžou a td .

Takže nekritizujte ostatní , a pracujte hlavně na sobě , jen malí a zakoplexovaní poukazují na chyby jiných ...aniž by se sami zlepšili !!
  • Madam, už to skoro vypadalo, že si můžeme o Havlovi pohovořit bez osobních útoků, ale vidím, že to nejde. Madam, vůbec mě neznáte. Nevíte jaké mám povolání, nevíte jaké mám vzdělání, nevíte jaké mám IQ, nevíte nic o mém politickém smýšlení, nevíte nic o mém osobním životě (případně vztahu k ženám) a přesto stále píšete, že jsem takový či onaký a říkáte to velmi urážlivě. Tato diskuze má být o V.Havlovi a o jeho osobnosti a ne o člověku, kterého neznáte. To co zde zavedl Havel, to se na Vás madame silně podepsalo, nenávist k jiným, hrubost v projevu, hrubost v politice, velikášství, rozpor mezi chudobou a bohatstvím, zvrhlost v osobním životě (kouření, chlast, promiskuita), vraždy kvůli majetku, vraždy z nenávisti, obrovská kriminalita, korupce (Havel propustil přes 20tis kriminálníků , mezi nimi bylo pouhých 200 tzv. politických). Havel zde zavedl protilidový systém, systém vhodný pouze pro gaunery, vexláky a mafiány. Lidem se to nelíbí, ve společnosti je špatná nálada. A Václav na tuto situaci zavedl pojem "blbá nálada". Ano. To je Havlova práce. A když chce někdo poukázat na tyto problémy, tak ho madam nazvete zmrdem. Tato diskuze se mně jeví jako bezpředmětná, toto četování je jenom o urážkách a ne o osobnosti V. Havla. Proto se ji dále nezúčastním. A Vy madam vemte ty blbečky w, sd, fds a bežte do řiti.
  • Vychovali tě tví rodiče , tedy alepspoň se o to marně pokoušeli , Havel tu byl jako náš vůdce , vedl nás už jako Karel IV , to že si se nepoučil je tvůj problém , nikdo nemůže udělat nic za tebe , ani Havel !!!Spi dál nýmande *3*
  • Koukám, že by se měl zrušit výraz "gentleman" a založit nový výraz "gentlewoman" - tedy termín, kdy je žena k muži vstřícnější a slušnější než on k ní. Pane Villibaude, vy nejste chlap, ale jen trapný pokus o chlapa. Jste ubohý, neslušný k ženskému pohlaví, nevzdělaný a velice chudý. Litovat vás a litovat a litovat......a zároveň litovat všechny dámy ve vašem okolí, pokud už samy nezdrhly.
  • Vy jste mě taky poslal do řiti kvůli tomu, že mám jiný názor. Jen kvůli tomu, že jsem řekla pravdu.
  • Vážený pane, dovolte, abych vám připomněla,že vy jste mě zas několikrát poslal do řiti, což také není zrovna nejslušnější. Jenže já na rozdíl od vás se dokážu omluvit. Vy jste se neomluvil za nic, tudíž neomalenost a nevychovanost je na vaší straně, ne na mé. Vy jste zas vychovaný po vzoru komunistickém, kde kde nenávist, lež a podvody měly hlavní slovo. Nikdy jsem neslyšela žádného komunistu se za něco omluvit a vy jdete v jejich šlépějích. Pak se nedivím, že je v naší zemi takový bordel, jaký tu je.
  • Vaši omluvu madame přijímám. I když.... Pan Havel se na nás dívá z království nebeského a říká si: "Tak toto je výsledek mé práce. Chtěl jsem pro lidi pravdu a lásku. A po dvaceti letech svobody a demokracie vidím, že jeden občan řekne druhému zmrde a to jenom kvůli tomu, že má jiný názor. A já jsem vždycky snil o tom, že lidé mají právo říci svůj názor. Nechť je třeba jiný. A místo diskuze k tématu si lidé nadávají. Proč. Takto jsem je vychoval"? Ano Václave, takto jsi lidi vychoval, jaký jsi ty, takoví jsou tvoji příznivci. Cizímu, neznámému člověku řeknou zmrde jenom proto, že o tobě řekl pravu. Vítězí lež a nenávist. Václave, to je tovje práce.
  • Máte pravdu, pane Villibaude, "zmrde" se neříká. Za to se vám z celého svého srdce omlouvám.
  • Jak tak koukám, tak bohničtí pacienti mají vycházky a jeden z nich sedí u PC že, soudruhu multipřezdívko?
  • Ano soudruhu psychopae villibaude, znovu zde ukazujete svou podprůměrnost a dementnost a že z Bohnic jste vy, nikoliv já. Tentokrát jste si zvolil můj nick, jak originální a šlechetné. To, že tady měníte svoje nicky jak vypatlanej psychopat by trefilo do očí i slepýho. Vy jste takový blázen a nešťastný demagog, že se na vás snad ani nemůže nikdo zlobit. Vy si zasloužíte jen lítost, lítost a lítost. Jestli vám mohu poradit, nazujte důchodcovské papuče a běžte čumět na olympiádu, ať z toho svého zuboženého a nenávistí naplněného života aspoň něco máte.
  • Milá dámo, zmrde se neříká!!! To používají jenom lidé nejhrubšího zrna. Ale souhlasím dámo. S Havlem je spojeno mnoho témat, většinou negativních. Místo nich mluvíte o kompasu. Až se vrátíte k tématu V.Havel (alkoholik, zrádce idejí, zrádce svých nejbližších, dramatik, vlezdopr..lka státníků atd. atd) tak si rád vaše příspěvky přečtu. Pozdravujte v Bohnicích.
  • Nenávidím lidi, kteří plivou po nejsvětějším člověku, který se zasloužil o svobodu a demokracii v naší zemi. Nenávidím lidi kteří o něm lžou, vymýšlí si že byl alkoholik, vymýšlí si že zradil svoje ideály, že zradil lidi kteří mu věřili, že zradil i své nejbližší, svou manželku Olgu, svou druhou manželku Dagmar. Ještě štěstí, že jsou i rozumní lidé, kteří velikost pana Havla uznávají, kteří si ho váží, kteří jsou vzdělaní a inteligentní, kteří umí ocenit jeho dramatickou a spisovatelskou tvorbu. Vážím si pisatelů w, sd, fds, uh. To jsou lidé s velkým L. Hledám člověka s lucernou v ruce, pravil Diogenes. Vstaň Diogene, nemusíš hledat, MY jsme zde !!!!!
  • Svůj názor jsem sem napsala, když jsi tady vystupoval pod nickem villibaud. Že ty pořád měníš nicky a snažíš se ze mě udělat pitomce? Nevychází ti to a jsi průhledný. Ty jsi vážně magor z Bohnic.
  • Navíc havlaso, svůj názor na Havla jsem už dávno napsala. Jako villibaud si na to musíš pamatovat. Takže ti to zase nevyšlo, ichtyle.
  • A navíc - soudruhu villibaude alias gogo tanečníku atd atd....na ty tvoje prolhaný, neuvěřitelně pokroucený slinty a cinty se nedá nereagovat. Nestačím se divit, čemu všemu tvoje nenávistí a zlobou zfanatizovaná mysl dokáže věřit. Ale to je tvoje věc. Jak už tady napsal Fds - ty umřeš oklamán a podveden. Velice refné.
  • Já že se navážím do ostatních? Do jakých ostatních? Píšeš sem převážně jenom ty pod více jmény. O tobě tady hovořím proto, protože si furt stěžuješ, v jakém stavu je naše země a naše země je v takovém stavu i kvůli tobě, tak proto mluvím i o tobě. Doufám, že jsem to tomu tvému slepičímu mozku dostatečně vysvětlila.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit