Přejít na výpis diskuzí

Václav Havel

OSOBNOST 16.10.2010 
1412 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V. Havel byl dobrý prezident, který uznával duchovní hodnoty. Čest jeho památce.
  • Havel ochraňoval zločince,sebral lidem práci a vytáhal všechny komedianty
  • Vždycky jsem měl rád pana Dubčeka,byl to poctivý a čestný člověk!
  • Dnes jsou jen vrazi,zloději a podvodníci,racidivisté,Žít podle Havla!
  • Havel a dnes jiní pořád vykládají jaká byla za komunismu doba temna v televizní tvorbě. Přitom dnes pořád opakují filmy a různé zábavné pořady a seriály které byly natočeny za komunismu.Nic jiného nemají a co natočí dnes to nestojí za nic. Seriály Vyprávěj a Zdivočelá země jsou zkreslené a poplatné dnešní době,zrovna tak jak to bylo dříve.
  • páni ty jsi ubohý komunistický prse:-)) Doufám ,že se tvoji přeci smaží v pekle, za to, že přivedli na svět takový ubohý hovádko jako jsi ty-))
  • Jsem velice rád že se vám můj příspěvek nelibý,podle vašich příspěvků soudím že zde píšou jenom lidi kteří zalezou , na celý svět jenom nadávají a nic nedělají, tak ať žijí domácí křiklouni !!! HONZA
  • Havla pořád zbožňují v dokumentech Občan Havel a jiných kravinách.Když je výročí,všichni po něm šílí. Pro obyčejné lidi neudělal ani Ň, jen myslel stále na sebe,aby dostal všechno zpátky.
  • Ožralec a děv.ař to byl.Co mohl to si zrestituoval,i to na co neměl nárok.Spolu s Karlem si nakradli.Konečně je v pekle kam patří. *16* *11* *10*
  • Škoda že jsi nenapsal svoji adresu velice rád bych Tě koulel jako sud před sebou a na Václa Havla nemáš Ty komunisto !!! Honza
  • V. Havlovi patří dík za to, že zničil komunismus.
  • Václav Havel byl PAN prezident. S Masarykem byli nejlepší. Čest jejich památce.
  • Jediný dodnes nepromlčený zločin komunistů je ten,že když Havel,Klaus a jim podobní darebáci vlezli na tribuny oblbovat národ budoucím kapitalistickým rájem,je komunisté,hned na té tribuně nepostříleli.Kdyby to tehdy udělali,tak dnes nemuselo být Česko na pokraji státního bankrotu.
  • Ale lhát a krást se v Česku pořád lumpům vyplácí.
  • Havel byl hlavně opilec a prolhanec,který se významně podepsal na tom,že je dnes Česko na pokraji státního bankrotu.Ten měl jen na koulení sudů v pivovaře,taže mu komunisté zajistili to správné pracovní zařazení,kdy nemohl národu Čechů škodit.
  • Je mi 20 a taky to tak vidím.
  • Celých 25let si jen zvedají platy,dobytci,hovada !!!!!!! to je humanita,demokracie,pluralita
  • Byl to bezcharakterní posluhovač StB.
  • To je humální jak si naši poslanci stále zvedají platy. Pan Havel toto vše kdysi umožnil
  • Hele Venco nechtěj mně dát ani reflexní vestu na Moravě Javorník a u Babiše Cm Combik fekal préj jsou fasovány na jména hadr z číny za hrst rýže to jsou natom bídně v Bánskéj štjavnici i ve štítnej nemaj místo ani vopírat se volopatu,pro lidi který vyškolilo USa a maj názor vp Vo demokravciji že Sametovou dělali jen kvůli nákupům v Pařížská ulice neb do Kartner ve Vídni jste to měli daleko vy Pražáci.
    Není místo ani v místmním pivovaru Hrádek neb uzmuli budovu lidem co jim komunisti zabrali pole na JZD druhá křivda po Sametu vo který nemluvějkmotřiODS.
    Humanita se nevoplécí nakole nakole bez sponzorů o vodě a koncentračním menu od dobrodinců nedaleko Italskýho kláštera Slvajky Sylvajky bral by jsem i trabanta do kopce pře tisícovku a ani nevochutnal mlíko vod krav Babišovi investice.
    Naco vyrábět dusík za tři miliardy Agrefortu když fekalijí je více než dost které na vobčany kálí politici nevyškolení i vyškolení si zvýšili platy.
    Venco jako disident jsi dostával many many ze Západu a bavil se jen jsi se neměl mýchat do politiky to tě ničii fízlové děs a hrůza co jsi musel prožívat zničilo ti zdraví i Olině Slovence překrásné té vopomenuli odhalit sochi ta tě držela nad vodou odhodlaně a vobětavě jedině Slovenky to by žádná češka nedělala za komunismu vždyt co bylo spiloty RAF ty vopouštěly manželky v padesártých létech když jim dávali páni JUDR doživotí nebo provaz.
    Venco myslím na Tebe když jezdím potmě přes kopce Bílích Karpat Lowely Lady a Vysoká škola Ferdinand Důbravy místo kde Budha dává sil ale i jeptišky Italky z klášter v nížině řeky Váhu jsou přínosem pro lidi díky Tvé cestě kterou jsi vedl.

Antonín Brachtl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší