-
Toho už se nedožijeme!!!!!!!!!!!!
-
Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí!!!!! *2*
-
Ideály za které jsme manifestovali před 25lety byly úplně jiné. Poctivé lidi jako byl pan Dubček,Komárek,KTEŘÍ BY JIM VIDĚLI POD PRSTY odstranili,chamtivci se dostali k moci!
-
Havel jen žvanil nesmysly
-
Situace nazrává tomu,abychom si my budoucí zasloužilí revolucionáři už dávali revoluční vercajk do pucu a kvalitní bejkovec do revoluční pohotovosti.S uvedným doma denně cvičit.Aby až nás národ zavolá do ulic už jsme měli v ruku ten správný revoluční švuňk.
-
To co nazýváš komunistickým dobytkem,to ti na nějaká trestní oznámení kašle.Protože tací lidé už se smířili,s tím,ze se budou muset účastnit kruté revoluce a všechen lidský dobytek,který se na zbídačení Česka podílel,odporážet na katovských mučírnách a znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Zde nainstalovaný kapitalistický svinčík už bude v Česku brzo končit
-
Já bych byl také rád,kdyby se Havel vrátil a byl živý.Pak by jej bylo možno,za oblbování národa Čechů, narazit na kůl,po předcházejícím řádném stažení z kůže.Bohužel už se nevrátí.Tak holt budeme na kůly narážet jiné lumpy.
-
Klause nemusím, ale to že Havel bylo rozmazlené princátko co jezdilo za komoušů mercedesem a hulilo malborka na samotce plus žral a chlastal co hrdlo ráčilo. Protekční vězeň No.1. Tohle nebyl žádný disident. Pouhá loutka a nastrčená figurka. Režim se už dávno hroutil a ČSFR byla jedna z posledních zemí co byla (tzv.)osvobozena. Naštěstí teď už je jen pouhá politická a exprezidentská zombie, kterou jednou za rok opráší z rakve, aby opět udělali kult osobnosti jako za Hitlera, nebo Stalina. A letiště je pro ma pořád Ruzyně. Ani těch 100 000 podpisů nebyli schopni nashromáždit. Pokud vím, tak jich bylo něco lehce přes 80 000 (a to ještě horko těžko). Lidi vzpamatujte se a volte osobnosti a ne magory typu Schwarzenberg. Čus *1* *7* *14* *12* *16* *16* *16*
-
Cvičený lachtan, pohádkář, kolaborant, kulisák, rektální alpinista, kecal o všem a zároveň o ničem. Náš milovaný Vašík, havlité vlezte mi na sedinku. Muck Muck Oh Yeah!!!! *13* *12* *1* *1* *16*
-
Je pravda,že pan Havel je vše ničil
-
na jedno pracovní místo je deset uchazečů.to pan Havel sliboval blahobyt
-
Veškrna se nemůže vrátit,smaží se v pekle,vrátit by se měl jan žižka a vykopat tu bandu pravdoláskařů
-
To kecáš! Ještě jsi neviděl delší kraťasy???
-
No fajn a co mi řeknete na to že HAVEL byl v 60tých letech členem KSČ???
-
Pane Karle vy jste naivní. Co rozkradené a vytunelované podniky po té slavné sametové revoluci. Stydím se,že jsem tenkrát chodil na náměstí! Rozkradené Poldi Kladno,vytunelované Oděvní závody Prostějov,deset tisíc lidí bez práce a mnoho dalších podniků ani nepočítám,kriminalita,to vás vůbec nezajímá? Hlavně že je Havlovo letiště.
-
Ten tvůj příspěvek je na trestní oznámení, ty komunistický dobytku
-
Stydím se za příspěvky zde uvedené.Pisatelé nesahají panu Havlovi ani na paty.Já sám jsem leccos vyčítal, nejvíce jeho nejsme jako oni.S komunisty se mělo zamést hned po revoluci.Ale kdy vidím dnešní politickou situaci a hlavně estébáky prošpikované ANO, je mně z toho špatně a říká pana Havle vraťte se.
-
Kéž mu země není lehká. Vší svou vírou si přeji, aby jednou vyšlo najevo, že tuto ryšavou bestii, vraha národa, pohřbili jeho nohsledi zaživa.
-
VACLAV HAVEL AIRPORT PRAGUE,jen by mne zajímalo,kdo to všechno zaplatil!
-
Havel kroutil rukama jako retardovaný